מחר בערוץ 2 כתבה על בנות המאחזים.אהוד
בתוכנית "שתולים" של אורלי וילנאי.

למי שלא מכיר את רעיון התוכנית, בד"כ שולחים "שתול" שנכנס למקום כלשהו, ומוצא שם את הדברים הרעים.
כאן כנראה לא היה להם מה למצוא רע (לפחות לפי הפרומו) והם מכתירים את הבנות בתור "הקו הראשון של המאבק".

אז, נחכה למחר בערב, ונראה מה יהייה באמת בתוכנית.

אשריכן צדיקות!
תחי דניאלה וייס!
בזכות נשים צדקניות נגאל ישראל!
בהחלט מעניין איך הן ייצגו ויראו.איציק הג'ינג'י
מה שבטוח, שרע הם ניסו לחפש.
אחרת, איפה כל האקשן והרייטניג!?
הכתבה על הבחורים היתה טובה.golani
מעניין מה יהיה הפעם.
איזו כתבה?איציק הג'ינג'י
זה נראלי לא יהיה טוברמ"ג
היא באה לרמת מגרון והזדהתה בתור אחת מהאוניברסיטה שרוצה להקים תא כתום.
קיצר היה לה כל מיני שאלות מוזרות כמו "מה סוג הקשר שלכם עם דניאלה"וכל מיני כאלה...אז שלחנו אותה לרב עוזי ויראת  והם שיכנעו אותה שתהיה עם המבוגרים כי זה לא נעים לנוער וכו' וכו' והיא כל פעם ניקצצה לנו עד שהאמת יצאה לאור...
ויש אפשרות לראות את זה באינטרנט?אי''ה
אין לנו טלויזיה...
מן הסתם יהיה... כמו כל הדברים של ערוץ 2otk100
זה הולך להיות שונה בתכלית השוני מהכתבה ההיאקטיף שנית
אין ספק בכלל שהנטייה של הכתבה תהיה סמולנית.
זה אומר היום?אי''ה
אפשר פרטים [שעה] וקישורים? תודה
היום!!! פרטים בפנים...אהוד
משעה 22:15, עד 23:10. ערוץ 2.

ב"רוטר" יש שמועה שהתוכנית של היום בוטלה במפתיע משום מה, אבל יש עדיין פרסומות.

נראה כמה דפוק הם הוציאו אותנושובי אמונה
סוף סוף משהו מעניין בטלויזיהאוגנדה
בס"ד בר"ה

נעדכן אתכם איך יצא!!!
היעל הזאת, מנוולת!אמא אדמה

...
אבל רק בשביל הבמה שנתנו לדניאלה בסוף,אמא אדמה
זה היה שווה את הכל...
יאפ!אהוד
ממש דמיינתי אותה עומדת ואומרת את המילים...
נקודות חיוביותדביר ע
1.כוווולם ראו שלמרות ההקפאה ארץ ישראל ובעיקר הגבעות נבנות בעוז ובגאון!!
2.הבמה שנתנו לדניאלה וייס,חצי דקה הסבר יפה מאוד!
3.קצת דברי חיזוק מביני הצדיק!! ועוד כמה אנשים טובים שידעו לדבר!!!
4.ראו שעוצרים ערבים וגם הם לא שומרי החוק הכי גדולים שיש,ושהם עוקרים את ארץ ישראל ולא בונים.
5.ראו שאורלי  הנשואה לגיא מרוז השמאלן הקיצוני מצטרפת לאנשי השטח של השמאל הקיצוני והערבים ומשתפת איתם פעולה!
6.ראו שצעירים ומבוגרים כווולם רתומים למאבק למען ארץ ישראל ושכן הם ישנים בלי שמירה ועם הרבה הקרבה למען ארץ ישראל ועם ישראל!!

