יש לי פגם אסתטי בפנים. בולט ונוכח, לא משנה מה עושים. (לא רוצה לפרט יותר כדי שלא יזהו).
השלמתי עם זה לפני שנים, אני לא מנסה להסתיר את זה, ואני חושבת שאני מהממת גם עם הפגם הזה, אבל יודעת שהמראה הזה מרתיע (זה לא משהו גנטי).
כשהתחלתי לצאת, זה היה בעיקר דרך הצעות שהגיעו ממשפחה וחברות, והם ידעו לתווך את האישיות שלי דרך הפגם החיצוני, וב"ה היו לי כמה קשרים משמעותיים.
אבל די מיציתי את המאגר הזה, ואני לא מצליחה לקבל כן באף פלטפורמה אחרת.
כבר יותר מחצי שנה לא יצאתי לדייט.
גם דרך שדכנים, גם דרך אתרים ואפליקציות, מפגשים וכאלה - אף אחד לא אמר כן, ופניתי לעשרות (באופן ישיר או עקיף). גם במקומות שבהם אין תמונות, מבקשים באופן אישי תמונה, אני שולחת, ואז מקבלת לא. (תמונה מקצועית של צלמת, אבל גם עם זה רואים את הפגם). התחושה שלי שהעולם הזה של ההיכרויות מונע מהרבה חיצוניות, ואין לי סיכוי בו בגלל הפגם הזה. אנשים נעצרים על הקנקן ולא מסתכלים על מה שיש בתוכו. אני מרגישה שאין לי סיכוי למצוא חן באמצעות תמונה וטקסט, כשלא פוגשים אותי.
בחצי השנה הזו פנו אליי שלושה אנשים שיצאתי איתם בעבר, וביקשו לנסות שוב. מבחינתי זה לא היה רלוונטי, אבל כן מוכיח לי שמי שעובר את הפגם החיצוני פוגש את הפנימיות שלי - והם עדיין רוצים אותה. שאני שווה, שיש לי מה לתת (ולקבל) בקשר. בנוסף, במסגרת העבודה שלי נפגשתי עם כל מיני אנשים לשיתופי פעולה, ויותר מפעם אחת הם ניסו לשדך לי מכרים שלהם (וגם הם אמרו לא, אבל זה שוב מדגיש לי שמי שאפילו קצת מכיר אותי לומד להעריך אותי).
איך אני יכולה לייצר דייטים למרות הפגם הזה?
(ויש בזה משהו מנחם מבחינתי, כי אני יודעת שמי שאתחתן איתו בסופו של יום הוא מישהו שיודע להתבונן מעבר, רואה אותי כאישיות, את הפנימיות שלי).