מניח שעל כל דבר פה אפשר לפתוח שרשור נפרד, אז סליחה מראש על ריבוי השאלות והמקרים..
אני רואה שיש דברים שלא מספיק ברורים לי.
מניח שהם לא מיוחדים לי אך אני לא יודע מה לעשות איתם..
אני מכיר בחולשות הרוחניות שלי ולעיתים חושב שאשה פחות דוסית אולי תכיל אותן טוב יותר מבחורה דוסית.. אבל יחד עם זאת יש בי צדדים שמבקשים אשה עם רמה תורנית גבוהה, ואולי אפילו יהיו קצת כבדים לבחורה פחות דוסית..
אני כמובן מודע לכך שאין איש ואשה עם בדיוק אותה רמה דתית ואותן חוזקות וחולשות בעבודת ה'.. אבל לא מספיק מבין איך לבחון מה נכון לי יותר?
דוגמא שנייה היא ביחס לאופי של הבחורה..
אני די שקט ביחס להרבה בנים ולכאורה בחורה שקטה פחות או יותר כמוני זה די מתאים(אולי לידה ארגיש יותר גבר ויותר נוכח..) כשמסתמא בחורה יותר עם ביטחון ודומיננטיות תרצה גבר כמוה ויותר ...
אבל! אני מרגיש משיכה(מקווה שזאת מילה לגיטמית בפורום מעורב) לנשים עם ביטחון ותוהה גם בעניין הזה עד כמה לבטל את הרגש ביחס לשכל שמצדד יותר בבחורה מופנמת..
מניח שייתכן שיש עוד נק' כמו עירוניסטית או מתנחלת אשכנזיה או ספרדיה(מנטליות..) דוסה מבית או משהי ממשפחה פחות דוסה שיותר קרובה לשלי..
אז אפשר להתייחס לדוגמאות שהוזכרו. אם זה רמה דתית. איך לבחון מה מתאים. ואם זה יחסי שכל ורגש שבולטים יותר בעניין השני עד כמה לתת מקום למשיכה לבנות עם ביטחון.
אפשר גם להתייחס באופן כללי להתלבטויות הללו ולהגיד עד כמה זה חשוב או שולי בעיניכם אם תוכלו לנמק עוד יותר טוב.
תודה גדולה..