והכי משעשע.. ההפנייה לפה...אהוד
שדניאלה אמרה לה בשיחת טלפון "תדברי עם החברים בפורום של ערוץ שבע, כי אני לא מדברת עם מי שאני לא מכירה!" (או משו כזה).

מכל הטרולים שיש פה, מה הכינוי של יעל הזו לדעתכם???

וזה רק מוכיח, שאנשים צריכים לסתום את הפה, לא להזכיר שמות, ולא לתת עצות, למי שלא מוכר אישית, או מכיר מישהו משותף.
אם קצת היו מתחקרים אותה בשטח, ומבררים מי היא, ומה היא, היא הייתה נופלת. יש יתרונות לזה שאנחנו חברה סגורה שמכירים איש את רעהו..
בעיני אחרים זה לא חיובי...אנונימי (פותח)
בעיניך זה חיובי שרואים שלמרות ההקפאה ממשיכים לבנות, בעיני צופי ערוץ 2 זה פגיעה בחוק וכו...

אני יכולה להגיד - כבר עכשיו - ששמעתי מקרובים שלי שהכתבה הזאת השפיעה עליהם לרעה-
הם אמרו: איך הלכת לרמת מגרון, וזה.. הכתה הציגה אותנו גרוע!!!
עוד נקודה - פרסום רציני למערכת ס.מ.סים [1315]otk100
העיקר שעניתן לה יפה!!!!!אהוד

אנטישמיות!!!! כולל המשת"פ פינחס ולרשטיין...אהוד
ולמרות הטישטוש, מי שמכיר קצת, מזהה את הבנות של רמת מיגרון!

אשריכם שנתפסתם על ארץ ישראל!
זה קשור לכתבה שנערכה בפסח ברמת מגרון?השם הוא המלך!
הוציאו אותנו אלימים, פורעי חוק ושרוצים שכך יראואיציק הג'ינג'י
אותנו.
זה היה ברור. היא שמאלנית אנטישמית.השם הוא המלך!
כמו בעלה גיא מרוז שאמר על המתנחלים והימין דברים דומים לדברי גבי גזית על החרדים.
מהרגע שהיא באה היא רק חיפשה פרובקציות והיא הודתה בזה.
היה ברור שהיא לחלוטין לא אובייקטיבית.
למה זה שוב קורה לנו?דביר ע

יאללה עם היעל הזאת!!!היא הגיעה לעוז יהונתן ולארזי שלמה והזהרתי את כולם העפנו אותה מעוז יהונתן ויש לי וידאו שלה שצילמנו אותה ואת הרכב שלה ,איך התמימות והצדיקות שלנו שוב מפילה אותנו בפח?! זה לא ברור שהיא עיתונאית?!

היא הייתה בבירור נראית חילוניה עם מכנסיים ממתחת!! אני זוכר שהזהרתי את אביטן ובסוף העפנו אותה באזרי שלמה!ביני הצדיק הזה...מתיייחס לכל אחד כמו יהודי של השם יתברך ..צדיק!!!ביני אנחנו אוהבים אותך!!

היא שיחקה אותה תמימה עם מצלמה בארזי שלמה...מה אסור לצלם פה? (בתמימות)
ברמת מגרון אמרתי לה שתתרחק ובסוף ראיתי אותה נואשת בישוב מגרון.

חברה ללמוד ולפקוח עיינים!!גם את ירון שי אמרתי לחברה של מיכאל בן ארי שהוא משת"פ!!!

אבא תעזור!!!!
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....................otk100
זבל של כתבה !!!!
אם היא באה אלינו אנחנו צריכים ללכת אליהם.יוני-י-ם
העיתונות כולה נאצית! צריך להפסיק את שיתוף הפעולה איתם!
לא יכול להיות שלכל ערוץ תקשורת יש אחד שכותב עלינו יפה ואנחנו נותנים לו להיות בכל מקום ואז בא כתב אחר מאותו ערוץ ומתלכלך עלינו!
אם ערוץ 10 מתלכלך אז רועי שרון לא יכול לבוא ואם ערוץ 2 אז אוהד חמו ואם הארץ אז חיים לוינסון וכ"ו.
מספיק להיות פרירים!

