אעשה קצת קונטרה. ההרס שנעשה שגברים איפשרו ונשיםחסדי הים

עשו, להיכנס לפוליטיקה ולכל מיני זירות ציבוריות שלא שייכות אליהן, היא בל תתואר.

כל מיני אג'נדות פרוגרסיביות הרסניות נעשו דווקא על ידי נשים. הראיתי כבר בשרשור אחר את הנשים שעמדו מאחורי הפצת הטרנסג'נדריות וכל השטויות האלו. פוליטיקה, רק תסתכלו לאירופה המערבית, כמה נשים במקומות מאוד בכירים וכמה שמאלנית ופרוגרסיבית מטורללת היא נהייתה, ואפילו הורסת את עצמה פנימה על ידי אפשרות למהגרים להשתולל.

אפילו בארץ רוב הנשים בוחרות שמאל ובעד פרוגרסיביות מטורללת.

מה שקרה שהרבה גברים סימפים הולכים אחרי אג'נדות שלהן.

כמה חכם צריך להבין שלהכניס נשים לצבא למקומות שיש בהם לחץ וצורך לחוזקה, נחישות ובלתי פשרנות וותרנות, זה רעיון גרוע.

הצבא שלנו במילא הוא חלש ולא יכול להכריע ארגון טרור קטן, כשיש לנו נשק פי אלף יותר טוב מהם.

מכיוון שה' בעזרנו ועדיין נשארו כמות חיילים חזקה ונחושה (גם אם השלטון והצבא קושרת להם את הידיים ומונעת מהם הרבה) בגלל זה אנחנו מחזיקים איזה שהוא מעמד.

עכשיו לצד השני, הפרוגרסיביות המטורללת גם הרסה את המשפחה פנימה, כי היא הוציאה נשים מהמקום הטבעי והמעולה שלהם שזה בניית בית ומשפחה.

אני לא נגד שנשים יעבדו. גם נשים עבדו בזמן התנ"ך והגמרא. אבל יש מקצועות שהן בד"כ פי אלף יותר טובים מגברים. כמו הרבה מקצועות שנוגעות לטיפול ותחומים חברתיים.

גם יש מקצועות ביניים שגברים ונשים מתאימים אליהם.

אבל בתחומים ציבוריים שצריך לקבוע מדיניות ולהיות חזק ונחוש, ולקבוע נוקשות, בלי רכות ויתור ורגש, אז תוציאו את הנשים משם.

זה היה לעולם גישת התורה וההלכה. כמו שביטא כבר הרב קוק זצ"ל במכתבו המפורסם.

מי שמנסה לשחק עם התורה או לשחק עם חוקות הטבע ממש, הוא פשוט הורס וגורם חורבן.

(ברור שתמיד יהיו מקרים יוצאים מן הכלל, אבל זה טעות בצורה ציבורית וכללית לנהוג על פי המקרים היוצאים מן הכלל. צריך לנהוג על פי הכלל ולא על פי המקרים היוצאי דופן. רק במקרים מיוחדים, אז צריך לצאת מהכלל הקבוע)

נתחיל מזה שאם מדברים על הרס, אז לאורך ההיסטוריהדי שרוט

מי שהיה אחראי להכי הרבה הרס ושפיכות דמים אלה גברים. גברים יצרו מלחמות. גברים אנסו, בזזו, שדדו ורצחו. גם בתנך 99% ממעשי הזוועה נעשו על ידי גברים.

מי קבע שההרס של היום חמור יותר מההרס של פעם?

דבר שני, הפרוגרסיביות אכן מטורללת. אבל מה גורם לך לחשוב שהם הגורם המייצג את הציבור? הפרוגרסיבים בארה"ב הם למשל פחותים מהשמרנים והשמרניות. ואפילו אם תיקח את השמרנים בארה"ב, לא כולם תומכים בישראל למשל והם בכלל לא פרוגרסיבים.

