זה עצוב לי
אחרי שקראתי את העצות הטובות שלכן נפגשנו והפגישות עשו לי טוב, ביקשתי לקנות לה תכשיט יקר, להפתעתי היא הגיבה מוזר מאד, בהתחלה היא שמחה מאד אבל התברר שהיא מתקשה מאד להחליט ולבחור, ביקשתי מהבן שלי שיקנה איתה לפי טעמה, ואז בתשובה הוא ביקש ממנה לצאת ליום כיף איתה.
אני מאד עמוסה בבית בעבודה בכל תחום מחיי, אין לי זמן לתת לה את הצומי שלא קיבלה מאמא שלה, ומאז נמאס לי ואני פשוט דוחה את העניין.
יום אחד היא פתאום החליטה שהיום מתאים לה וביקשה שאבוא אבל כל התהליך כל כך מוציא את המיץ. הייתי חולה ואמרתי לה שאני במיטה. הייתי חולה 5 ימים אבל היא לא כל כך קלטה את זה...
יש עוד בעיה והיא שקיים פער עצום מנטלית, היא גדלה בבית כל כך שונה משלי שפתאום אני אומרת לעצמי אולי אני צריכה לא להתלבש כל כך יפה לידה אולי אני צריכה לא לענוד תכשיטים שאין לה
זה מבאס אותי שאני לא יכולה לשמוח כאשה וצריכה כאלו להנמיך את עצמי אבל אולי זה רק יצר הגאווה
ראיתי איך היא התלבשה למפגש חברתי והיה פשוט עצוב לי.
אני מתלבטת אם לקחת אותה ליום כיף - האם אצליח להתאפק ולא להעביר ביקורת - אני מפחדת שלא אצליח והיכ תעלב
ובכלל נמאס לי ללכת לידה על ביצים ובכל זאת אני המבוגר האחראי שבעסק.
עצות יתקבלו בברכה.
מזמן לא קרה שבכיתי בעבודה כבל היום זה קרה כמה פעמים וזה בגללה ואני מרגישה שנחצה פה איזה קו אדום מבחינת הנשמה שלי

,