ולמה להזכיר שמות?????אהוד

איי איי איי אין עלינו אנחנו!!!אוגנדה
בס"ד בר"ה

כרגיל הציגו אותנו כפורעי חוק, אלימים, רעים וכו' וכו' על זה כבר מזמן הפסקתי להגיב ולהתייחס אבל משהו שקורה הרבה אצלינו וכולם יודעים את זה אך לא מעיזים לדבר על זה הוא ה-"שתולים"!!!

אנשים תקשיבו הסרט הזה צריך להכניס לנו כאפה רצינית לעניין השבכניקי"ם...פשוט תבינו.. לא כל איזה בחור או בחורה נחמד או נחמדה שמגיעים למאחז ומתחילים להתעניין צריך ישר לספר להם איך הכל מתנהל ומה הולך..יש לנו בעיה רצינית גם, שאם בת כלשהיא תבוא ותשאל גבר על מה קורה במאחז וכו' וכו' הוא ישר יספר הכל בכל מכל כלאך ורק כדי לזכות לטיפת תשומת לב ממנה ואולי יצא מזה משהו זו טעות חמורה ואיומה אסור אבל פשוט אסור להכניס אנשים לעניינים כל עוד אתה לא מכיר ולא יודע מי הם...זה יהיה אך ורק לר-ע-ת-נ-ו!!!!
לפעמים אנחנו מפחדים להגיד לבן אדם מה שאנחנו חושבים שהוא נגיד משת"פ או משהו כזה רק כי זה לא נעים או משהו כזה אבל תחשבו שאם במקרה הזה כמו בסרט אבידן הזה ישר היה אומר מה שהוא חושב הוא היה יוצא מכל הסרט המגעיל הזה...בקיצור ולעניין אנשים טובים לטובת כולנו לא לערב כל דבר שזז בכל מה שהולך וקורה...בע"ה שנזכה לישועות ולמשיח הכי קורב שיכול להיות!!!

מצטער אם דיברתי נוקב מדי אבל המצב פשוט לא משהו בנושא הזה אז הייתי חייב להגיד מה שיש לי על הלב!~!!!

אוהב את כולכם אשריכם שאתם מוסרים נפשכם על הארץ הקדושה שלנו!!!!!
ומישהו יכול להגיד מה ביני אמר???אוגנדה
בס"ד בר"ה

בדיוק בקטע הזה לא הייתי בפוקוס כ"כ...
זה הלך בערך ככה:אמא אדמה
יעל שאלה אותו איך נראה צו הריסה והוא השיב לה בפשטות מה כתוב בו,
ואז היא שאלה: "זה לא מפחיד? אני הייתי חוששת לראות כזה צו על הבית שלי..."
וביני אמר: "יש לי צו מסמכות הרבה יותר גבוהה שאומר לי להמשיך לבנות פה, אז אין לי סיבה לפחד".

זה בערך הכיוון.
ביני לנדאו באמת יצא תותח, אשריו!

אחרי צפייה בכתבהדביר ע
שגרמה לי לסיים את הסדר ב10 בלילה.....מזמן לא ראיתי כתבה כל כך מגמתית....שמאלנית למהדרין המתנחלים עושים מה שבא להם והערבים התמימים.....שפוצעים אנשים מאבנים הם מראים?!

2 חברים שלי מהכיתה שנרצחו בשומרון מראים את המשפחות?!מראים משהו אחד מכל אלפי המקרים בשנה שהם עושים ביו"ש?!

אז השבוע חיים לוינסון מהארץ בא ועושה לי תראה זה מצד הסגולה שהמנחלים עושים משהו צריך לפרסם זה מראה על המיוחדות...אז למה כבודו לא מפרסם בעיתון הארץ את הדברים שהערבים עושים?!

