השמאל הציונאצי נגד המתאבדים שבמתנחלים:השם הוא המלך!
האנטישמיות של סגן עורך 'הארץ' • מזעזע

חשבתם שענת קם לבד? תראו מה כתב אורי תובל, סגן עורך מוסף 'הארץ' לחבריו בפייסבוק, ותסיקו כי מדובר בחבורת שונאי ישראל • 'פאשיסט וג'יהדיסט', כינה את רס"ן אלירז פרץ הי"ד, שנהרג בשבוע שעבר

יוסי כץ, בחדרי חרדים
תאריך: 09/04/2010 02:49:00
הטקסט הבא, אינו מיועד לבעלי לב חלש. לא, הוא לא נכתב בלבנון, גם לא בטהרן. הוא גם לא נכתב לפני שישים וחמש שנה באירופה. הוא נכתב השבוע, במדינת ישראל, על ידי סגן עורך מוסף 'הארץ', אורי תובל, עמיתו של אורי אחר, אורי בלאו, הכותב אף הוא באותו עיתון ומסתתר בימים אלו בבריטניה בגלל שבגד בעמו ובמדינתו.

עוד בנושא:
• בן ארי לאלי ישי: תסגור את 'הארץ'

רשות הדיבור לאורי תובל:

"לא רוצה לחיות במדינה של אלירז פרץ ולא של אמא שלו. ותנחומים למשפחה".

"משפחה של פאשיסטים ג'יהאדיסטים ושאף אחד לא יגיד לי שהוא נהרג בשבילי. לא יכול לשמוע את המנטרה עם ישראל-ארץ ישראל-צבא הגנה לישראל-ילדים לישראל-קידוש השם. אמא שלו אמרה 'אני יודעת שאלוהים אוהב את סיירת אגוז של גולני'. ואני לא רוצה צבא שאלוהים אוהב אותו. בשביל זה אני יכול לעבור לאיראן.

"מה שמחזיק את האמא הזאת חיה שלח ושולח יותר מדי אנשים אל מותם. והשימוש החד כיווני באבל מאד לא מוצא חן בעיני. היא קיבלה עשר דקות של שידור חי בשלושה ערוצים כדי לגולל את תפיסת העולם הלאומנית שלה אבל אסור להגיד כלום בתגובה?

"הסבל של המשפחה אמיתי. אבל הצדיקים הלאומניים שמאפשרים לה להתמודד איתו מתדלקים הרבה אנשים חיים ושולחים הרבה חיילים לההרג, בהם בנה השני. אני דווקא חושב שטוב למות בעד הארץ, השאלה איזה ארץ ואיזה תפיסת עולם.

"הקצין שנהרג בנה בית במאחז לא חוקי. זה הגיוני? הדתיים לאומיים הפכו את צה"ל לכלי שרת למטרות הפוליטיות שלהם, שמסכנות את כולנו ולכן הם גם נהרגים יותר. וכשהם נהרגים הם מדברים, וכשהם מדברים, מותר לחשוב ולענות".

לקרוא ולא להאמין.

והמתנחלים הטיפשים ימשיכו להקריב בניהם למולך הציוניהשם הוא המלך!
תפסיק לחיות בסרטyosef13
מה שהוא כתב זה דעה שלו ואין שום קשר לצבא
מה הקשר להקרבת בניהם למולך הציוניגדי-10
יהודים מוסרים את נפשם למען עם ישראל ולא עבור המדינה כפי שהורה הרבי נשיא דורנו זי"ע ומה זה הדיבורים האלו ממש כמו של סאטמר הקרבת בניהם על המולך הציוני ההגנה היא על עם ישראל ולא המדינה וכמו שהרב כהנא הי"ד תמיד חילק בעניין הזה וכמו שאומר תמיד הגר"ד ליאור שליט"א

חוץ מזה שהצבא רוצה להרוס את ביתו, ממש שום קשר...אנונימי (פותח)
אבל תסבירי מה הקשר להקרבה למולך הציוני?גדי-10
יהודי שמגן על עם ישראל לא אכפת לו מברק וכל שאר הרשעים שם שמנהלים פה את המדינה הוא נלחם עבור עם ישראל כדי להגן על העם והארץ גם אם הצבא עושה דברים לא טובים זה לא מבטל את החשיבות להגן על העם ועל ארצנו הקדושה וכמובן מתי שיש פקודות שסותרות את תורתנו הקדושה אז צריך להניף שלטים בכל היחידות נגד גירוש יהודים וכמובן לסרב פקודה ולהיכנס לכלא אם צריכים!!!   זה שברק ביטל את ההסדר עם הר-ברכה וכל ראשי הישיבות שתקו זה גם דבר חמור לפי דעתי ופלא בעיני שאף אחד לא הצטרף לרב מלמד שליט"א ואם רוצים לשרת את עם ישראל בצורה הטובה אפשר באמת להתגייס לנח"ל-החרדי שם אפשר להגן על עם ישראל בלי בעיות הלכתיות

אני לא סובל להגיב פה אבלמ-ם
אתב ממש בעיתי אם אתה באמת חושב כך כי אם כן אתה מצטרפ ותומך הכתבה הזו ואתה רואה הגנה על עם ישראל העברה למולך ואין לי כח לפרט דברים ברורים שמרוב ברירותם כנראה הסט.. שם דגש בדורינו לבלבל כמה שיותר יהודים בעניין הזה החל מהחסיד סאטמר בארה"ב(או יוותר רחוק)עד המבולבל בגבעת א"י...ה' ישמרנו ויזכה את כל עמינו הצדיק לראות עין בעין(ממש ככה בברור שלא ניתן מקום להרהורים של הס')בשוב ה' ציון בקרוב ממש!!!!!
ל'ה' הוא המלך' - חבל שאתה כותב בדיוק כמו 'הארץ'אנונימי (פותח)
בס"ד

