טוב שאף אחד לא יגיד לי שבנ"ע זו תנועהפנאט2 המשודרג

קדושה אוקייי!!! ולמה? כי פשוט ביום האחרון של המחנה שלנו (אריאל כבוד)  הגיעו למחנה של הבנים מחנה סיירים של בנ"ע (כמובן שזה היה מעורב) ובדוגרי הבנות היו לבושות בצורה מגעילה והן עוד השתמשו בשירותים של הבנים וכאילו להכעיס הם עברו ליד הסיירים (בנים) שלנו, וכאילו שזה לא מספיק אחד הרכזים שלנו שאל את המפקדת של בנ"ע אם הם ידעו שהם אמורים לעבור במחנה של אריאל והיא אמרה שכן... אכן בושה וחרפה

מעולם לא אמרתי את זה מכל הלב: בני עקיבא בני עקיבא עבודה זרה כל חניך כל מדריך יש לו חברה

צודק, מה לעשות???אוסנת
ואני כבר המון זמן, למרות שאני בבנ"ע, אומרת את זה בקול רם. (אומרת? צורחת את זה בסניף... זה תחביב שלי לעבור ליד ה"גוועאלדים" האלה, ולהגיד את זה...)
אז תקימי אריאל באילת יש שם הרבה דוסיים אריאלניקיםפנאט2 המשודרג
בישיבה שם
בישיבה. מה זה עוזר???אוסנת

זה רק מספק לסניף שליחים...

קודם כל אם יש אולפנא או מדרשה באילתפנאט2 המשודרג
אז זה יספק לכן גם קומנית ומדריכות ואם יש ברצונך גם להקים סניף בנים זה יספק גם קומונר
לא ידעתי שיש כזה דבר אולפנת אריאלשוש!!!!!!!!!
אין כזה דבר אבל יש אריאלניקיות שלומדות באולפנאותפנאט2 המשודרג
של בנ"ע(זה לא אסור אתם יודעים)
את זה אני יודעשוש!!!!!!!!!
מאיפה אתה יודע שבאילת יש אולפנת בנ"ע?אוסנת

מהיומן?

טוב, אז היא בלי פנימיה, וכולן אלתיות כמו שכבר פירטתי-בני עקיבא בנשמה. אני היחידה שנמצאת בבני עקיבא ושונאת את התנועה.

מצחיק.אוסנת

יש מדרשה-אסור להן להיות מעורבות בתנועת נוער (רק אם ממש אין מדריכים וזה... אין מצב.).

אולפנא-כולם שם חילוניות, או בנ"ע בנשמה. רק אחת, מלפני שנתיים, החליטה להקים איתי ועם 2 מורות "אריאל". היא אמרה ששנת שירות שניה היא מקימה "אריאל" או לפחות "עזרא" ממש נפרד. אבל היא כבר מתחילה שנה שניה... ואני לא רואה את זה באופק.

דוגרי, מי יהיו החניכים? 2 אחים שלי? עוד 5 ילדים שהם הילדים של המורות האלה?

מי יהיו המדריכים? 2-3? כל האילתים פה שרופים על בנ"ע. זה יגרום למלחמה, רציני!

חוצפהשוש!!!!!!!!!
אכן ראיתי את מה שקרה במחנה וזה הבהיר לי עד כמהאנונימי (פותח)

אנו צריכים למחוק כל דבר שעדיין קושר אותנו לתנועה הזו

בושה וחרפה שלתנועה שמחשיבה את עצמה דתית המדריכות לעתיד לבוא הולכות בכזו פריצות

יש וישאנונימי (פותח)אחרונה
ישנו ציבור שמקל מאוד בהלכות צניעות אבל לפי זה אי אפשר לשפוט תנועה שלמה וכמו דברי הרבינים שאמרו שצריך תנועה נפרדת וכשיגיעהזמן ולשמחתנו זמן זה מגיע בזמננו ולכן סניפיפ תנועת בני עקיבא הקדושה! מתחילים להפרד
חוץ מזה בני עקיבא הכי טובים!
נו אז מה..אנונימי (פותח)

צריך להשפיע מבפנים ואיך נשפיע מבפנים אם לא נתנהג בפריצות ובאי צניעות, ואיך נשפיע מבפנים אם  נתנהג בצורה לא מתחשבת כלפי האנשים שמקפידים יותר כיצד נשפיע מבפנים אם נפסיק לחפף במצוות

כמובן שהכל פה נכתב בצורה צינית לראשונה אני מסכים אם פנאט2 ...

אני לא אריאלניק אך גם לא מבנ"ע תנועת בנ"ע פשוט פרצה והשליכה לארץ את גבולות הצניעות המקודשים לעמ"י מדורי דורות ועדיין למרות המצב הם\אתם ממשיכים לזלזל בזה

אולי אני ממלכתי אבל אני לא טמבל

זה לא רק התנועה,אוסנת

זה החניכים בעיקר. המחנות נפרדים לגמרי. זה שהחניכים מחליטים לפרוץ את ההפרדה-זה עניין אחר.

ובשביל שזה לא יקרה, ושזה ישתנה, צריכים חניכים יותר טובים בבנ"ע, ולכן אני שם. (למרות שאם יפתח "אריאל"-אני לא מהססת לעבור. בנתיים נראה לי שאני אצטרך להקים אותו... אבל תודה לפאנט על ההשראה. שבת הבאה מסדר/מפקד-איך קוראים לזה אצלכם?)

חזרתי עכשיו ממחנה הרא"ה...אמא אדמה

אני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר. אני מזדהה עם כל מילה מדבריך. גם אני הזדעזעתי (עד כדי בכי), מחוסר ההפרדה והצניעות, ומההדרדרות הרוחנית של החניכים, במקום ההתחזקות וההתעלות שהי'יתה אמורה להיות.

