אני מבולבלת מאד ופשוט לא יודעת עם מי להתייעץ בחיים האמיתיים. (אם יש למי לפנות במחיר שפוי הנושא, אשמח לשמוע המלצות) אבל מנהלות, אם יש צורך בסינון אשמח שתעירו לי או תנעלו.
אני בהריון עם סימפיזיוליזיס רציני, כאבים, קושי בתפקוד וכל מה שזה כולל. מנסה להקל על עצמי ככל הניתן, ובעלי עוזר מאד! מקווה לא להגיע למצב של חוסר תפקוד טוטלי...
אבל אחד הדברים שהכי הרבה יוצרים תסכול וקושי זה כל הנושא של אישות. כואב לי מאד מאד, בהתייעצות עם רופא בעבר הבנתי שזה חלק מהסימפי' ואין מה לעשות. בנוסף לזה החשק מתחילת ההריון ברצפה, או יותר נכון, לא קיים בכלל. לבעלי מאד מאד קשה וחסר לו, ואני מתחילת ההריון פשוט זורמת פעם ב.... הוא מעריך את זה מאד ועדיין חסר לו.
אנחנו זוג שבאופן כללי חלק משמעותי מאד מהקשר ביננו הוא פיזי ולכן גם לי הריחוק הזה קשה. ולא מוצאים איזון.....
הגענו למצב שאני רוצה קרבה, אבל פשוט מפחדת ממנה מאד כדי שלא יתפתח. הוא רגיש ולא אומר כלום אבל פשוט רואה כמה קשה לו! לא מעוניינת ומרגישה שלא מסוגלת להגיע ליחסים, אבל יש עוד הרבה הרבה להריון ובאמת נראה לי מופרך לא להיות ביחד כ"כ הרבה זמן.
אבל מרגישה שזרימה גורמת לי לוותר על עצמי ואני זורמת. ויתור, זה לוותר עליו ועל הצורך והרצון שלו ומאד מאד קשה לי! לא יודעת מה נכון, לא מוצאת פתרון...
אשמח לשמוע כל תובנה או כיוון לפיתרון.