על 'הארץ' אני לא מתפלא שהם יורקים בפרצופם של משפחת החייל הי"ד, אך אני כן מתפלא שמשתמש בפורום 'ארץ מולדת' עושה זאת...
כמו"כ חבל שזה נראה שאני בין היחדים שזה מפריע להםאנונימי (פותח)
בס"ד

חבל מאד שזה נראה שאני מפריע להם כאן....
אתה לא היחיד.הקולה טובה
אנשים פשוט התייאשו מלהגיב פה.. כל מי שלא פנאט-קיצוני-אנטי-כל מקבל לינץ' והופך אוטומטית לשמאלנאצי וכופר בה'. 
אין טעם לדבר עם אנשים שלא מקשיבים. 
(כן, אני יודעת שהקצנתי את הדברים. אבל זה מה שקורה פה כל הזמן. לוקחים את הדברים לקצה, אין אמצע.)
הדברים שאתה אומר גרועים כמעטgolani
 - אותו דבר. הוא קורא להם "פשיסטים ג'יהדיסטים" אתה קורא לאלה שנרצחו בשביל להגן עליך ועל משפחתך "מתאבדים" שניכם כפויי טובה.
למרות שאין לאנשים דעות שונותנשמה תוהה
הם צריכים לכבד אחד את השני. זה ממש בעייה שאנשים לא רוצים להכנס לפה כדי שלא יקבלו גל של תגובות נגד אבלל... זה בעקרון פורום של ימין קיצוני ופנאטים ואנשים שאוהבים את א"י אז... זאת בעיה. לדעתי תנו לאחר לדבר כי אם לא הוא לא ירצה יותר לדבר ולאנשים לא יהיו תשובות...

ממש מזעזע לומר על יהודי שנהרג על קידוש ה'אנונימי (פותח)
ממש מזעזע לומר על יהודי שנהרג על קידוש ה' שהוא מסר את נפשו למען המולך הציוני בשעה שהוא מגן עליך במסירות נפש.
נהרג על קידוש ה' ועם זאת מת מוות מיותר.השם הוא המלך!
הצבא נוהג ע"פ מוסר גויי -מערבי, ומפקיר את חייליו כצבאות וכאילות השדה.
את ראשי הצבא הטמא לא מעניין ארץ ישראל ולא חיי יהודים, והם שולחים את הדתיים המסכנים כבשר תותחים, שעה שבניהם מבלים בחו"ל.

רה"מ הכריז בפירוש (לא עכשיו אבל זה מאד דומה) במלחמת לבנון שהמחלמה היא כדי לקדם את הגירוש הבא, ודתיים המורעלים רצים ראשונים לשדה הקרב, כשהם לא מבינים שבמלחמה זו הם מקדמים את פינויים של כל יהודה והשומרון.

רחמנות עליהם.

לפי איזה הלכה הוא נהרג על קידוש השם?אנונימי (פותח)
מת על קידוש השם שנקרא "קדוש", הוא מי שמסר עצמו למיתה כדי לא לחלל את שמו.

למשל הרב יעיש נהרי הי"ד שנרצח בתימן כי לא רצה להמיר את דתו לאיסלם.

גם אם אלירז פרץ הי"ד נהרג כדי להגן על יהודים הוא עדיין חלל מלחמה כמוהו היו ויהיו מליונים ולא "נהרג על קידוש השם".
אז מה אתה מציע?אנונימי (פותח)
הציעו פה להתגייס לנח"ל החרדי לפי דעתי זאת הצעה מעולה! אתה מעדיף שבכלל לא יתגייסו לצבא? איך יהיה אפשר להגן על עם ישראל ועל ארץ ישראל?
מי שרוצה שיתגייסאנונימי (פותח)
מי שלא רוצה שלא יתגייס. השתמטות משמירת שבת או כשרות חמורה פי מליון מ"השתמטות" משרות צבאי.
יש מישהו שאומר שהשתמטות משירות צבאי זה יותר חמור?אנונימי (פותח)
מהשתמטות משמירת שבת או כשרות חמורה? לכן יש נח"ל חרדי שם אין בעיות.
ההתלהמות בנושא גדולה יותראנונימי (פותח)
וסתם כך, אם בעופרה או בעלי יראו אדם ברחוב שמעשן סיגריה בשבת לא יגידו לו כלום, אבל אם יראו מישהו שלא נעמד דום בצפירה - יצעקו עליו או יותר גרוע. סדר עדיפויות.
^^^ היטבת להגדיר את בעיית המיזרוחניקים!!!קנקן
לא נכון.golani
א. עזרת ישראל מיד צר היא מצוות עשה ואנחנו לא נגדיר מה יותר חמור.
ב. ב"השתמטות" משבת או כשרות היא אומנם בעייה אבל חילוניות היא טעות שקל מאוד ליפול אליה, ק"ו במצב של ימינו. בהשתמטות מהצבא יש בעייה מידותית,בעייה של מצוות שבין אדם לחברו, בעייה לאומית ובעייה מוסרית.
ראיש הממשלה בעצמם הלכו ראשונים בחזית.golani
כגון בנימין נתניהו וברק. הסטיגמות המטופות על ה"חילונים שלא מתגיסים" א נתמכים ע"י אף סטטיסטיקה.
מלחמת לבנון השנייה קברה את תוכנית ההתכנסות.
המקלדת שבה אני כותב בעייתית.golaniאחרונה
מצטער על השגיאות.
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך