להעלות את הדברים הללו מולו. לדבר על זה שלא זורם. איך הופכים את זה לזורם יותר, מלהיב יותר, אישי יותר, פגיע יותר.
אני מסכימה איתך, לא רוצה להרגיש שהתפשרתי בבחירת בן זוג.
אבל השאלה היא אם זה התפשרות כאן.
לכן אני חושבת שיש כאן שני דברים:
א. האם "הדברים שאת רוצה" - אלו שמופיעים ברשימה שלך - חופפים ל-"דברים שאני צריכה".
ב. האם בשלב הזה של ההיכרות אפשר לשפוט את הדברים הללו.
להתייעץ עם מישהו שאת מכירה יכול להאיר לך שוויות אחרות. לדוגמה, נניח, שאני רוצה להתחתן עם מישהו שזכה בלוטו, כך שהוא לא יצטרך לעבוד. אפשר לראות את זה כצורך בבטחון כלכלי - ומהבחינה הזאת צריך להבין שבטחון כלכלי יכול להגיע בדרכים שונות, ולא רק על ידי זכייה בלוטו (שזה בכלל לא מבטיח שהכסף נשאר...).
שאלו אותך על עדינות, ואני למדתי שיש למושג הזה פירושים רבים.
כתבת שאדם לא עדין הוא -בהדגשה:
גבר שהוא קצת מחוספס משהו אולי בטון דיבור שלו - טון דיבור זה לא נראה לי משהו שניתן לשינוי (במובן הפשוט. אולי פיתוח קול או משהו כזה יכול להשפיע, אבל רוב הציבור לא ישקיע בזה מאמצים). אנחנו מדברים באופן בלתי מודע.
גם בהתנהגות - מהי התנהגות עדינה? האם אדם יכול להיות כירורג ועדין? שוחט ועדין? לוחם קרבי ועדין?
יש כאלה שהם מדברים וכבר שם רואים את זה בהתלהבות בדיבור - האם אנחנו מדברים באותה רמת התלהבות על כל נושא?
אולי גם עדין זה בלשקול מילים
ולא לתת לעצמך להשתחרר
להיות מאופק קצת
לא ברור לי למה את מכוונת לגבי האופי שאת רוצה שהוא יראה. יכול להיות שאם היית רואה אותה בסיטואציות אחרות לחלוטין, הוא לא היה שוקל מילים, היה יותר משוחרר.
במילים אחרות, "אני" של דייט, במיוחד בהתחלה, שונה מ"אני" של חופשה משפחתית, שונה מ"אני" בישיבה בעבודה, שונה מ"אני" בבילוי עם חברות.
אולי את שופטת אותו מהר מידי לפי "אני" אחד בלבד?