כתבה בעיקר על דרום הר חברון והנה תראו שבארזי שלמה שהעפנו אותה היא לא השיגה שום בשר ואצל הבנים ברמת מגרון חוץ מאלכס צועק היא לא השיגה....למה?! כי הרחקנו אותה משם!! כי פקחנו עיינים...אני זוכר שאמרנו לה שהבנו שאת באה לצלם אבל אל תהיי כל כך שקופה....בנות איך שיתפתם פעולה?זה לא ברור לכם?

הכתבה לא טובה,אבל עברנו את מצרים נעבור גם את זה,חזקים נהייה ואת ארץ ישראל נמשיך להרחיב!!!

אבא תרחם אבא תרחם!!

"חיפשה ולא מצאה" (מהמבזקים)...אהוד
23:05
פורסם

מבזק

ח' אייר תש"ע,

גורמים בימין התייחסו הערב לתוכניתה של העיתונאית אורלי וילנאי בערוץ 2 "שתולים". וילנאי "שתלה" צעירה שתתעד את פעילותם של אנשי ימין במאחזים בנסיון לתעד פעילות אלימה ועבריינית כדי להכפיש את תושבי יהודה ושומרון אך לא מצאה ממש.

"אורלי וילנאי חברה במהלך הצילומים לפעיל השמאל הקיצוני עזרא נוואי בנסיון להכפיש את המתנחלים. חומר של ממש לא יצא לה והיא נראית בתוכנית כמתחננת לתשומת לב בנסיון לעורר פרובקציה ולמשוך את אנשי המאחזים בלשונם. וילנאי נכשלה ועליה לחשוב על כיוונים אחרים ולתעד את פעילותם של צעירי תל אביב בשדות הלילה - את האונס, הדקירות, השודים והרצח בפאבים ובמועדנים", אמר הגורם שפגש ב"שתולה".

"על וילנאי לעזוב את אוהבי ארץ ישראל ולהתעסק בפרשות המטרידות באמת את החברה הישראלית. אם אינה מוצאת אז אפשר לשתוק גם מהלך כזה הוא נכון ובריא לפעמים".

העיתונאית אורלי וילנאי נשואה לאיש השמאל הקיצוני, גיא מרוז.

יצאה להם כתבה דפוקה..פעימה
בס"ד

הם די הסתובבו שם סביב עצמם.. הדבר הכי 'גרוע' שהיה שם זה שהוא אמר לערבי[אפילו לא נגע בו..] לחכות למשטרה ולא הסכים לו ללכת.. 

בקטע שהוא לא הסכים לדבר למצלמה הם סתם שיחקו אותה תמימים ו'זאת כולה מצלמה' כי כל אדם מתחיל יודע שאף אחד לא שש לדבר מול מצלמה..

בתכל'ס- יצאו דפוקים.
ואין על הדברים שדניאלה וייס אמרה בסוף-כתגובה.. אחד הטובים!
בעיניכם.. אבל תחשבו מה חושבים כל הצופים...אנונימי (פותח)
אולי אתם חושבים שזה יצא דפוק ועליכם זה לא השפיע בגרוש,

אבל בתור אחת שמכירה את התרבות והאנשים שרואים את התוכניות האלה ואת הראש שלהם,

התוכנית הזאת הוציאה את המתנחלים בצורה גרועה, ורעה לחלוטין..

חיפשתי, וראיתי שיש לתוכנית הזאת די הרבה רייטינג..