אך עם כל זה, אני עדין חושבת שתנועת בני עקיבא היא תנועה שעושה עבודת קודש! (לא "תנועה קדושה" כדבריך- אלא תנועה שמשתדלת לעשות למען הקדושה בעם...)

תחשוב לרגע, מה הי'ה קורה עם כל החניכים האלו, אם לא הי'ה להם את בני עקיבא?! הם הרי לא היו הולכים לאריאל כי זה נפרד ו"דוסי" מדי בשבילם... הם היו הולכים לאיבוד! בני עקיבא נורא השתדלו ואפילו הקימו את "צוות בית מדרש" שמטרותיו בין השאר הן להפריד בין בנים לבנות ולהעלות את הרמה הרוחנית על ידי שירים וכו'. לדעתי הם מילאו את תפקידם בכבוד.

בקיצור... אני מתה לעבור לאריאל, אבל אני יודעת שאני לא יעשה את זה כי אם כל הדתי'ים יעזבו לאריאל- החניכים המבולבלים ילכו לאיבוד. (כמו שהזכרתי למעלה)

אני אלך לי לישון (עכשיו ממש חזרתי מהמחנה!)... לילה טוב!

אם קראת טוב את מה שכתבתי אז היית מבינה אחרתפנאט2 המשודרג
לא דיברתי על הרא"ה או על שבטים יותר קטנים דיברתי על מחנה סיירים(!!!)(נצח) שתאמיני לי שהם יודעים לשלוט בעצמם טוב מאוד
אני אומרת...יוכי
שחבר'ה שרואים שהם נמצאים בחברה מקולקלת, ונשארים שם כדי לתקן, צריכים לשים לב טוב טוב מה משפיע יותר, החברה עליהם או הם על החברה... זה יכול להיות גבול דק מאד שלא שמים לב אליו, ובבום הכל יכול להתפוצץ... ובסוף לא תביני מה עשית שם, ויהיה לך קשה!
אני מאד מעריכה את הרעיון של "לעזור מבפנים" אני רק חושבת שכל אחד צריך לחשוב אם זה באמת מתאים לו... ואם זה לא הורס...
ואנוכי קמתי לזעוק.שומרוני

א. במקום לחפש את הרע - חפש את הטוב. אני יודע שיש המון טוב בבנ"ע. ה-מ-ו-ן-! נכון שנאי אריאלניק, אבל אני מכיר היטב גם את בנ"ע.

ב. ועכשיו רציתי למחות.

בני עקיבא בני עקיבא עבודה זרה כל חניך כל מדריך יש לו חברה

זה אחד המשפטים היותר מטומטמים ששמעתי בחיי הקצרים.

רוצה להסביר לי את העובדה שאני הייתי מדריך ולא היתה לי חברה?

אז תעשה את זהשוש!!!!!!!!!
כתבתי את המשפט הזה כי זה המשפטפנאט2 המשודרג
הכי חזק בנוגע לבנ"ע שעלה לי בראש( אפשר להחליף את ה"חברה" ב"עבריה" אך דו"ק וק"ל)
זה ממש לא נכון!!ליטל

איזה שטויות זה!! למה נראה לך שלכולם יש חברה???

לא כל הסניפים ככה!!!!למה אתם מכלילים!!!זה מעצבן!!!!!!

אצלנו השבט הכי גרוע בסניף זה נצח! אבל השבט שלי ממש לא ככה!! אז מה אם אנחנו מעורבים?!?! זה לא אומר שאנחנו חילונים!

אני מצטערת לנפץ לך את האשליה אבל אצלנו בשבט אין בכלל זוג אחד של חברים!! זה פשוט סטיגמות שעשו בגלל שיש סניפים כאלה...אבל לא כולם!

אז שו כנראה שלא קראת את ההודעה הקודמת שכתבתיפנאט2 המשודרג
ואם היית רואה את מה שהלך בסיירים שפתאום פרצו(תרתי משמע) לתחום המחנה שלנו היית מדברת אחרת
בסדר אז זה קרה....ליטל

זה קרה שנה שעברה כי זה היה עם נצח!!! ולפי דעתי נצח זה השבט הכי גרוע שיש! לפחות אצלנו....

אבל יש הבדל עצום בין שבט נצח לבין השבט שלי! חוץ מזה שלא כולם ככה!!!שוב פעם למה אתה מכליל????

בסדר אז היו בנות שעברו אצלכם באזור אבל לא כל הבנות עשו את זה!!  אתה פשוט הכללת את כולם ואמרת שכולם ככה!!

אבל גם אצלי בשבט יש את הבנות שלא הולכות צנוע ויש את הבנות שהולכות צנוע...בכל שבט כמעט זה ככה...

יותר גרוע כי לפי מה שאת אומרת זה קרהפנאט2 המשודרג
גם שנה שעברה וגם השנה (וזה לא קרה שנה שעברה )
אתה יחיד ומיוחד שלא היתה לך חברה...אוסנת
אבל זה נכון. נכון. ושוב-נכון.
טוב...יוכי
אני בעד להרגע... מלהגיד שבנ"ע עושה דברים לא פ'סדר עד להגיד ש"בנ"ע ע"ז...." יש הבדל ענק! תרגיע ומהר... אמנם אני אריאלנוקית בנשמה.. ויש הרבה סניפי בנ"ע שכל עוד הם בנ"ע אני ממש חושבת שהם מתקלקלים... ויש הרבה חבר'ה שאם היו באריאל היו מתקדמים המונמון, אני עדיין לא חושבת שזו סיבה להכליל ולהגיד על כל התנועה שהיא לא פ'סדר, וממש לא עבודה זרה! אפילו לא בצחוק!!!!! התנועה הזו עושה עבודת קודש! אמנם יש אנשים שלא צריכים להיות שם, אבל יש חבר'ה שאם לא היו שם.. לוידעת איפה הם היו היום...
וד"א... מהזה "כל מדריך יש לו חברה"??? אולי זה סתם איזה משפט שאמרת בלי לחשוב עליו.... לדעתי, תחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא דברים כאלה מהפה שלך... תחשוב מה אתה אומר.. ואני מקווה שתחזור בך עלזה...
בצפיה לבנין אריאל.
רואים שלא קראת את כל השירשורפנאט2 המשודרג
אם את היית רואה מה הלך בחלק של הבנים כהמחנה סיירים של בנ"ע הגיע היית מתלהמת יותר ממני עשרת מונים (ומה שיותר מעצבן זה שהיו שם אריאלניקים) מה שאמרתי על בנ"ע שזה ע"ז זה פשוט המשפט הכי פוגע שאני יכול לכתוב על בנ"ע בלי קשר אם זה נכון או לא
אתה חושב שיש לה כוחשוש!!!!!!!!!
כדי להבין על מה מדובר צריך לפחות לקרוא אתפנאט2 המשודרג
רוב השירשור
אווצ' אבל למה להכליל? אתם גם לא הכי טובים בעולם!טלי'ה
תקשיב.אנונימי (פותח)

