אין לך מושג על מה אתה מדבר, מחילה.
אתה שבוי בדעות קדומות ארכאיות. אני באופן אישי הפגנתי נגד הרפורמה (לא כמתנגד לרפורמה אלא כבעד עצירת חקיקה על מנת להגיע להסכמות רחבות) והיו שם גם שמאל רחוק, זה נכון, והיו שם גם אנשי מרכז ימין שאין להם שום בעיה לא עם חוק הלאום ולא עם המסתננים ויתרה מכך, הם אפילו מעבירים בעצמם ביקורת על בג"צ על הפסילה של חוקי הממסתננים.
כמעט אף אחד מהמפגינים לא מעוניין במדינת כלל אזרחיה. אתה לא מכיר אותם מספיק אפילו כדי לדעת את זה. פשוט אין לך מושג.
אני עובד בלב תל אביב. *על* רחוב קפלן. איתי עובדים המיטב של המיטב של התל אביבים. יעני אנשי שמאל מובהקים! מובהקים! אני מכיר ויודע *בדיוק* מה הם חושבים. ואתה פשוט טועה.
ולגבי הטייסים, קודם כל, צר לי לבשר לך, אכן *כן* חסרים הייטקיסטים וטייסים ימנים. בכלל כל הכוח אדם בתחומים האלה הוא מאוד בחסר. לצערי, כל עמדות המפתח בתעשיה והכלכלה נשלטות על ידי אנשי מרכז שמאל פריווילגים. אבל לא בגלל גזענות. אלא בגלל המרכיב החברתי של ימנים-שמרנים שמנציחים בינוניות וראיה קצרת אופקים.
מידי פעם קם איש עסקים דתי מוצלח או טייס בכיר דתי מוצלח או יזם הייטק דתי מוצלח ואפילו זוכה פרס נובל דתי. אבל זה ברמת ההבלחות החד פעמיות. הכלכלה והתעשייה בכללותה נשלטת על ידי אליטה, עם זה אני מסכים אבל בגלל המרכיב היותר חופשי בתודעה שלהם.
וסתם דרך אגב, הטייסים האלה שלטענתך במלחמה הבאה יסרבו כי לא נאה להם להפציץ בעזה כבר עשו את זה ועושים את זה ללא הרף בלי סוף גם כשזה לא מצא חן בעיניהם. תאמין לי, הם עשו ויעשו הפצצות אם הם ירגישו בטוחים מספיק שמבחינת הדין הבינלאומי הם לא יועמדו לדין בגלל דיש מערכת משפט עצמאית וחזקה ולא חותמת גומי של שליט יחיד כמו ברוסיה וטורקיה. זה בין השאר ההתנגדות שלהם גם. שהם יהיו חשופים לתביעות בינלאומיות בגלל האנמיות של מערכת המשפט.