היי,
אני בסוף חודש שלישי, עוד לא הודעתי על ההריון.
אני לצערי לא כ"כ מצליחה בעבודה שלי. נכנסתי למן לופ כזה של אני כישלון ואין לי סיכוי להצליח ואני לא מצליחה לצאת ממנו...
תכלס, הר"צ שלי התחיל איתי עכשיו מן תהליך צמוד יותר, כי אני לא עמדתי ביעדים, ואני מרגישה שזה תהליך שאם הוא לא יגרום לי להצליח יותר, אז הצעד הבא יהיה פיטורים.
השאלה שלי, מותר לפטר אישה בהריון אם לא הודעתי על ההריון? כלומר, מותר לפטר בלי לקבל היתר מאת הממונה על חוק עבודת נשים?
וגם, מתי נכון לספר על ההריון? אני בשבוע 13. אצלינו (הייטק) מקובל לספר לפני שבוע 20
השאלה שלי אם לחכות קצת ולנסות להצליח יותר (הלוואי!) אבל אם לא אצליח, זה יהיה עוד יותר מביך לספר. מספיק לא נעים לי עכשיו.
אני עובדת פה פחות משנתיים, מתוכם הייתי כבר חצי שנה בחופשת לידה. ואני אמורה ללדת בדיוק שנה אחרי שחזרתי מהחופשת לידה הקודמת.
אני פשוט מתביישת נורא.
העבודה שלי לא תבקש אישור לפטר אישה בהריון, זה לא לכבוד שלהם לדעתי, הם לא יכנסו לזה, לפי מה שהבנתי מנשים אחרות שעובדות בחברה שלי שנים.

תודה על התגובה!