אתה יכול להתלונן, אבל זה לא יעזור לך.

בני עקיבא זו תנועה כמו ששמש היא צהובה, (טוב, בקשר לשמש..אני לא בטוחה...אבל דמיין שהיא צהובה. טוב?)-

ואם יש שם לכמה מדריכים חברות, אז סבבה, שיהנו להם.

לא מוצא חן בעיניך?

אז שאתה תהייה מדריך, תדאג שלא תהיה לך חברה.

כשאתה תהייה הרב נריה, תחליט עם בנ"ע זה תנועה או לא.

כשאתה תהיה הקדוש ברוך הוא, תחליט מה כל בן אדן צריך ובאיזה גיל.

וכשאתה תהיה פחות קיצוני, לכמה רגעים, תבין שמה שכתבת פה הוא שטויות.

זה אח שלי לצערי הרב...אנונימי (פותח)
החיים לא שמעתי אותו אומר כל כך הרבה שטיות  (זה אחי.............)
כן, באמת, כל השטויות שאי פעם אמרו לי,אנונימי (פותח)
(ושאמרתי לעצמי), בחיים לא הגיעו לרמה כזאת של טמטום.
למי את קרואת מטומטם ;תשמרי על הפה שלךפנאט2 המשודרג

אם יש אנשים כמוך בבנ"ע אז את מראה כמה אני צודק אוקיי

זה שאדם מקפיד במצוות ולא עושה "הסדרי פשרות" עם הקב"ה על צניעות ופריצות בושה שאנשים כמוך משפיעים בתנועה

אם המטרה שלך זה לריב,אנונימי (פותח)

אז לא כדאי שננהל דיון על זה.

אבל אם אתה רוצה לשמור על דיון תרבותי ורגוע, אני מוכנה להסביר לך למה שאני חושבת שאתה לא צודק.

הוא התחיל ?? את התחלת בזה שקראת לו מטומטםאנונימי (פותח)
לא נכון.אנונימי (פותח)

אמרתי שמה שהוא אמר מטומטם. לא הוא.

אתה לא אומר דברים מטומטמים לפעמים?

כולנו אומרים.

יוווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!רכס כפרה!

אז מה קרה?!?!?!

מקנא שלכם אין בנות בסניף....?!? -אני בטוח שלא...-

מה אתה מכליל את כולם?!

וחוצמיזה, "אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בתוכו.." חצי מהאנשים האלו הם האנשים הכי איכותיים בעולם ,זה שהם לא כ"כ מסתדרים לך איך הם לבושים....זה לא אומר שהם אנשים רעים....

אתה יודע לדבר כמו רדיו, אתה יודע...?

מתחיל מבנ"ע ונגמר ברבנים...מה קרה זה שמישו לא חושב ולא הולך כמוך זה אומר שמותר עכשיו לומר ולעשות לו מה שבא לך?!?

לא נראה לי....

אתה האריאלניק נראה לי יותר גרוע מהשמלאנים הקיצוניים...או שיודע מה ,שניכם אותו דבר...מכלילים לפי מה שהם רואים ולא יזוזו מזה מטר...-אה...והם/אתה רואים רק מה שאתם רוצים לראות...-

אגב...ידעת שבבנ"ע סיירים -כבוד!- יש בית מדרש, כן כן, גם אצל הציונים המזרוחניקים האלה ש"לכל אחד שם יש חברה" ,גם להם יש בית מדרש במחנה... אני מעריך שגם אצלכם יש.. אבל אתה משווה בכלל?! בין הבנים של הדוסים -אתם- לבינינו, הבנים שמגדלים אותם בלי ערכים בלי מוסר, להקשיב רק ל"רבנים" הממלכתים....ש"לכל אחד יש חברה"....

נראה לי ,ואני בטוח שהגיע הזמן ותעשה אם עצמך חשבון נפש עצום...ותתחיל ללמוד קצת מוסר -לא יזיק לך...

לך ,תשפיע תעזור לאנשים לחזור בתשובה, אה יודע מה -קודם כל עדיף שתחזיר ת'צמך בתשובה...

דבר איתי כשתהיה יהודי אמיתי ואוהב את הבריות ככלל וכפרט כאחד...

אוהב את כל עם ישראל, ומאמין בו!

נריה.