דבר שלישי, כל מה שאתה קובע כעבודה נשית/גברית זאת הבניה חברתית נטו ואין כאן שום דבר "טבעי" או "לא טבעי". זה נטו למה שאתה מתרגל אליו במשך אלפי שנים.

לא התכוונתי לדבר על אנשים רשעים עם כוונות זדוניות.חסדי הים

בעיקר דברתי על אלו שכביכול יש להם כוונות טובות ואידיאולוגיה לבנות את העולם ולשכללו.

גם המלחמות שנעשו על ידי גברים באו מאידיאולוגיותדי שרוט

ועם "כוונות טובות" לבנות את העולם.

מסעות הצלב גילמו בתוכן רצון לשכלל את העולם.

השואה גילמה בתוכה את הרצון לשכלל את העולם.

ובלי קשר, ההרס של פעם היה מנת יומם של כל האנשים בעולם. גם "הנורמטיביים" שבהם.

תראה לגבי השואה, נראה לי שהבעת דעה מזעזעתחסדי הים
לגבי מסעות הצלב, אני מקווה שלא התכוונת לשחיטת היהודים בדרך או כשהגיעו לירושלים. לגבי עצם המסע והרצון לכבוש את ירושלים והמקומות הקדושים, אני יכול להבין אותך, אבל לא מסכים.
השואה אכן היתה רצון לשפר את העולםנפשי תערוג

עיין ערך:

איגניקה

רק שהם לקחו את זה כמה צעדים יותר מדי ועברו את הגבול (והרבה יותר מזה)

תראו אני לא מאמין שיהודים אומרים את זה וסובריםחסדי הים

ככה. זה מבהיל ומפחיד מאוד.

לדכא ולהשמיד חלשים, זה רצון שנובע מתוך רשעות ואגואיזם.

גם אם כביכול הרצון לאנושות יותר משוכללת, אבל זה רצון אגואיסטי שבו אני והקבוצה שלי חיה במציאות כביכול משוכללת, וקבוצות אחרות מושמדות.

לראות בזה כוונה טובה לשפר את העולם, זה מבחיל.

זה כמו שיקום קבוצה היום ויחליט שAI ישפרו את העולם בכללותו ולכן צריך להשמיד את כל האנושות, חוץ מכמה מתכנתים שיקימו את העולם מחדש עם רובוטים.

זה מזעזע שיהודי יחשוב שזה שיפור העולם.

אולי כל המלחמה הזאת, גם שוחקת את ערכי המוסר שלנו. מפחיד מאוד מאוד.

אני לא חושב שזה שיפור העולםנפשי תערוג
הם חשבו שהם משפרים כך את העולם

כמו שחמאס בטוח שהוא משפר את העולם בכך שהוא מחסל יהודים 

אני מדבר על הרובד של כוונות. בנאציזם אניחסדי הים
רואה רק אגואיזם, רשעות ואכזריות. בחמאס את יש קצת כוונות טובות לגאול את העם שלהם, אבל זה בעיקר כוונה של רוע ואכזריות לפגוע ביהודים.
מה פתאום כוונות?! איפה אתה חי חסדי?נפש חיה.אחרונה
עם התוצאות של מה שגברים ישראליים עושיםמי האיש? הח"ח!

נראה לי עדיף שיישארו בבית, ונביא רק נשים.

יש כאן כ"כ הרבה כשלים לוגיים עד שקשה להתחיל להגיבפשוט אני..

אבל פטור בלא כלום אי אפשר...

"כל מיני אג'נדות פרוגרסיביות הרסניות נעשו דווקא על ידי נשים." - נכון, וגם כל מיני נעשו דווקא על ידי גברים. למה דווקא את הנשים אתה בוחר לציין?

"רק תסתכלו לאירופה המערבית, כמה נשים במקומות מאוד בכירים וכמה שמאלנית ופרוגרסיבית מטורללת היא נהייתה, ואפילו הורסת את עצמה פנימה על ידי אפשרות למהגרים להשתולל." - בלבול בין מתאם לבין נסיבתיות. 

למשל: ככל שהיו במדינת ישראל יותר סניפים של מקדונדלס, כך אחוז הגירושים עולה.