זה אומר שהרבה אנשים ראו אותה וזה היה נראה רע מה שהולך שם בגבעות...
מי שחי במציאות, מבין מה קרה באמת..אהוד
מי שקצת מתעניין בחדשות, מכיר את הסוטה שאורלי הסתובבה איתו, ויודע שהכתבה מרוחה.
בת'כלס, לא היה להם יותר מדי חומר, והם ניפחו את המעט שהייה.
אם אורלי וילנאי הייתה עיתונאית אוביקטיביית, היא הייתה יושבת עם אבידן בלי המצלמות ומביאה תגובה.
כול הכתבות שלהם דפוקות כמוהםשובי אמונה
פירסומות בשתולים,ביני יגבררר!! אחלה תוכנית!!''בונייך''
מה אחלה? אתה נורמאלי???אנונימי (פותח)
יהיה פסדר זה לא פעם ראשונה.....''בונייך''
כל הזמן עושים תוכניות על  כהנא נוער הגבעות  וכו' ממש קשה להם שאנחנו רק מיתקדמים והם מנסים להראות לחברה הישראלית שאנחנו לא פסדר אבל היה כבר 100 תוכניות כאלו ומשו ישתנה מתוכנית לתוכנית יותר אנשים שונאים אותנו יותר אוהבים? בחייאת דינק למה ליתרגש מיזה ,מהתוכנית האחרונה אני חושב שזה היה המילחמה האחרונה רק יתקדמנו. לא רואים אותם וזה לא מענין אותנואנחנו ממשכים בבנין הארץ בלי ליראות אף אחד ''ארץ ישראל לעם ישראל''
למה זה שוב קורה לנו?דביר ע
יאללה עם היעל הזאת!!!היא הגיעה לעוז יהונתן ולארזי שלמה והזהרתי את כולם העפנו אותה מעוז יהונתן ויש לי וידאו שלה שצילמנו אותה ואת הרכב שלה ,איך התמימות והצדיקות שלנו שוב מפילה אותנו בפח?! זה לא ברור שהיא עיתונאית?!

היא הייתה בבירור נראית חילוניה עם מכנסיים ממתחת!! אני זוכר שהזהרתי את אביטן ובסוף העפנו אותה באזרי שלמה!ביני הצדיק הזה...מתיייחס לכל אחד כמו יהודי של השם יתברך ..צדיק!!!ביני אנחנו אוהבים אותך!!

היא שיחקה אותה תמימה עם מצלמה בארזי שלמה...מה אסור לצלם פה? (בתמימות)
ברמת מגרון אמרתי לה שתתרחק ובסוף ראיתי אותה נואשת בישוב מגרון.

חברה ללמוד ולפקוח עיינים!!גם את ירון שי אמרתי לחברה של מיכאל בן ארי שהוא משת"פ!!!

אבא תעזור!!!!

א. יש חוק בעולםgolani
 זכותה להסתובב איפה שבא לה.
ב. כל ילד ערבי יודע מגיל 0 שבאנשי תקשורת לא פוגעים, אנחנו צריכים לקלוט את הלקח הזה, אולי אם אף מתנחל לא היהי זורק אבן על צוותי שידור אלא ההפך - מקבל אותם בכוס קפה - המצב היה יותר טוב.
בדיוק להפך!יוני-י-ם
התוכנית בערוץ 2 - גועל נפש!!!אנונימי (פותח)
אתם לא קולטים איך הציגו את חוות הר סיני ורמת מגרון- בצורה הכי נוראית שאפשר להציג אותם!!

ראינו את זה ופשוט כוווולם שם שמאלנים, צבועים, ומסלפים לגמרי את העובדות...

הם הציגו את הערבים כמסכנים שה"מתנחלים" שולטים ומאיימים ופוגעים בהם...

זה ממש עצוב..!!

למה לא לשרשר???אהוד
יש דיון, ממש מתחת...
איך אפשר לראות ת'תוכנית?קראתיך
סקרנתם אותי..
למי שאין אינטרנט רימון:אמא אדמה
http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/undercover-s2/VOD-8dfd6b784452821004.htm

תכל'ס, זה לא באמת מעניין...
זה היה יכול להיות מעניין אם היא באמת הייתה מצליחה לצלם משהו.

שבת שלום מתוקה! 