להזכיר לך מי היו הממונים על הבית מדרשפנאט2 המשודרג
(אריאלניקים)
זה שהם איכותיים זה אומר שמותר להסתובבפנאט2 המשודרג

בפריצות שהיתה שם --- בושה וחרפה לכם "טובל ושרץ בידו" כאשר אתם מסכימים לחפיפניקיות לאט לאט זה הופך מדיעבד ללכתחילה ואז בסוף שואלים "מה הבעיה עם זה" ו"למה כל הזמן מחמירים עלינו"

זה כמו שתגיד שאדם שאוכל חזיר בפנים הוא אדם טוב שעוזר לבריות... מה אכפת לי האדם הזה אוכל חזיר וצריך להחזירו בתשובה ואם הייתם יודעים את החומרא שבפעילויות מעורבות (בהלכה זה נקרא "אביזריהו דגילוי עריות") אז היית מדבר אחרת אם היית רואה(שלא תראה) את הפריצות שהלכה שם (מצד הבנות) ואת הדווקא שעשו לנו ופגעו ברגשותינו אז היית מדבר אחרת ,,, איפה האהבת ישראל שלכם למה לא להתחשב גם באלו שמקפידים לשמור על התורה (המפקדת מחנה ידעה שאתם הולכים לעבור אצלנו) תלמד הלכות צניעות ואת הספרים של הרב אבינר (כן הרב שלמה אבינר) בנושא ותבין את החומרא

בתכלס אל תהיה עם הארץ

הרגע חזרתי אני ייתן לך נק' מבט שלי...שמרמין כבוד

המסלול שלנו נגמר במחנה סיירים שלכם... ככה שלא היה לנו ברירה והיינו צירכים לחכות שם לאוטובוסים

ואתה צודק שהיו בנות שלא התלבשו טוב אבל תדע שזה לא כולם

ואני לא ראיתי בנות משלנו הולכות לבנים שלכם מסיבה אחת ברורה

מי שבנים מעניינים אותה- תמצא מספיק אצלנו...

שמעת על צוות בית מדרש?

זה צוות שמרים את הרמה בתורניות... איזה 40 חברה שהסתובבו בין כולם ושאלו אותם: "רוצים ללמוד משו?" דיבנרו עם אחד מהם במוצ"ש... בן 19 (שבט עמיצור) גמר שנה בישיבה... הוא אמר שלא היה שום קבוצה שאמרה להם לא... אפילו לא הערסים והשונים למיניהם...

יש לי עוד מה להגיד... אבל נראה את התגובות שלכם קודם...

רק כדי הבנה מסוימת.... לא היה לנו "מפקדות" אנחנו בכל זאת לא בצבא... אם כבר זה היה רכזת...

וכדאי שתבדקי מי היו רובפנאט2 המשודרג

האנשים בצוות בית המדרש (אריאלניקים)

"מפקד\ת" ככה קוראים לזה אצלנו אני יודע שה"ממונים"(זה בסדר?) ידעו שאתם אמורים לעבור אצלנו... אז למה לא להתחשב (קצת) ברגשות האנשים שקצת יותר מקפידים על התורה 

.שמרמין כבוד

אני יודעת שרציתי לעבור דרך השביל שהיה מולכם רק כדי שאני יוכל להגיע לאוטובוסים ולא יכולתי כי עמדו שם אחראים ששמרו שלא נעבור...

בכלך מקרה אריאלניקים או לא... הם היו שם... והם ממש שיפרו תאווירה

רגע-רכס כפרה!

א. את/ה בן או בת?

ב.תודה על התמיכה...ו"לפנאט..." אני יודע על חבר'ה שבאו מהישיבה שלי-ישל"צ- והיו בצוות בית מדרש, וחוצמיזה זה לא סותר, ההיפך, אם חלקית מהצוות בית מדרש -אולי אפ' הרוב,אני לא יודע- היו אריאלניקים, זה אומר משו אחד, הם קיבלו שכל!!!!! הם הולכים ובמקום לצעוק ולהתקומם הם הולכים ומשפיעים...

עד כאן בינתיים...

ליל"ט!

בושה וחרפהאוווריה

במקום כל הזמן לנסות לראות את הרע בבני עקיבא, אולי פעם אחת, פעם אחת תנסה לראות את הטוב?!?

נכון, אולי יש חבר'ה שלא התלבשו כראוי ואולי נהגו לא בסדר...אבל זה אחדים!

אבל החבר'ה האלה, זה עם הכיפה הקטנה הזאת שאתה משכנע כל ערב שבת לבוא לתפילה ולמפקד בסניף עוד ישכנע אותך לקום לתפילה בבוקר...

זאתי עם החצאית הקצרצרה עוד תשכנע אותך לקרוא כמה פרקי תהילים כדי להשלים ספר.

ועכשיו במיוחד בשבילך

בני עקיבא היא תנועה קדושה

או יותר נכון, בני עקיבא היא תנועה שיש בה קדושה, יש בה אנשים "קדושים".

אני מכירה את שבט נצח, הייתי צוות בית מדרש (חה חה) וזה שבט איכותי בטירוף!!!!!!

תפסיקו כבר עם המלחמות האלה של בני עקיבא/אריאל/עזרא...

אז אחי-

ואהבת לרעך כמוך כלל גדול בתורה.

אני עם נריה ושמרמין.

חזקו ואמצו, ה' עימכם!

ועמך כולם צדיקים.

בנ"ע היא ממש לא תנועה קדושה!!טוב כמו עכשיו!

ואני לא סתם מדברת באוויר,אני כב 7 שנים בבנ"ע!!!

אתמול השבט שלי חזר ממחנה סיירים ((אני לא יצאתי-ב"ה!! ))

וכולם אמרו לי שהיה כיף וכד',אבל תכלס',אני יודעת שהם היו ביחד כל הזמן,וההנהלה לא עשתה כלום כדי להפריד!!

בנ"ע מחנכת לערבוביא!! לבנים-בנות! ו-  דיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה כבר אפשר?!!??!??????????

קיצר בנ"ע היא לא תנועה קדושה ולא נעלים!!

