אני כלה די טרייה, בקשר טוב ב״ה עם חמתי
המשפחה של בעלי אוכלים כל ארוחת שישי בקידוש דגים.
אני לא אוהבת דגים, כל שישי חמתי מגישה לילדים שלה ולבעלי דגים ורק אחרי שמסיימת להגיש להם שמה לידי קערות של אורז, פתיתים, עוף, קציצות ועוד תוספת.
ואני אוכלת סלטים בינתיים, הערתי לבעלי וביקשתי ממנו שגישו את כל האוכל באותו זמן כי זה לא נעים לי ומביך
והכי הכי אני יושבת ליד חמתי בארוחה היא כל פעם אומרת לי להוסיף עוד אוכל (מספיק לי עוף ואורז וסלטים וזהו) לטעום מזה ומזה… בחג הראשון היינו אצלם וחמתי הביאה ראש של דג לברכה (זה עשה לי בחילה והייתי על סף של להקיא).
אני תמיד מרגישה שאני יושבת איתם בארוחות היא לוחצת עליי לאכול את כל מה שהיא מגישה ואני אומרת בנימוס אכלתי, זה מספיק לי ובחג בעלי גם ראה שכולם התחילו לאכול דגים ורק אני עם הסלטים מחכה שיביאו לי את האוכל ״המיוחד שלי״ ואז אמר מה להשים לך( הוא קלט את הסיטואציה) אבל הייתי עצבנית לא יכולתי להריח את הדגים ומולי יושב ראש של דג ואמרתי לו ״אני אשים לבד.״
אחרי שנגמר החג אמרתי לו שמתנצלת אם הרמתי את הקול אבל זה מעצבן שאמא שלו והיא באמת חמודה היא דוחפת לי אוכל בכוח וזה רק מוריד לי את החשק לאכול!!! כל קידוש אני מחכה שהארוחה תגמר כבר כי אני מרגישה שמסתכלים לי על הצלחת!!! חמי וחמתי מוכרים בעיר שלי(רב ורבנית) אפילו חמי אמר לי בקושי אכלת
סיטואציה שחוזרת על עצמה כל פעם ואני כלה טרייה (אני כלה שניה אחרי הכלה הראשונה הגיעה לפני 8 שנים)
בעלי אמר שגם לגיסתו אמא שלו הייתי דוחפת אוכל וככה היא ולאט לאט היא למדה לשחרר ואח שלו העיר לה שלא תעיר לאשתו יותר עם האוכל והיא הפסיקה..
עכשיו לא באלי להגיד לבעלי שגם יגיד לאמא שלו שדי כי אני יודעת מה זה אמא שדואגת ודוחפת (לפעמים אני ככה לבעלי! זה מציק אני יודעת)
כל השרשור על דגים
מה אתן אומרות? לשתוק חמתי תשחרר לבד או להעיר בעדינות
? (זו דרכי להתנצל אם פגעתי )
) 
)