תודה נשמה!ה' יברך אותך!קראתיך
הכתבה לא משו....
אבל יש קטעים טובים!
יצאנו די מפגרים מזה ששיתפנו פעולה ולא עלו עליה ישר..
לאנורא,בפעמים הבאות זה לא יקרה....
הלוואיotk100
מילת המפתח, היא:אהוד
"אם..."

לא.. מילת המפתח היא "שמור על הפה שלך"איציק הג'ינג'י
לפחות דבר טוב יצא מזה, חלקכם למדתם לחשוב פעמים לפני שמדברים.
צריך להוציא אותה דחוף מהסמסים!!!אנונימי (פותח)
היא תמשיך לקבל סמסים על מה שקורה, ולכל דבר יבואו כל החברים שלה
ואולי אפילו ינסו להרוס כל מיני צעדות או הפגנות מתוכננות..
אם אפשר צריך להוציא אותה...
תל אביבית, לא כדאי לך להיות בלחץ מהתוכנית הזאתלוטמניה
תוכניות כאלו היו וכנראה יהיו...
בתוכנית הזאת יצאנו פי מיליון יותר טוב מאשר ב"ארץ נהדרת"
רוצים לראות איך מציגים אותנו?אנונימי (פותח)
בבקשה פירוט מדוייק של הכתבה מערוץ 2 אחד לאחד על הצד השלילי שבה.
זה איך שהציגו, זה לא קשור למה שאני חושב.

גרעין קיצוני,לא חוקי,הצוות מקבל מידע מבצלם על האירועים החריגים של המתנחלים.
אורלי-אנחנו נכנסים למנגנון אלים ויצרי,הפלסטינים טוענים שממררים להם את החיים.
ראש המחלקה היהודית לשעבר-מסביר כמה המתנחלים מסוכנים ושהם ירו,הכו ומסוגלים לכל דבר.מדברים על זה שהמתנחלים מפנצרי גלגלים קבועים.

מוסיקה מאיימת ומפחידה כל הסרט זה יותר רציני מהכול.ביני לנדאו נשמע על רקע מוסיקה מאיימת ומצלמה נסתרת במזן שאומר דברים רגילים.אמריקאי מתנדב שהציגו אותו שבתכלס הוא רוצה להרוג ערבים.....

שום דבר לא חוקי פה,מערב פרוע,מנגינה מפחידה.....ערבים תמימים נפגעים על ידי היהודים כל הזמן ולבסוף מיד משתחררים והערבים נשארים חבולים ופגועים ומסכנים. תשובה של ילדה בת 4 לגבי כלב ששומר שאמרה שהלך עליו מי שמתקרב-על הערבי בקול מפחיד כזה ומהצד...ילדה בת 4.....

יעל-מי שנחמד הופך לאלים ומשפיל.....
הערבים-משפילים אותנו ומקללים אותנו ואת הנביא שלנו...המנתחלים לא מפסיקים להפחיד אותנו...

רמת מגרון-לא חוקי,מצלמה נסתרת,וולרשטיין מסביר כמה הם מסוכנים.המקום מפחיד וחשוף,כל מה שעושים זה לצעוק על פקחים והבנות הם מ"מחתרת מעלה לבונה"....והבנות צעירות והולכות לישון במקומות מסוכנים....

בת עין זה על שטחי פלסטינים ויער סגור שנפתח רק עם צבא שצריך לשמור רק עליהם במיוחד בשבילהם...

הם מתנפלים על רכבים ערבים,מכים ערבים,רוצים להיכנס לכפרים שלהם וכמובן רוצים לדרוס ערבים ואת ילדיהם בכל הזדמנות....

ציטוט מאחד מההפגנה:ערבים בהמות איך אפשר לעשות שלום עם בהמות?...ובסוף עם קול מהדהד לשחוט את השה......

