היי לכן,
ב"ה מתקדמת לאט לאט עם ההיריון..
מפחדת להגיע גם ללידה הזו כמו בקודמת- עם 0 ידע. לא ידעתי כלום, לא הלכתי לשום קורס הכנה ושום כלום, כי סמכתי על אמא שלי שהיא מיילדת שהיא תעשה לי הכנה וליווי והכל, בסוף בסתבר שהיא כזאת לחוצה כשמדובר בבת שלה, שלא עמדה בזה חחח לא בהכנה ללידה שהדחיקה שצריך כבר לעשות, ועל הליווי חחח אין מה לדבר, רק בכתה ונשברה ואני הייתי צריכה לחזק.. בסוף קיסרי חירום, לא מפתיע..
אז עכשיו מעוניינת בקורס הכנה ללידה, ובא לי גם דולה, ממש באלי. אבל הדולות שבדקתי הן ממש יקרות!! יכול להיות שלא בדקתי במקומות הנכונים..
אז ממה שאני קוראת באינטרנט לדבי ההחזר מהקופה זה רק לחברות מכבי שלי. יופי. ומה עם אלה שמכבי זהב (רגיל)?
אז נגיד אעשה עכשיו מכבי שלי, אני עדיין לא זכאית להחזר עכשיו, אני מבינה נכון? רק בעוד חצי שנה?..
אז אוותר על דולה, נו..
מה עם קורס הכנה ללידה?
בא לכן להמליץ לי? הלכתי לאיבוד בין כל האפשרויות..
מהי שיטת אמית לידה? מישהי יודעת להסביר?
ועוד משהו,
הכרתי באינטרנט דולה שעושה גם טיפולי איזון להריון, וטוענת שהלידה מושפעת ממנח התינוק בעיקר וממנח הראש שלו. ואם יש עכוז למשל, אז עם טיפול כזה לא רק שהעכוז מתהפך אלא גם מקל על הלידה וכו'. בקיצור, לשיטתה- הכל אפשר לפתור עם הוספת איזון לתהליך. בעקבות כאבי גב שיש לי באופן אישי היא ממליצה על 2 טיפולים סה"כ בהריון, בשבוע 28 ואם עדיין יש כאבים אז לקראת הלידה שוב.. יש לה מלא סרטונים והסברים וזה נשמע ממש מפתה.. קוראים לה עירית אנגל, והטיפול נקרא טיפול אקוויליבריו.
השוס הוא שטיפול עולה 700 שח (אמאלה!) וגם היא טוענת שניתן לקבל החזר מלא מהקופה. הבעיה שאין קופה.. לוותר גם על זה?
אשמח לעזרתכן כי הלכתי לאיבוד.. שבסוף לא אמצא את עצמי שוב עם 0 ידע בלידה..
אבל ממש אשמח לכתוב על

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...