היא כן טיפוס כזה מאז שאני מכירה אותה ואנחנו מנסות לעבוד על זה אבל זה כבר ממש קשה לי ופעם זה היה ממש מעצבן אותי כי אצלה זה ממש מוגזם (פעם היא איחרה לי בשלוש שעות)
וכל הזמן זה לתזכר אותה. ממש לא כיף לקבוע איתה. זה כאילו לזלזל בזמן שלי.
ומלא פעמים היא מבטיחה ואומרת שתצא בזמן וכו' ומתעכבת.
ועכשיו דיברתי על מקרה שהזמן המדוייק חשוב בו.אבל זה לא משנה כי אם אנחנו נפגשות באיזה שהוא מקום וקבענו זמן זה לא ייתכן שאני צריכה כל הזמן לדרבן ולזרז אותה לצאת וגם אז לוקחת את הזמן ומגיעה באיחור שכבר ממש לא אופנתי.
וזה לא שאני יקית כזאת. ממש לא. כאילו בכללי אני אוהבת להקדים ולדייק אבל הרבה פעם יוצא שמתעכבים עם ההתארגנויות ויוצאים מאוחר וזה סבבה וגם כשהיא ככה זה בסדר כי זה בגדר הנורמלי אבל כשבשעה שהיינו צריכות להיפגש היא אומרת לי שהיא עוד לא יצאה וייקח לה זמן זה לא בסדר.במיוחד שדיברנו על זה.
והקטע שאיכשהו מוציאה אותי אשמה לדוגמא אני מתקשרת אליה לשאול מתי תצא והיא כזה 'אני מתארגנת עכשיו ואת מבזבזת לי את הזמן של ההתארגנות' אני:'טוב בסדר רק תגידי לי מתי בערך תהיי מוכנה ותצאי' 'עוד רבע שעה אסיים' 'עוד רבע שעה תוכלי לצאת?'' כן אני אוכל' כעבור חצי שעה אני מתקשרת והיא עונה.
ויש גם את הפעמים האלה שהיא אומרת' אני כבר מוכנה תגידי לי שאת יוצאת רק.-אני מתארנת מהר ויוצאת- בפועל מחכה לה אחרי זה שעה ויותר גם
. כאילו אמרת שאת מוכנה. אז מה זה?
יש לנו בעיית תקשורת קשה. אני לא מצליחה להבין אותה. לא יודעת אם אני או שהיא הבעיה.אבל בעיה יש פה.