עובדתית זה נכון, כי אלה שני נתונים שעולים בהתמדה. אבל אי אפשר להסיק מכאן שיש איזה שהוא קשר ביניהם. כלומר גם אם יש נשים במקומות בכירים בפוליטיקה ויש תזוזה שמאלה בפוליטיקה, אין בכך כדי להוכיח שיש קשר בין הדברים.

"אפילו בארץ רוב הנשים בוחרות שמאל ובעד פרוגרסיביות מטורללת." - יש לך מקור לכך שאחוז הימניים והשמאלנים משתנה בין גברים לנשים?

"מה שקרה שהרבה גברים סימפים הולכים אחרי אג'נדות שלהן." - כלומר הנשים עשו להם היפנוזה? איך אתה מסיק שאלה הגברים ששוכנעו על ידי הנשים ולא ההפך למשל?

"הצבא שלנו במילא הוא חלש ולא יכול להכריע ארגון טרור קטן, כשיש לנו נשק פי אלף יותר טוב מהם." - חוסר הבנה משווע. הצבא האמריקאי העצום נכשל בלנצח את הטאליבן, צבא סעודיה (אחת המדינות העשירות בעולם) כבר שנים רבות לא מצליח לנצח את החות'ים, שלא לדבר על הצבא הרוסי העצום והחזק שלא יכול להתמודד עם הצ'צ'נים ואפילו באוקראינה מדשדש כבר זמן רב.

הרבה יותר קל לנצח מדינה מאשר ארגון טרור, פשוט כי ארגון טרור מראש לא מחזיק בשטח מסוים (להבדיל ממדינה) ובדרך כלל הוא נלחם עד טיפת הדם האחרונה, גם כאשר כבר אין הנהגה אלא רק פעילים עם נשק. זאת בשונה ממדינה, שברגע שהיא מבינה שהיא עלולה לאבד שטח או להיכבש היא תעדיף להיכנע ולהפסיק את המלחמה לאלתר. 

לצורך העניין, צבא סוריה לא יתקוף אותנו כי יש לו המון מה להפסיד, לעומת מחבלי חמאס שמבחינתם לא אכפת להם למות ולא אכפת להם משטח כי הם פשוט רוצים להרוג כמה שיותר יהודים.

הדוגמאות שלך של אוכלוסייה מקומית שכן נטועותחסדי הים

בשטח מסויים סותרת את המשפט הבא על ארגון טרור שלא מחזיק בשטח מסויים.

ניגש לאמת, חמאס מצד אחד ארגון טרור מצד שני היא כן רוצה להחזיק בשטח מסויים עזה וגם רוצה לשלוט בגדה והארץ כולה.

רואים מלחמות בהיסטוריה, שהעיקר זה המנטליות של הנלחם. האם הוא רוצה לכבוש את השטח המסויים. אם כן הוא צריך להכניע לגמרי את האוייב בשטח הנכבש, ובד"כ להכניס אוכלוסייה מהצד שלו לשטח, ולמעט או לגרש לגמרי את האוכלוסייה המקומית.

אם ישראל הייתה באה עם מנטליות כזאת של דיכוי גמור גם של האוכלוסייה, כבישה וגירוש, אז היא הייתה יכולה בכמה ימים לגמור עם חמאס.

ניגש לדוגמאות: ארה"ב לא רצתה לשלוט באפגניסטן ולכבשה, סעודיה לא רוצה לכבוש את תימן, רוסיה נלחמת לא רק נגד אוקראינה אלא נגד המערב כולו שמספקים לה תחמושת. לגבי הצ'צנים די יש הסכמה כעת בין רוסיה לצ'צניה.

זה לא קרב על שטח, גם מבחינת חמאספשוט אני..

הם לא חשבו שהם יוכלו במלחמה הזאת להרחיב את רצועת עזה ולכבוש אזורים בארץ ישראל. הם רצו לגרום לכמה שיותר הרג והרס.

