נשמע שהנושא פוגש אותך במקומות ורבדים מאוד עמוקים בך.
לכן זה מצוין שעולים בך קולות שרוצים ודורשים את הליבון והבירור היותר עמוק כאן.
ב"ה זו יכולה להיות מקפצה מאוד גדולה, גם אישית וגם זוגית.
ועם הבירור לעומק של הדברים תהיה לך בהירות יותר גדולה ורוגע יותר גדול לכל השנים הבאות והרבות ב"ה.
בתור התחלה נסי לברר מול עצמך -
מה הנושא הזה מעורר בך?
כשאת כותבת שאת מתכווצת מהשאלות שבעלך שואל - נסי להקשיב רגע למקום המכווץ בגופך - מה הוא רוצה לומר לך אם היה לו פה?
למה הוא מתכווץ?
מה הוא היה מבקש ורוצה שיקרה?
מה בך רוצה עוד ניראות?
מה עוד את מרגישה?
מה עוד את צריכה?
אחרי שתזהי ותמקדי את צרכייך ורגשותייך ותתני להם שם, מקום, צורה, ניראות - תוכלי לתווך אותם לבעלך בצורה מקדמת.
ולפני כן כדאי שגם הוא יעשה את העבודה הזו מול עצמו - מה הוא צריך? מה הוא מרגיש כשהוא מבקש זאת? מה חשוב לו?
וגם הוא יבוא אלייך עם המיקוד הזה שעשה עם עצמו.
ואחרי שהוא יצליח להבין אותך, את כל כולך ואת כל העומקים והרבדים שמתחוללים בך בנושא הזה,
ואחרי שאת תביני אותו עד הסוף ואת כל כולו גם בנושא הזה -
יהיה הזמן לחשוב מה עושים תכל'ס מכאן והלאה.
איך מתקדמים
אבל תוך שמירה על הגבולות שלנו
ותוך כבוד למרחב האישי של כל אחד מאיתנו
ותוך נתינת מקום וניראות לצרכים שלנו
וזה מסע שאומנם יכול להיות לא פשוט, לעיתים אפילו מתיש, אבל זה מסע מופלא ומתמגל מאין כמוהו.
מסע שגם בתוכו וגם לאחריו תצליחו לבנות עוד קומה בכם. כזוג. וכיחידים.
מסע שכוחות הנפש יתרחבו.
מסע של גילוי והעמקה.
מסע של הקשבה. הקשבה פנימה והקשבה החוצה.
מסע של התבוננות מחדש בתפיסות קיימות ו/או אמונות מגבילות וניסיון לראות איפה אנחנו בוחרים לשחרר אותן ואיפה אנחנו רוצים לדייק אותן
(כמו התפיסה שנשמע שמעוררת בך תהייה ושאלה עצמית ומהותית של - אבל אם כך הוא רוצה אולי הוא בעצם צודק? ואם הוא צודק, איפה המקום שלי בתור אשתו בכך? האם אולי אני *"צריכה"* לבוא לקראתו? האם אולי זה בעצם *"התפקיד שלי"*? האם בעצם *"זה"* מה ש*"צודק"*?)
ולענ"ד בירור התפיסה הזו מול עצמך וכן שאר הדברים יכולה להוביל אותך קדימה בצורה מאוד רחבה וטובה ב"ה.
לאחר השלבים הללו יגיע גם שלב הפתרונות.
שזהו בעצם השלב היותר סופי שבו תחליטו ותגבשו יחד מה נכון לכם כזוג, ומתי, ואיך, וכמה, ושוב - מתוך מקום שנשען קודם כל על הניראות וההבנה עד הסוף לעצמכם וגם אחד לשני/ה.
ולסיום חייבת לכתוב שכל ההודעה שלך מאוד מרגשת לקריאה
מרגשת כי בעצם האהבה *קיימת* כאן
והביחד *קיים* כאן ביניכם
וכל האור והטוב בעצם נמצאים - ורק מחכים לגדול עוד יותר ולדייק עוד יותר ולהרחיב עוד קומה עוד יותר.
והסתכלות כזו יכולה לתת עוד כוח גם למסע הנוכחי בזוגיות שלכם 
וההודעה שלך מרגשת לקריאה גם כי היא טומנת בחובה יכולות צמיחה מתוך קושי שרואים שבאים לידי ביטוי גם במשפחה הפרטית שלכם אבל גם שלנו כעם.
אם בתחילת המלחמה העיסוק של כולנו היה אך ורק בהישרדות, באיך לעבור את היום, באיך לרכוש מזון וציוד חירום, באיך רק להמשיך אפילו לנשום,
הרי ששאלות מסוג זה שפתאום נמצאות ונוכחות עוד ועוד גם בפורום הזה וגם בכלל - מראה עד כמה אנחנו חזקים כעם! וגם כיחידים!
עד כמה כוח החיים חזק!
עד כמה החמאס לא הצליחו לשבור אותנו! ועד כמה אנחנו מנצחים אותם ממש גם ברוח ובנפש ובמשפחתיות!
שאלו הדברים שגם מעניינים אותנו, איך לגדול עוד ולהעמיק עוד ואיך להתקרב עוד אל האיש/ה שלנו!
וזה מרגש אותי אישית מאוד מאוד ומראה על זכות גדולה להיות חלק מהעם הזה 
אז גם תודה לך על הנחת הזו 
והמון ברכה והצלחה בהכל ב"ה ❤