במשהו עליון וטהור שיש לו ערך רוחני עצום ומצווה כנגד כל המצוות.
גם אם השקפתם לא שלמה, הם מנסים לעסוק בזה לשמה, ובסוף: 'המאור שבה יחזירם למוטב' בחלקים שהם לא שלמים.
לגבי המלחמה הנוכחית, לא מלחמת דוד, אני מסופק מאוד אם יש לזה ערך כלל, כי אני לא מאמין שזה יוביל למקום טוב.
משחררים מחבלים בירושלים שמאה אחוז זה יגרום לפיגועים ביהודים.
גם בהנחה שנמשיך במלחמה ונחסל את הנהגת חמאס, שאני חושב שזה לא מה שיקרה, אבל גם אם יקרה זה יצמח מחדש מתוך העם. העם הערבי פה ובכל העולם אוהד חמאס. דווקא הרעיון של הג'יהאד מתחזק בעשרות מונים כעת פה ובכל העולם. חס ושלום שלא יקרה, אבל בדרך הטבע יהיו פיגועים פה ובכל העולם, וכנראה יקרה שוב משהו כמו שמחת תורה, יותר הגיוני מכיוון מה שמכונה 'הגדה'.
המחבלים שנהרגים נחשבים חיים באמנות האסלאם. במדיה החברתית הם כותבים על זה בציוריות.
האסתר רבה אומר שעשר חלקים של סבל ירדו לעולם, ותשע נטלו ישמעאל. יש להם יכולת סבל בל יתואר.
לכן לפי דעתי סתם נהרגים חיילים וסתם נלחמים, זה לא יוביל לשום מקום ואפילו יחמיר את המצב בעתיד, לפי דרך הטבע.
רק אם נקום כאריות ונשמיד ונכתוש מהאוויר עזה ומה שמכונה 'הגדה' בפצצות חודרי בונקרים לגמרי כל איפה שיש חשש לטרוריסט או לוחם התנגדות וכל מקום שיש תחמושת, גם אם יש חשש לחיי אזרחים או זה בית ספר או בית חולים וכדומה, ונגרש את השאר מפה.
נעלה את כל היהודים לארץ שלא יהיה חשש פיגוע בחו"ל, אז הכל יבוא על מקומו בשלום.
העמים יחרדו מאיתנו, ונקיים את מצוות כיבוש הארץ כמצווה מן המובחר.
תגיד שאני חולם, אבל זה המצווה ש-ה' מצווה בפירוש בתורה. זה כמו לקחת לולב או להניח תפלין.
איפה יש מצווה להילחם כשאתה רק תחמיר את המצב ותדרדר אותו, תוך כדי המלחמה ימותו לך חיילים קדושים סתם, ללא תועלת.
נכון שהחיילים יש להם כוונות טהורות, ויש ערך עצום לכוונה לרצות לקדש את ה' ולהגן על העם שלך, אבל אם המעשה הוא בעצם טעות, ובמיוחד טעות שמחמיר את המצב, אז זאת בעיה גדולה.
זה כמו רופא שרוצה להציל חולה ממוות, אבל פוגע בו בדרך.
כל זה הסתכלותי על המצב. אולי אני טועה, אבל זו היא הבנתי את המציאות.
אולי כתבתי דברים חריפים לאוזן, אבל אני לא יכול לשקר לעצמי.