תנועה שמסכימה לפשרות על התורהפנאט2 המשודרג
לא יכולה להיות תנועה קדושה בכלל זה כמו שתגידי שאדם שאוכל חזיר אבל מקיים את שאר המצוות הוא אדם צדיק.... וכן פעילויות מעורבות זה כמו אכילת חזיר בושה וחרפה שמעלימים עין מהפריצות ... טובל ושרץ בידו (נטהר או לא??)
מתי עברנו לידכם???y_trom
באיזה יום זה היה??..
ביום רביעיפנאט2 המשודרג
טעותאוווריה

שום פשרות על התורה. אתה בכלללל לא יכול להשוות לאכילת חזיר, מצטערת. אני מכירה טוב מאוד את הדוגמא הזאת ואת זה אומרים למי שאומר-"טוב, אני מקיים את כל המצוות אבל יש לי בעיה עם המזוזות...לכן אני לא אקיים את המצווה הזאת".
מישהו אמר שבני עקיבא מחקה את הערך "צניעות" מהערכים שלה?!?
בני עקיבא מחנכת לחברה מעורבת- צנועה. וכן, תאמין או לא- זה עובד!..
אולי יש מקומות שצריכים חיזוק, אבל זה לא אומר שאתה יכול להוציא ללעז את כל התנועה.

בטח ובטח שאתה לא יודע מה קורה בסניפים...

ועכשיו- סתם שאלה..
איזה חברה אתה יותר תעריך? חברה מופרדת שמתנהגת בצניעות או חברה מעורב שמתנהגת בצניעות?

תלמד להעריך, יהודי... לא לראות תמיד את הרע.
באהבת ישראל
אף אחד לא עושה מלחמות ... את יודעת כמהפנאט2 המשודרג
חברים יש לי בבנ"ע וכולם בלי יוצא מן הכלל אומרים שזה בושה שתנועה דתית היא מעורבת (הצלחתי להציל שניים מהם מ"להציע חברות" לבנות מתוך השבט)
אם אתם רוצים שיהיה טוב תשפיעו.קופיקו

מספיק להתלונן.

תסתכלו על הטוב ובעזרת ה' יהיה יותר טוב!!!

אני לא מבינה אותכם!שמרמין כבוד

אם לא טוב לכם בבני עקיבא- אל תהיו בזה!

אף אחד לא מכריח אותכם!

תעשו רק מה שטוב לכם ודי!

באמת שלא היה עירבוב בין בני עקיבא לאריאל... אני לפחות אל ראיתי שנכנסנו אליכם... לא אשמתנו שהמסלול שלנו גנמר אצלכם!

חחח אח של חברה שלי שר כל הזמן את השיר.חרדייה מאשדוד!
הזה.
איזה שיר?שוש!!!!!!!!!
מה זה עינינך??????יעלו'ש
שאלתי איזה וזה העיניןשוש!!!!!!!!!
השיר שהוא כתב בהודעה.חרדייה מאשדוד!
חח..מה אתה צוחק עליי???אפוש

בס"ד

כל המסלולים (אבל כ-ו-ל-ם!!)אצלנו (מעפילים הרוא"ה אריאל בנות) הגיעו אליהם

גם בני עקיבא!

מה שקרה עם הסיירת (ואני הייתי עדה לכך) היה פשוט נוראי!

חבר'ה התנועה שלכם נופלת ברמות!!

בדיוק הסתכלנו על שני בנים מבני עקיבא ושנים מאריאל (או גוואלט הסתכלנו...;) )

סלחו לי אבל אם לא הייתי יודעת שהם מבני עקיבא...הייתי בטוחה שהם חילונים לגמרי!

נ"ב....

אתם גם ישנים יחד באוהלים (הבנות והבנים..)??

לא, ח"ו (זה היה כתגובה לנ"ב)חרדייה מאשדוד!

אבל את צודקת.

הייתי במקומשהו וראיתי שם בנים ובנות מבני עקיבא, התלהבתי ואמרתי לחברות שלי (חרדיות למהדרין) שהנה בני עקיבא ואמרתי שזה מגניב שהם נמצאים שם. ואז אותן החברות אמרו, השתגעת? הם תנועה חילונית!!! מה הקשר שלך אליהם?

ואחרי כמה זמן, הייתי עם חברה אצל קרובי משפחה שלה (חרדים), שמרנו על הבנות שלהן. פתאום אחת הבנות שאלה את חברה שלי: איזה כיפה אבא שלך לובש? חברה שלי ענתה שהוא לובש כיפה סרוגה. ואז הילדה בשיא התמימות שואלת, מה הוא חילוני?!

שיגידו מה שהן רוצות אבל זה לא נכוןשוש!!!!!!!!!
צודקת!יעלו'ש
אבל ככה זה נראה, שככה כל הדת"ל...חרדייה מאשדוד!
גם אני חשבתי פעם שהם לא דתיים, ואף יותר גרוע שהדת"ל הם מסורתיים...
אתם הפכתן את הנושא על פיו!אפוש

בס"ד

אתן מוציאות דברים מהקשרם...

אתן מכניסות את הנושא של חרדים-דתיים שהוא ארוך ומורכב...

אנחנו מדברים על ההצקות הבלתי פוסקות שיש לנו מבני עקיבא...

למשל שעברנו במסלולים הם צעקו לנו את :"אריאל אריאל עבודה זרה לכל חניך

לכל מדריך יש חברה",או "כמה נקבות....לא הם זכרות...." וכו....

אין לי משהו נגדם אבל זה ממש מעצבן שככה ההתיחסות!

