הרבה זמן לא הייתי כאן, במיוחד לא מהניק שלי.. אני נמצאת כאן מדיי פעם בניק אחר (אל תנסו, לא תצליחו לזהות, אני מקווה
)
אני ממש חשופה, הרבה פה יודעות עליי המון, אז בבקשה, מי שיש לה ביקורת, או שיפוטיות כלשהי, לא לכאן.
אני סופר הורמונאלית, וזה מחרפן אותי. שאני לא באמת יכולה לשלוט בתגובות שלי. זה א'.
ואין ליס בלנות וזה כל כך קשה לי כי מה הסביבה אשמחה בבחירות שלי??
ב', אני ענקית. ממש. הכי שהייתי אי פעם, ועזבו מראה. קשה לי לעשות פעולות יומיומיות וזה מציק לי ברמות.
לא מצליחה לשמור, בכלל. מתחילה כל יום, מנסה, משתדלת ו-נאדה.
ויש לי זמןןןןןןןן אני רק באמצע שביעי, שהוא כידוע נצח ואחריו, נצח נצחים.
בואו לא נדבר על פסח, אוקיי? אוקיי.
יש לי חמץ בכ-ל פינה. כל פינה!!! ממש, פשוטו כמשמעו. אנחנו לא מוכרים כלום, חייבים לנקות הכל.
וגם אם אגיד לעצמי- אין צורך לסדר ולמיין רק שיהיה נקי- זה מבאס כי סדר כזה רציני ומיון עושים פעם בשנה, גם ככה הבית שלי ג'יפה רוב הזמן,
אז מה גם בפסח לא אעשה?!?!
ו- הדובדבן שבקצפת, אני כבר לא מורה (האמת על זה מוגה לה', שעזר לי לעשות את הבחירה והמעשה לצאת הממערכת- כל יום, ממש ככה), אז אין לי חופש לפני! ממש עובדת עד ערב חג, כמובן יכולה לבקש חופש, אבל זה מורכב מכל מיני סיבות, קיצוררררר.....
תגידו לי שאצליח, תגידו לי שזה יעבור
תגידו לי שמתישהו, באמת אצליח לרדת את כל הקילוגרמים האלה, שהבית שלי יהיה לא מתוקתק, אבל מסודר, קצת
אל תדאגו, כל התלונות באות יחד עם הודיה עצומה לה' על כל החסדים... מוקירה תודה, רואה הכל, ועדיין...