לכן לא מפחיד אותם הקרב על השטח, להבדיל ממדינה ריבונית.

במלחמת העולם השנייה ארצות הברית ורוסיה כבשו את גרמניה ולא חשבו לכבוש את שטחה, יש כל מיני סוגים של מלחמות וכל מיני סוגים של נצחונות.

אבל גם שם, גרמניה נכנעה אחרי שהצבא האדום נכנס לברלין. חמאס לא תיכנע אחרי שחיילי צה"ל יכבשו את עיר בירתם. המנטליות של ארגון טרור שונה מאוד ממנטליות של מדינה, ארגון טרור הוא יותר רעיון מאשר גוף. כל עוד יש אדם אחד עם סכין שדוגל ברעיון הזה, הוא יוכל להוביל להרוגים מהצד שלנו. 

מאיפה הבאת את זה שנשים לא יכולות להתמודד עם לחץ?ברגוע

סתם לדוג', אתה יודע כמה לחץ יש על אחיות בבית חולים?

גם אם אתה צודק שלנשים לא מתאים להיות מנהיגות, כן מאוד מתאים להן להיות תצפתניות או לשרת במודיעין. דווקא לגברים היה הרבה יותר קשה לשבת מול מצלמות במשך שעות על גבי שעות.

זה בדיוק החילוק בתגובה ללחץ. גבר כשהוא נלחץחסדי הים

אז הוא נכנס למוד קרבי ואגרסיבי. אשה שנלחצת היא מנסה לרכך את המצב ומשתמשת בnurture.

זה בדיוק ההבדל בין הצבא לאחיות.

...ברגוע

תצפיתנית לא צריכה להיות אגרסיבית כדי לדווח שהיא רואה מחבלים במצלמות.

ובטח שחיילת במודיעין שחוקרת מידע על חמאס לא צריכה להיות אגרסיבית.

טוב. אני חולק על זה. אני חושב שניתוח דברים מתוךחסדי הים
עמדה אגרסיבית זה סוד ההצלחה במלחמה.
זה חלק מהקונספציהחייל צבא הקודש
תצפיתנית צריכה להיות עם נשק ועם יכולת להגן על עצמה. וחיילת במודיעין עלולה להיות במקומות מאוד מאתגרים נפשית.
ולמה אתה חושב שאישה לא יכולה לתפעל נשק?נפשי תערוג
זה לא קשור דווקא לנשיםחייל צבא הקודש
זה קשור לכך שבכללי בג'וב לא מכשירים לשימוש בנשק ברמה טובה. יצא לי לדבר עם קצינים בכירים שחושבים שמרמץ פעילות מסויימת צריך הכשרה הרבה יותר רצינית…
נכון.נפשי תערוג

באמת בג'וב רמת הרובאות לא מספיקה כדי לנהל קרב.

היא אמורה כדי לעזור לך להגן על עצמך וזהו.

ואם כבר אני בכלל חושב שתצפיתניות יכולות לשבת בסיסים בלב הארץ.

למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלתאחרונה

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולדאחרונה

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע

חיילי גבעתיאריק מהדרום

אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים

לא מכבים אש עם דלק!Nachman Wilhelmאחרונה

מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב

החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.

בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.

אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.

הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל

פיייייי סחטיין על הדשבורד. מה רבו וגו'די שרוט
לא רואים כלום מהצילום מסך שהעלתאריק מהדרום

קטן מידי.

מה הבעיה להגדיל?אני פה דברו!
היי, מזמן לא היית פה!מבולבלת מאדדדד

כי אי אפשר מהפלאפוןאריק מהדרום

בוודאי שאפשרנפשי תערוג

תעבור למצב מחשב

ואז הגדלה/הקטנה על ידי צביטה

אפשר מהטלפוןמשה

החל מלפני כחודש שהחלפנו את הckeditor הנוראינב tiptap.

א-אהאריק מהדרוםאחרונה

עכשיו הכל מובן.

זה בדרך אבל אתם לא יודעים את זהקפיץ

אולי יעניין אותך