היהודים הם לא שומרים על החוק,והם גרים לא במקומות חוקיים.
יעל: היהודים מלשינים למשטרה על צמחי בר..מה הם בת משפט?משטרה?

מצטרפים לסיור עם איש השטח ופעיל שמאל עזרא נאווי.....
כמה ראיונות עם ערבים שמדברים בצורה תמימה ושהיהודים דופקים אותם.

אורלי לאחד מסוסיא-מה אתה שריף?

ובסוף אחד אחד מרשויות החוק לא הגיב לכתבה ואין שמירת חוק במקום.

חח מחתרת מעלה לבונה...זה היה מזמן!קראתיך
לאטמה נותנים בראש על התוכנית "שתולים"...אהוד

שקופים

22 אפריל, 2010

"שתולים", ערוץ 2, נוער הגבעות

לאחר תחקיר '7 ימים' שבו נשתל עיתונאי בחוגי "הימין הקיצוני" ניתן היה לחשוב שהלקח נלמד. רק היה חסר שבערוץ 2 יציידו את תחקירנית התכנית בזקן לבן מצמר גפן, אף של ליצן וחולצה של כ"ך - אחרי הכל, לשלוח נערה בגילה של דניאלה וייס שהגיעה משום מקום להסתובב עם נערים בני- עשרה זה לא פחות מחשיד.

לא ברור אם כל נשואי התחקיר ידעו שהתחקירנית יעל היא שתולה או רק רובם, מה שברור הוא שאם כולם ידעו, אז ההסוואה והמצלמה הנסתרת חסרי כל ערך תחקירי. אם היו מעטים שלא היו מודעים למצלמה הנסתרת אז מתברר שוב שאפילו נוער הגבעות, הסמן שנחשב הקיצוני ביותר בימין, הוא די תמים. נכון, תפסו את חלקם אומרים שהם לא אוהבים ערבים, חלקם בנו חושות לא חוקיות, אחד עיכב קוטפי צמחים לא מוגנים עד הגעת המשטרה ואם מסתכלים היטב בפינת המסך הימנית ניתן לדמיין בבואה של ילד רוכב על אופניים ללא קסדה. בקיצור, לא משהו שלא ידענו. חשוב לציין שמסיבות טכניות והומניטאריות לא צורפה לכאן הקלטה של כל התכנית, אלא רק הקטע הטעון ביותר. אלא אם כן מחשיבים את הקטע המזעזע, שבו צולמה תושבת גוש עציון מפגינה בגלוי בצומת הגוש ומתרעמת על כך שנזרקו עליה אבנים.  

מי מאחורי התכנית? ברשימת התודות המופיעה בסוף התכנית מופיעים שרית מיכאלי מ'בצלם', דרור אטקס מ'שלום עכשיו' ועוד כמה ידידי התיישבות ידועים. בתכנית עצמה: הפדופיל האנרכיסט עזרא נאווי המוצג ללא גילוי נאות הובא כנראה בשל מומחיותו בנוער, אלימות ומה שביניהם. איש יוזמת ז'נבה והמתמודד לרשימת מר"צ, שאול אריאלי, הוצג כאיש צבא ואילן-צריך לדבר עם החמאס- פז כמומחה שיאזן את איש השמאל הקיצוני ואיש השמאל המאוד קיצוני. לשם ההגינות, נציין שגם פנחס ולרשטיין, מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר ,התראיין ותקף גם הוא את נוער הגבעות.

האם נראה אי פעם תכנית תחקירים שתחדור לתוך מעגלי השמאל הקיצוני ותדווח על מסוכנותם? נראה שאין צורך, מעגלי  השמאל הקיצוני כבר חדרו לתכניות התחקירים.        

שוקי בלס
זה לא משנה כמה תוכניות כאלה היו- יש לתשקורת הזאת..אנונימי (פותח)אחרונה
כ"כ הרבה השפעה והיא כ"כ מגדילה את השנאה שזה עצוב!!

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך