מרגישה שאין זמן לדברים, עד שהילדים ישנים ומתחיל הערב כבר עייפים כל כך וגם כמה זמן כבר נשאר - בשביל כל כך הרבה שצריך לעשות...
לא מספיקה כלום
הולכת לישון מאוחר
עייפה
בן השלוש רגיל להירדם עם מוצץ. הוא התחיל לאחרונה לקרוע את המוצצים שלו. אתמול אחד נקרע ועוד שני אחרים שיש לו - לא נודע מקומם. אז בלילה כשבלי קשר הוא היה כבר בעייפות יתר, התפללתי שהוא יירדם לפני שהוא ייזכר במוצץ שאינו. אבל זה לא קרה. והיה בכי גדול והוא היה באמת אומלל מאוד וביקש והתחנן שנקנה לו מוצצים חדשים וכו' וכו' זה היה ממש קורע לב. בהתחלה אמרתי שכבר אי-אפשר לקנות חדש כי הם נקרעים תוך כמה ימים... (והייתי כל הזמן מאוד אמפתית אליו וליטפתי וחיבקתי) אבל ראיתי שזה קשה לו כל-כך שחשבתי שזה לא טוב בפתאומיות ועדיף להכין אותו במשך זמן מה מראש להכרח לוותר על המוצץ. אז הגענו להסכמה שנקנה חדשים ונזכיר לו הרבה שכשהם ייקרעו זו תהיה פרידה ממוצץ. ואז הוא יחסית נרגע... ונרדם... אבל אחרי בכי כל כך סוער... נשבר לי הלב
ומרגישה שלא התנהלתי באופן מיטביחוץ מזה קצת נעלבתי ממשהו מטופש. העלתי יזמה למפגש ולחגוג יום הולדת לאחת הגיסות ביום העצמאות, והתחלנו לדון במה יהיה הכי טוב, והדיון נעצר איפשהוא ללא הכרעה. ופתאום בקבוצה של כל המשפחה אחת הגיסות כתבה שהיא מזמינה את כולם אליה, והיא סיפרה לי בפרטי אחר כך שהיא וגיסה אחרת דיברו על זה. וכאילו, אין לי שום בעיה עם מה שהם החליטו - אבל למה לא לשתף בקבוצה שפתחתי במיוחד בשביל לדבר ולראות מה יהיה הכי מוצלח? אלא לקבוע עובדה מוגמרת בלי לשתף?
ולא הלכתי הבוקר לחוג שיש לי כל שישי בבוקר
סתם כי לא היה לי כוח
ואמא שלי היתה חולה השבוע ומאושפזת חלק מהזמן. ואמרתי שאבשל להם לשבת. רק צלצלתי לאבא שלי לשאול מה יהיה מועיל כי תמיד יש להם הרבה דברים במקפיא. אבא שלי אמר והדגיש שממש לא צריך כי יש להם כך כך הרבה אוכל, ולא יהיה להם בכלל מה לעשות עם אוכל נוסף שיביאו להם, ואני לא בטוחה מה לעשות (זה לא שאני אוהבת לבשל או מבשלת בלאו הכי הרבה בשבילנו. רציתי לעזור להם...)
והתזונה שלי גרועה ואיומה בזמן האחרון (המון שטויות, כמעט בלי ירקות)
ושלחתי קורות חיים לאיזו משרה בשבוע שעבר ולא יצרו אתי קשר. וחשבתי שיש סיכוי גדול שלא יפנו אליי כי לא היו לי הדרישות המדויקות, אבל מבאס בכל זאת (ואולי יש סיכוי שעוד יצרו קשר?)
מרגישה כל כך מטופשת וקטנה קטנה קטנה