בע"ה
השבוע חגגתי 27. ועוד לא נפגשתי.
מצד אחד מוצא הרבה סיבות למה לא לצאת.
*מרגיש הרבה פחות בוגר ואחראי ביחס לגיל שלי מכל מיני סיבות:
חוסר הכישורים שלי, ההרגלים הלא טובים שלי. ההתמודדויות הרוחניות שחשבתי שכבר בשיעור א סיימתי איתן. מיעוט התחומים שאני מתעניין או מבין בהם. אפילו מצב העו"ש שלי.
חוסר הבגרות הזה בעיקר מעלה את המחשבה מי תרצה בי? או בניסוח עדין יותר שהבחורה הקלאסית לא תראה בי אדם בוגר..
* אני לא נמצא במקום שאוכל לומר שבע"ה תיהיה לי עבודה שאשמח בה או לפחות בהכנסה שלה. (כלול בזה גם ספקות לגבי סיום התואר בהצלחה בעה) וכאן למשל אפילו אם בחורה תאהב את אישיותי אני מרגיש קושי להנשא כשיש ערפל כלכלי מצידי.
מצד שני...
מחלחלת ההכרה שלא לצאת בגיל 27 זה לא נורמלי. לא תקין. בפרט שאני כמובן רוצה להתחתן ולא שמח בכך שטרם נפגשתי. וכן ההפנמה שלהרבה דברים שכתבתי מעלה אין ככ דד ליין מתי ישתנו ושלא הרבה השתנה מאז גיל 24.
אשמח להתייחסות לשיתוף. אבל למקרה שאין כ"כ מה להשיב מוסיף כמה שאלות מתבקשות לרגע בו אתחיל לצאת בע"ה.
א. צריך/כדאי לומר לפני שלא נפגשתי?
ב. אם אילו בנות אפגש? אמנם מקובל שהגבר גדול בכמה שנים מאשתו אבל טירוניות כמוני קטנות ממני משמעותית, ובנות שההפרש קצת פחות גדול מן הסתם כבר יוצאות תקופה וייתכן שלא ירצו..
ג. אני מנסה להיות ראלי ומבין שהגיוני שלבחורה הקלאסית החסרונות שלי יפריעו. איך אפשר למצוא בנות שזה פחות יפריע להן? מניח שהפתרון קצת מורכב יותר מלומר את כל החסרונות על ההתחלה בבירורים.. [או שאולי לא?]
בשורות טובות ..