זה הכבנה שלהןשוש!!!!!!!!!
בונה אתה שתהיה בריא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ברבי

רק תלונות יש לך על כל העולם ואישתו!!! 99% מהדברים שאתה כותב זה רק טרוניות לכולם והכפשות והשמצות! אם אתה כ"כ איש תורה וכ"כ קנאי ליהדות ולתורה ולד'... למה אתה לא חושב ללמוד קצת מאהרון הכהן שרדף שלום?? או מהלל הזקן שתמיד ראה את הטוב בכל דבר ולא התעצבן? ככה צריך להיראות יהודי אמיתי לפי דעתי. ככה צריך להראות אחד שבאמת יש לו תורה ושאוהב את ד'!! קצת אהבת חינם באמת!!! ובנוגע למה שאמרת על בני עקיבא.... א. זה באמת לא יפה להכליל תנועה שלמה עפ"י מה שראית במחנה אחד.. אני לא מצדיקה את ההתנהגות שלהם. מה שראית באמת היה זוועה... אבל קודם כל צריך לבוא ממקום של לתקן את זה לא רק לצעוק.. וחוצמזה לא צריך להכליל בזה את כל התנועה... אצלינו בעיר אין דברים כאלה בסניף בני עקיבא... והבנות מכבדות למרות שהם לא הכי דתיות... והם לא נכנסות למחנאות של בנים כדי להכעיס... אני בטוחה שגם באריאל אפשר למצוא את הבנות הפחות צנועות ואת הדברים הפחות דתיים וטובים...אז נא לא לעשות הכללות כאלה בוטות ומתוך כך ממש להוציא שם רע על תנועה שלמה מישראל. ובקשר למשפט שכתבת בגדול שאני אפילו מתביישת לכתוב אותו אפילו רק בשביל ציטוט... באמת פאנט באמת!!! אתה לא חושב שזה מוריד מהכבוד שלך לכתוב כזה משפט שפל ואידיוטי שאני כבר בכיתה א' הפסקתי להגיד אותו???????

בני עקיבא זאת תנועה!!!!!!!אנונימי (פותח)
קדושה...אוווריה
המדריכים הם בני 17עמית-טליה

הם צריכים חברה

כדי להגיע ל18 לחופה =]

שטויות, שטויות, שטויותפנאט 2המשודרג
אל תמציאי תירוצים!!!
תרגע זה היה בצחוקעמית-טליה

ועבודה זרה וחברה זה ממש אותו דבר..

המשפט הזה מעיד על בגרות יתרה

חוצמזה שיש לנו מדריך שמתחתן אוטוטו..אבל זה לא קשור

עבודה זרה וחברה זה כן אותו דברפנאט 2המשודרג
יש מדרש שאומר את זה (תאמיני לי שאם לא היה לי את המדרש הזה לסמוך עליו הייתי כותב משפט אחר)
האא כן?אוווריה

תכתוב אותו.

אתה הורג אותי, שרשור אחד אתה זועק על "אהבת ישראל"! וכמה שמישהי לפעמים קוטלת את אריאל ושזה גובל בשנאת ישראל (אוהוו, לא הרחקת לכת,הא?)... ושרשור אחר אתה רושם "בני עקיבא בני עקיבא עבודה זרה"

יש לך פיצולים?!

כמה פעמים אתה רוצה עוד שאני ארשום לך ש "ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה"?!?

פצל"שים יש לי בכמויות...פנאט 2המשודרג
המדרש הזה.. כתיבתו לא מתאימה להכתב מעל דפי הפורום (מהסיבה הזו גם לא כתבתיו קודם לכן... המדרש לא אומר שבנ"ע זה ע"ז ח"ו אלא שלאדם יש חברה ששלא לצורך נישאין ואף כן לצורך נישואין, כאשר הקשר הזה לא נעשה בקדושה ובטהרה אז כן ע"פ המדרש זה גובל בע"ז)
ללללאאאאאאאאא!אוווריה

"מעולם לא אמרתי את זה מכל הלב: בני עקיבא בני עקיבא עבודה זרה כל חניך כל מדריך יש לו חברה "

עצור!!!!

"המדרש לא אומר שבנ"ע זה ע"ז ח"ו"

וואי וואי וואי...

עצווורררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה".

תביא לי את המקור ואני אקרא...

מה שלא הורג, מחשל

אוריה אני איתך..עמית-טליה

ופאנט בגיל 17+ כשיש חבר חברה תמיד חושבים על חתונה..

בעיקר החבר'ה ששומרים נגיעה ודתיים באמת..

ואצלנו לדוג' אין מדריך שלא שומר נגיעה ושומר נגיעה באמת!!

אז לא יודעת מה נכנס בך...אבל מצטערת לאכזבך..

אוריה את בבנ"ע הקדושה?

כן בעז"ה!אוווריה

אני נמצאת בתנועה הקדושה

ואני אפילו גאה בחולצתנועה שלי!...

איזה סניף ושבט?עמית-טליה
אממאוווריה
סניף אורנית, שבט... שבט נצח (כן כן, "פעורים" חחח)
מה רצית להגיד במה שכתבתאלמוג
זו אחת הסיבות שאנחנו לא הולכים למחנה!!!!!ארגמן

אל תכליל, אדוני ה...!!!!!!

הסניף שלנו הוא אחלה סניף, נפרד לחלוטין ואתה מוזמן לבוא לראות בעצמך!!!

אז אל תכליל- יש סניפים שהמצב אצלהם על הפנים ויש סניפים [שלנו לדוג'] שהם מבחינה צניעותית בלבד בול כמו אריאל!!!!

אנחנו כן הולכים למחנה הגרעין התורני נינינינינינינופניק אבלפניך
חבר'ה-אנחנו עם אחדאנונימי (פותח)
זה לא משנה באיזו תנועה אתה חבר או באיזה דעות אתה מחזיק כולנו אותו בני אדם, עם אותם שגעונות , וחיקוי החברה.
בצור חברה בבני עקיבע הדברים שאמרתם היו מאוד מכלילים ןחלקם פוגעים. אני רק רוצה לומר לכם שאסור לשפוט אדם לפי החיצוניות, ואם ראיתם מישהו מבני עקיבא שבבני"ק זה לא אומר שכולם כאלו!!!!
ותפסיקו להיות כ"כ קיצוניים!
אז ראיתם בנות במסלול! וואו! עברתם עבירה!
תירגעו דבר ראשון,דבר שני- לא נראה לכם הגיוני שבמקרה יש עוד אנשים בעולם הזה שמטיילים באותו מקום ואפילו, לא תאמינו-בנות!!!
באמת, אני לא מנסה לפגוע אבל באמת- אל תגזימו!

