שלום לכולם אנסה לתמצת 4 שנים של נישואין בפוסט ואשמח לשמוע את דעתכם
אני הגעתי מבית נורמטיבי, אך לא הלכתי לגמרי בתלם ועדיין עם קווי יסוד ברורים
היא הגיעה מבית פחות נורמטיבי ואכמ''ל
שיצאנו, שאלתי את עצמי וגם התייעצתי האם נכון להתחתן עם מישהי מרקע פחות נורמטיבי, וכשהתייעצתי אמרו לי שאין צורך להתייחס לזה והכל יהיה בסדר (אני בן ראשון ואולי בגלל זה להורים שלי פחות היה ניסיון...)
תוך כדי האירוסין היו כמה נורות אדומות, פחות ייחסתי חשיבות..
אציין גם כי במהלך האירוסין קבענו קווים מאד ברורים בנוגע לבית שלנו איפה הקו האדום שלנו
לאחר החתונה אפשר לומר ששנה ראשונה היתה בינונית, היה ביננו אימון וכו',
לקראת סוף שנה ראשונה קרה מקרה שהיא אמרה לי שהיא הולכת למקום מסוים בפועל הלכה למקום אחר...
זה הוביל למשבר (כשהיא לא יודעת שאני יודע ש....)
במאמר המוסגר: כיום אפשר לומר שאין לי אימון בה אם היא מספרת לי שהלכה לעבודה זה יכול להיות גם לקניון
וגם כיום היא לצערי כבר רגילה לשקר כך שיש המון דברים שאני יודע מראש מה היא תגיד לי והם לא נכונים
הלכנו ליעוץ זוגי והוא עבד חלקית
למה חלקית?
היו לאשתי הסברים מפורטים מדוע זה לא עובד
מקום מגורים
שעות עבודה שלי
יציאות
לצערי היא הצליחה לקנות את היועצת שבאמת פה טמון הפתרון
מקום מגורים
עברנו למקום אחר ליד ההורים, לא רק שזה לא השתפר זה גם נהיה יותר גרוע כי גם אני לא אהבתי וגם היא היתה הרבה מהזמן אצל ההורים...
שעות עבודה
גם הפחתתי וגם לאחר מכן הגיעה הקורונה כך שעבדתי על המינימום של המינימום ועדיין ישנם טענות
יציאות
כל פעם שיוצא לנו לצאת מיד אחר כך אני מגלה שהיא עשתה עוד איזה משהו נגדי ולפעמים אפילו תוך כדי היציאה איזה משהו פוגע
הנקודה שאני העלתי זה שהרבה פעמים אני מרגיש שאין לי בכלל אפשרות לומר או להביע דעה בנוגע ללבוש שלה,
ומצד אחד אצלי אני ממש משתף בהכל
וכך נולדו לנו 2 ילדים
לאחר הילד השני התחילו עוד פעם חריקות, ופה כבר זה מגיע לפסים של:
אני אתלבש איך שבא לי, אם לא טוב לך אתה לא חייב לחיות איתי
זאת אני ואני לא מתכוונת להשתנות בשבילך
שאני מסביר לה שזה דברים שסיכמנו עליהם שזה קו אדום
זה כבר מגיע לטקסטים כמו:
זה הקווים האדומים שלך, אתה לא תכפה את דעתך עליי
עכשיו אולי מצורת הטקסטים מצידה זה נשמע כאילו אני שם אותה במסדר ובודק אותה
זה רחוק מלהיות כך, אני כמעט ולא מעורב בסגנון הבגדים שלה, ואולי אפשר לומר שרוב הבגדים הם פשרה ומטה מבחינתי
ועדיין בקו האדום אני עוצר
ומה שנוצר שלדוג' היא יכולה לספר לי שהיא ויתרה על משהו לטובת הדעה שלי, בפועל לא רק שהיא לא וויתרה היא גם הלכה איתו (ופה חזרנו גם לנושא האימון)
ותגידו לי אז בא תתפשר, אז כל פעם שאני מתפשר על משהו מגיע צעד אחר יותר מרחיק לכת...
הלכנו לפני כמה חודשים ליועצת בעצת אבא שלה, וזה נחל כישלון חרוץ
תשאלו למה?
ניסיתי לשחזר את כל הפגישות שלנו אף פעם היא לא אמרה לאשתי יש פה משהו שהוא קצת לא תקין מצידך
אלא תמיד המשימות איכשהוא נפלו עליי
אם נגיד נושא הבגדים
שאני העלתי טענה: תקשיב, אי אפשר לבוא אליה ולהחליט איזה בגד היא תלבש, היא תעשה את ההחלטות שלה, אתה יכול לומר וזהו..
שהיא העלתה טענה: בא נסכם שאתה מחליף פריטים מסוימים כי זה ממש מפריע לה
וכך הלאה והלאה עד שגם אני הבנתי שזה לא עובד
לאחר מכן אבא שלה אמר להורים שלי שמבחינתו הוא לא מוכן להמשיך בלי שאני (לבד) הולך לטיפול זוגי שמעתם טוב...
ורק לאחר מכן יש על מה לדבר
ביצעתי כמו שהוא ביקש אבל זה הוביל בדיוק להפך כי כל פעם שעלה משהו, אשתי אומרת לי למה השבוע לא הלכת... (כי אני הבעיה)
היום אחר חודשיים הוא הסכים שהיא תבוא ליעוץ...
אם אפשר לסכם 4 שנים, אם היו מחזירים אותי אחורה בזמן הייתי בורח...
כיום אני מנסה לשפר את מה שניתן, ולפעמים גם חושב על הללכת על הלא נודע
וגם אם אתם רק קוראים ולא מגיבים, אם מישהו יגיד לכם שמשפחה זה שולי ולא חשוב, תקראו ותחשבו שוב...