מסר לנשים שלו מגיבות כשהפנייה מגבר אליהן לא רלוונטית מבחינתן, בבקשה תנו את מעט ההגינות שבלהגיד "זה לא מתאים" או משהו בסגנון ולא פשוט להתעלם, זה מתסכל כשלא עונים, כי כשפונים אל מישהו להיכרות זה לא סתם ומצפים לתשובה, בין אם היא חיובית או שלילית.
אני בטוח שלכן זה לא נעים כשיש גברים שעושים לכן את אותו הדבר. ואם אין לכן בעיה עם זה ומבחינתכן זה נתיב דו סטרי, אז יש לכן חושבים לעשות אם אתן בכלל מוכנות לזוגיות, כי זוגיות מושתת על תקשורת. תקשורת היא א'-ב' בזוגיות, אם את לא מסוגלת להגיד "לא מתאים" ופשוט ומצפה מהגבר "להבין לבד" שזה לא מתאים, אני כבר עכשיו אומר לך (גם כבעל ניסיון) שבנישואים הגישה הזאת פשוט לא תעבוד ורק תזיק לנישואים. זו לא תקשורת, זו גישה לא בריאה וכדאי שתתחילו ללמוד לתקשר גם כשזה לא קל ולא זורם לכן, או הנישואים שלכן ייראו בהתאם לגישת "תבין לבד".
ואם יש פה גרושות שקוראות, מכן (האלו שלא עונות) אני מצפה לקצת יותר בעניין הנ"ל, הייתי חושב שאולי כבעלות ניסיון בנישואים שבתכלס כשלו עקב תקשורת גרועה (בין אם של צד אחד או שניהם. וכן, המשותף לכמעט כל הגירושים זה שבבסיס שלהם מה שהוביל לגירושים הייתה תקשורת גרועה, אם בכלל הייתה תקשורת), הייתן מפיקות לקחים לפחות בתקשורת בסיסית תקינה ועונות "זה לא מתאים".
וכל מה שאמרתי כאן רלוונטי גם לגברים שמתנהגים כך כלפי נשים, במקום להתעלם תענו "זה לא מתאים".