קיצר..............
בני עקיבא זה לא עבודה זרה וזה ממש רע להגיד את זה.
א. עברנו ת'גן
ב. יש לבנ"ע עוד דרך ארוכ עד שיגיעו לע"ז. ממתי ע"ז זה לדבר עם בנות? שיקצה!!!
וואאיי איזו הקפצה חסרת ערךהאריאלניקהנאמן
ואוווווווווווווווווואנונימי (פותח)
אתה מכליל מכליל מכליל מכליל
תשמע נכון שיש סניפים שהם מעורבים והדברים שהולכים שם הם לא ממש דוסים...אבל יש גם המוןן סניפים נפרדים שהחניכים שם בדיוק די צדיקים ובדיוק כמו באריאל תשמע אני גרה במקום שיש גם אריאל וגם בני עקיבא ואצלנו בני עקיבא זה בדיוק כמו באריאל רק ששם אין להם שמו ידע על מה קורה אם הסניף השני של הבנים שווום דבר בקושי מי החניכים הם לא יודעים וחוצמזה אריאל זאת תנועה ממש מרובעת רק מי שקמוהם יכול להיות באריאל ובבני עקביא יש סניפי עולים שזה הדבר הכי חשוב בעולם וגם לקרב אנשים שהם לא ממש דתיים לקרב אותם יותר לדת ובאריאל פשוט אין כאלה דבריםםםם!!!
אם את רוצההאריאלניקהנאמן
את יכולה לבדוק באיזה תאריך נכתבה ההודעה שלמעלה ולבדוק מה התאריך עכשיו ולהבין ששעמם פה למישהו והוא הקפיץ נושא עתיק כדי שיהיה מעניין
תקישביאנונימי (פותח)
כאחת שגרה בנו"א אני יכולה להגיד לך שהדברים שאת אומרת פשוט ממש ממש לא נכונים...אולי הבנ"ע יותר דוסי מסניפים אחרים אבל זה לא אותו דבר כמו אריאל
בושה וחרפה!אנונימי (פותח)
שאתר שמכבד את עצמו לא יצנזר את אלו שמקללים את חברי התנועה הקדושה בני עקיבא???!!1

"בני עקיבא בנשמה ואריאל עבודה זרה"
לפי דעתכם:שמיניסט באמ"ש
האם צריך להקים תנועת נוער בגרעין שנכנס לתוחמת הצפונית ב"רצועת עזה"?
הנחשון יוצא לטיולים עם כל הסניף?אנונימי (פותח)
תלוירעות שרהאחרונה

בנטיעות וכזה נראה לי שכן

במחנה יש משהו נפרד

אני צריכה פעולה פיגוזית על תפילהאחי אהוביה

יש למישו אולי?

קצת יותר פרטים, גברת תותחיתימח שם עראפת

לאיזה גיל, איזה חלק שקשור לתפילה?

אשמח גם..אנונימי (2)

כיתה ד..

על החשיבות של להתפלל מנחה בסניף..

אצלנו אחרי המפקד כל שבט מתפלל לבד והרבה חניכות לא ככ שותפות במקרה הטוב יושבות בשקט במקרה הרע גם מדברות ואז יוצא שמי שמתפללת כביכול מפסידה כי היא לא בענינים.

רוצה פעולה מפוצצת כזאתי על תפילה ולמה חשוב שיגרה אותם להתפלל..

לכיתה ואחי אהוביה

חלק ממערך בת מצוה

באמת להעביר להם את ההרגשה שתפילה זה לא עול, זה לא עוד משימה מעיקה שצריך לסמן עליה וי.. 

צ'אט ג'יפיטיזיויק

להלן מערך שיעור של חצי שעה בנושא תפילה, המיועד לנוער דתי בכיתה ו' ומחולק לשלושה חלקים של 10 דקות כל אחד. המערך מותאם לגיל ולרקע הדתי של התלמידים, תוך שימוש בשפה פשוטה ופעילויות קצרות וממוקדות:

חלק ראשון: פתיחה והיכרות עם הנושא (10 דקות)

מטרה: לעורר עניין ולחבר את התלמידים לנושא התפילה.  

דקה 1-2: שאלה פותחת  

שאל את התלמידים: "מה אתם מרגישים כשאתם מתפללים? משהו מיוחד או אולי משהו שקשה לכם בזה?"  

תן ל-2-3 תלמידים לשתף בקצרה (30 שניות לכל אחד).

דקה 3-5: סיפור קצר  

ספר סיפור קצר על חנה מהתנ"ך (שמואל א', פרק א'): "חנה התפללה בלב שלם לבקש בן, והתפילה שלה הייתה כל כך חזקה שהיא ממש דיברה עם ה' כמו עם חבר."  

שאל: "מה אתם חושבים שהפך את התפילה שלה למיוחדת?"

דקה 6-10: דיון קצר  

שאל: "למה לדעתכם חשוב להתפלל? מה זה נותן לנו?"  

עודד תשובות כמו: קשר עם ה', שקט בלב, תחושת תמיכה.

חלק שני: הבנת התפילה דרך פעילות (10 דקות)

מטרה: להמחיש את המשמעות של התפילה בצורה חווייתית.  

דקה 1-2: הסבר קצר  

אמור בצורה פשוטה: "תפילה היא כמו שיחה עם ה'. לפעמים אנחנו מבקשים, לפעמים מודים, ולפעמים סתם רוצים להרגיש קרובים."

דקה 3-8: פעילות קבוצתית  

חלק את הכיתה ל-3 קבוצות קטנות.  

תן לכל קבוצה משימה:  

קבוצה 1: כתבו 3 דברים שהייתם מבקשים בתפילה.  

קבוצה 2: כתבו 3 דברים שהייתם מודים עליהם.  

קבוצה 3: כתבו 3 דברים שמרגישים לכם קרובים ללב בתפילה (למשל: שיר, מילה או רגע).

