רוצה לשתף אנשים פה בעניין שמאוד מציק לי רק לא לקחת את זה בקטע מתנשא, אני אדם שנראה ממש טוב - מאוד מחוזר בקטע שמלא מסתכלות עלי ומקבל מחמאות על ימין ושמאל מבנים ובנות ובאופן כללי אני מאוד משקיע בעצמי אם זה בכושר לימודים ועוד מגוון דברים שמעניינים אותי, העניין הוא זה שיש לי מישהי על הכווונת שהיא מאוד מרשימה אותי הן מבחינה חיצונית והן מבחינה פנימית מהמעט שיצא לי לראות ראיתי בה עדינות רגישות טוב לב ועושה רושם שהיא מבית טוב תורני וכו' והעניין הוא שהיא מאוד ביישנית ולדעתי גם עדיין לא פתוחה לעניינים זוגיים היא מסוג הבחורות האלה שמאוד קשה להגיע אליהן - (מציין רק על דרך אגב שזה שהיא ביישנית מאוד ואלי ילדותית במעט לא מוריד לי), אני פשוט רוצה לעשות צעד כמובן בצורה הכי תורנית ומכובדת שיש ומאוד חושש שהיא תלחץ או משהו ובגלל זה אקבל דחייה ואז אולי אחליט לחכות לה עוד פרק זמן לא מבוטל וחוזר חלילה עד שהביישנות והילדותיות קצת ירדו עכשיו העניין הוא שהחומריות לעיתים שואבת אותי ואני חושב על להיות עם בנות מבלי להתחייב אליהן - (מובן שלא באמת עשיתי את זה התורה והערכים שגדלתי עליהם מהבית מאוד חשובים לי) אך מהצד השני אני לא רוצה להתחייב לאף אחת חוץ ממנה כי אני באמת חושב שיש לנו פוטנציאל מאוד מאוד טוב ביחד ואני לא רוצה סתם להכיר בנות עם הלב שלי לא באמת פנוי אליהן אך עדיין מקנן בי החשש שאמצא את עצמי מחכה לה ויתכן כי הרבה זמן ולשווא, מה אתם מייעצים לי?