כבר די הרבה זמן זה יושב עליי ונראה לי שאני צריך לפרוק אני מרגיש שזה מכביד עליי מאוד לא יודע בכלל איך להתחיל
יש מישהי שלא יוצאת לי מהראש זה בא לפעמים לא תמיד...יכול להיות שבועיים שאני הכי סבבה בעולם והכי בטוב ולא חושב עליה בכלל ויודע שלא בהכרח היה לי טוב איתה ואחרי זה יגיעו כמה ימים שאני לא אפסיק לחשוב עליה. וזה כל כך מתסכל, כי אני רוצה להתקדם אני רוצה להכיר מישהי ולהקים בית אני יודע שיש שם כאלו שהן הרבה יותר טובות ממנה בוודאות, פשוט הלב רוצה אותה ולא אחרת..אני מרגיש שאני לא יכול להיכנס לקשר כי לא מגיע לאף אחת לחוות את העניין הזה, הצביעות הזאת שמצד אחד אני איתך והכל סבבה ונקשרים אחד לשניה ומצד שני יש מישהי בראש שלי כבר תקופה לא מבוטלת בכלל שלא יוצאת משם..ואני לא יודע מה לעשות איך להתקדם מפה? מרגיש לי שהיא פשוט כל מה שאני מחפש..ואין אפשרות שנהיה ביחד..על זה כל התסכול.
לא מגיע לאף אחת קשר כזה צבוע וחד צדדי..ואני לא יודע מה לעשות כבר עייפתי מכל המחשבות והרצונות וכל הלילות והשיחות עם בורא עולם כבר באמת עייפתי..אני כל כך רוצה להתקדם באמת בורא עולם יודע כמה ואני לא מצליח לשחרר אותה..
מצד האמונה אני לא מצליח להבין את הניסיון הזה להראות לי את כל מה שאי פעם חיפשתי ולהגיד לי זה אתה לא יכול..מרגיש לי שאף פעם לא אמצא יותר טובה ממנה למרות שאני יודע שיש שם בחוץ
לא יודע מה ניסיתי להגיד פה אולי רק פריקה אבל בכל מקרה תודה על ההזדמנות..כבר הרגשתי שהלב לא מצליח לשאת את זה יותר