כל קבוצה מקבלת דף ועט, ויש להם 5 דקות לעבוד יחד.

דקה 9-10: שיתוף מהיר  

נציג מכל קבוצה משתף בקצרה (30 שניות לקבוצה).

חלק שלישי: סיכום וחיבור אישי (10 דקות)

מטרה: לעזור לתלמידים לקחת את הנושא איתם ליום-יום.  

דקה 1-3: דבר תורה קצר  

אמור: "בתפילה אנחנו לא רק מדברים, אלא גם מקשיבים. כמו שכתוב בתהילים 'קרבת אלוקים לי טוב' – כשאנחנו מתפללים, אנחנו מתקרבים לה'."

דקה 4-7: פעילות אישית  

תן לכל תלמיד דף קטן וכתוב עליו: "כתבו משפט אחד שהייתם רוצים להגיד לה' בתפילה שלכם היום."  

תן להם 2-3 דקות לכתוב בשקט.

דקה 8-10: סיום מעודד  

אמור: "כל תפילה חשובה, גם אם היא קצרה או פשוטה. נסו השבוע להתפלל משהו קטן מהלב שלכם."  

סיים בשאלה: "מי רוצה לשתף את המשפט שלו?" (רשות, לא חובה).

הערות למנחה:

שמור על אווירה קלילה ומכבדת.  

התאם את הקצב לפי התגובות של התלמידים – אם חלק אחד מתארך, קצר את הבא.  

הבא דף ועטים לפעילויות.

אם זה בשבת קודש תעביר בעל פה.

בהצלחה!

חמוד אבלאנונימי (2)

מחפשת יותר פעולה עם משחקים שבסוף מתקשרים לענין התפילה פחות דיונים ושאלות

צריך משו עם נשמה 😉אחי אהוביה
כן ברור אבלאנונימי (2)

מנסיון כל הדיונים וכו לא ככ פועל הם צריכות לזוז חח

לאלא התגובה שכתבתי היתה לזו של @זיויקאחי אהוביה

אני ממש מסכימה איתך..

אה הבנתייאנונימי (2)
טוב אז אם את מוצאת משו אני אשמח שתעדכניאחי אהוביה
סגורראנונימי (2)
מה את מחפשת?אנונימי (2)

לאיזה כיתה?

לגמריזיויק
יש לי כמה חומריםאנוני-מי?
אז אני אשמחאחי אהוביהאחרונה
מכירים סניף בנע בירושלים שמחפש מדריכת חוץ?תורת חיים בעiז

חברה שלי מחפשת וכדאי גם סניף שהוא נורמלי ולא עכשיו ממש חילוני (סניף מעורב זה ממש אחלה)

מדשיותאנונימי (פותח)

טוב נושא קשוח אז ככה..

בתחילת ההדרכה היה לי ולמדשית שלי(נקרא לה א )בעיה עם עוד מדשית שלנו(נקרא לה ב) (אנחנו רביעיה). היה קשוח ממש. מלא אנשים התערבו בזה (הקומונרית, מהנוער ובכללי כל הצוות וכו)אומרת דוגרי הרבה מזה זה אני ומדשית א הגזמנו וחיפשנו אותה מלא ממש וכל דבר שעשתה הערנו לה ודווקא מדשית ב היתה בהקשבה וכיבדה ממש וממש השתדלה לשנות(מה שאני משה לב בדיעבד עכישו אז סתם הייתי חמה עליה ברמות לאיודעת להסביר למה). 

אחרי התערבות ודיבור הבעיה נפתרה(לפחות ככה אני ראיתי אתזה.) ביקשתי סליחה ושמנו את הדברים מאחורה.

עכשיו שמתי לב שמדשית א כל הזמן מעירה/ מחפשת את מדשית ב כאילו על סתם דברים היא איחרה טיפה כי אבא שלה במילואים ועזרה קצת בבית והיא עשתה פרצוף ואמרה לי אחכ שזה לא ניראה לה ובכללי על כל דבר היא מעירה מעקמת אף וכו.

עכשיו יש לי התלבטות אם להעיר לה ולהגיד לה כאילו היה מריבה את צודקת אבל שמנו תדברים מאחורינו תני לה קצת להוכיח את עצמה לא כל הזמן להסתכל בזכוכית מגדלת על מה שהיא עושה. או להתעלם ולראות מה יקרה ואולי להגיד לקומונרית

קיצור מקווה שיצא מובן מה אומרים?

תשחרר. לא בידיים שלךמשה
בכלל. אנרגיה של אנשים אחרים לא בשליטה שלך,סשום צורה. רק התגובות שלך.
כן אבלאנונימי (פותח)אחרונה

בסוף עכשיו לא כ"כ מרגישים את זה אבל אם זה ימשך זה יגיע למצב שהיה לפני כן שלא דיברנו המדריכות מלבד מי מכינה את הפעולה. מצב שבטוח לא רוצות להגיע אליו. אף אחת.

סיפור אהבה בסניף | עלילתי קצרElad Mukades

מצרף סרט קצר שעשינו, מסוקרן לשמוע תגובות ומחשבות שלכם עליו

במשפט - יוני המדריך, חותך את הקשר עם סיגל מבני עקיבא, בשם התחזקותו הרוחנית, אך מגלה שההתמודדות רק מתחילה. 

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש ארגון? לגבי צביעת קירות

צובעים על בדיםadvfb
אנחנו צבענו פעם על דיקטים, אפשר גם אולי במקלטהחנוניתאחרונה
קלסר הדרכה ונחשוןאוריהש

רעיונות לקטעים/משפטים לקלסר הדרכה?

וכמובן רעיונות למה להכניס לבפנים (חוץ מהכנת פעולה, רעיונות לערבים וכו)

ואשמח גם לקטעים ולמה להכניס לקלסר של נחשון (קטעים על עשיה וכו)

תודה רבה!

אולי יעניין אותך