נשמע לי מאוד הגיוני ואפילו טיפה נמוך.
(אנחנו מוציאים סדר גודל די דומה, אבל לא כולם אוכלים בהית ארוחת צהריים)
אבל זה ממש תלוי אם יש מקום זול לקנות בו,
ויש כמה גורמים שמשפיעים על גובה הסל כמו כמה בשר ודגים קונים ואיזה סוגים,
אם קונים אוכל מוכן, אוכל בריא כמו קמח מלא או ירקות יקרים,
ריבה, חמאת בוטנים, אגוזים וכד'
כלים חד פעמיים, מאפים קנויים, מיץ, יין...
ועוד דברים שמייקרים.
אני הייתי דווקא מתרכזת בסעיפים שהם לא אוכל אם את מחפשת להוזיל -
עמלות בנק,ביטוחים, אינטרנט וניידים וכו'
זה קצת יותר כאב ראש לכל אחד מהם, אבל זו השקעה חד פעמית. ואחר כךאת שוכחת מזה וחוסכת כסף.
כדי לצמצם עלויות באוכל צריך לשנות הרגלים ממש או לשים לב לכל מה שקונים.
לדעתי, אחד הדברים שמייקרים זה כשהולכים הרבה פעמים לסופר, בכל קנייה קונים קצת דברים "שיהיה" או "לכיף" או משהו כזה, אם הולכים מעט זה יוצא מעט ואם הולכים הרבה זה יוצא הרבה...