אז שוב עןברת מהניק הרגיל והמוכר שלי לפה כדי לפרוק עוד אתגר בחיי שמלווה אותי המון ומרגישה שרק מחמיררר
הפעם זה בקשר לאחות של בעלי. הינו חברות טובות עוד לפני שהתחתנו.. הכרתי את בעלי לא דרכה אבל היא היתה שותפה לתהליך.. הם היו חברים טובים לפני החתונה, היא יותר גדולה ממנו ועדיין רווקה...
זה היה יכול ליהיות סיפור קסום של חברות שניהיו גיסות ושניהיה שלישיה כזאת (אני בעלי והיא) אנחנו אותו סגנון, אוהבים אותם דברים וכו..
אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד.. אפילו רחוק בהרבהה
כבר שיצאנו הרגשנו גם אני וגם בעלי שלא כיף לנו הקשר איתה, שהיא מידי מתענינת מה איתנו, מידי רוצה ליהיות חלק ממנו, כשאני באה אליהם מנצלת את זה לחזק את הקשר ורוצה ליהיות איתנו כל הזמן.. עכשיו שלא תבינו לא נכון אני ממש מבינה אותה, תחשבו שעד אז היתי באה אליהם מידי פעם בשבילה.. ועד אז היא היתה ממש בקשר עם בעלי ולא מתאים שפתאום נתעלם ממנה (במיוחד שאופי הרגישה יותר חלק כי היתה שותפה בתהליך השידוך אבל מה אתן אומרות? זה משנה? ) אבל הרגשנו שהיא לוקחת לנו אחד את השניה.. זה לא היה מקנאה (למרות שמתחתן לפניה וכו) הכל היה באמת בקטע טוב אבל לנו זה לא היה מדוייק בכלל וגרם לנו יותר ויוץר להתרחק ממנה..ואפילו להתעלם ממנה לגמרי. ידענו שזה פוגע בה, ממש. אבל כשלא- בנו זה פגע יותר ולא הצלחנו לווסת את היחס אליה לבין היחס אחד לשניה (היינו זוג צעיר ) עם השנים בעלי יותר הצליח לחזור ליהיות איתה בקשר ולהתיחס יפה ואני זה רק מחמיר.. כשהגיעה הבן הבכור זה עוד החמיר כי רצתה יותר להפגש ושנבוא לשבת היא בטוח תיהיה אולי כי מרגישה שזה עוד הזדמנות ליצור ולהדק את הקשר. ותרצה לבוא לבקר.. ואז בילדה השניה אותו דבר.. אז מרגיש לי שבעלי הגיע לאיזה מקום שסבבה לו ואפילו נהנה ליהיות איתה וכו אבל אני ממש לא.. אני שמחה שהוא ככה.. לא מאד מפריע לי אבל לי המצב קשה ממששש.(הוא יודע את זה וממש איתי בזה) מרגישה שהיא נכנסת לנו- לי לחיים, לא מרפה. רואה שאני לא הכי בטוב (כי בכל זאת, לא תמיד חלומי אצל חמי וחמותי) אז כזה שואלת, אם יש ביני לבין בעלי איזה וויכוח או ריב לא נעים היא תסתכל עלינו ואז תגיד לי "יעבור" או משו כזה.. הכל באמת בקטע טוב אבל וואלהה לא טוב לי בכללל. זה מעייף אותי, מוציא לי את החשק ליהיות אצלם (כל שאר הילדים רק בנים גדולים אז היא די היחידה שיש לי כזה לדבר וכו אז אין לי לאן להתחמק) אז בגדול לא רוצה שתדע שאנחנו באים שבת כדי שלא תחליט להשאר, מנסה לא ליצור מצבים שאני יושבת לידה בשולחן וכזה כדי שלא אצטרך לדבר איתה.. יצא לנו לדבר על זה בקטנה... לא זוכרת אפילו מה.. אבל לא מרגישה שיפור.. ולא כזה באליצלדבר איתה שוב..
ושתבינו זה הזוי כי היינו חברטץ ממש ממש טובות! ופתאום מרגישה ממש זרות ולא כיף.
אני לא יכולה לשתף אף אחת כי הרבה מהחברות שלי מכירות אותה, (אומנם גדולה ממני אבל יש הרבה חברות משותפות). אז רציתי לשתף פה. שיתפתי רק מעט.. זה כבר עושה טוב.
אם למישהי יש עצות מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב אשמחחח
ושוב מציינת שפחות באלי לדבר איתה שוב.. לא באלי להכנס איתה לשיחה של שיתוף ולפתוח דברים.. סתם בקטע אולי ילדותי שבאלי רק שתיעלם לי מהחיים... אוף קשה להגיד את זה אבל זה המצב. ומיש זוכרת גם עם האישה של אחד האחים של בעלי ממש קשה לי אז די מורכב לי שם.. ממש סיוט מתמשך. לפחות עם גיסה שבתות משפחה וטיולים משפחתיים פשוט מחכה שיגמר הסיוט הזה. אוף. אולי בהזדמנות אשתף על האתגר שלי עם חמותי חחח

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...