סורי שזה מאנונימי, עדיין לא יודעים שאני בהריון ואין לי מושג אם מישהי מזהה אותי מהניק שלי🤭
בעלי במילואים, אמרו לסיים את הסבב הנוכחי בעז"ה ביום חמישי הבא🥳🥳🥳 ביום שישי יש לי סקירה מוקדמת.
השבת הוא אמור לסגור במילואים.
קשה לי עכשיו, לא מרגישה טוב, מתגעגעת מאוד.
אחרי כמה שבתות שנסעתי, ממש ממש לא רוצה לסוע שוב. והמחשבה על שבת לבד עושה לי לא טוב...
עכשיו הוא שומע בקול שלי שאני על הפנים. שואל אם לנסות לצאת השבת, אבל אם הוא יוצא השבת ויש להם עיכוב (מניסיון קשה, זה קורה) אין סיכוי שיצא שבת הבאה (הוא בתפקיד פיקודי, היציאות הן "על חשבון" מפקד אחר...)
ממש מתלבטת מה לעשות. מרגישה בקריסה. צריכה אותו (אני כתבתי לפני כמה ימים שאני צריכה חיבוק, כמובן שעדיין לא קיבלתי אותו)
מצד שני, אם יש עיכוב אז הוא לא יוכל להיות איתי בסקירה וזה אופציה נוראית בשבילי.
מה אתן הייתן עושות??
ומקדימה תשובה להצעות...
יש לנו ב"ה הרבה ילדים, בגילאי יסודי ומטה, גם הרבה יחסית לסביבה שלנו. אם אני ארמוז מאמינה שיהיה מי שיסכים לארח אותנו בשבת, אבל אנחנו "תיק" קצת מפחיד לארח משפחה עם הרבה ילדים. לפי דעתי זה ידרוש ממני הרבה יותר כוחות מאשר להישאר איתם לבד בבית.
ועוד משהו קטן שלא עוזב אותי. אחד ההרוגים במלחמה זה אבא שיצא מהבסיס כדי להיות עם אישתו בסקירה ונהרג בפיגוע. אני יודעת שזו מחשבה לא נכונה בכלל, אבל כ"כ מפחדת להגיד לו לחזור למרות שהוא לא אמור עדיין לחזור וחס וחלילה יקרה לו משהו בדרך "בגללי" ולא חסר פיגועים באיזור שלנו😟
אני יודעת שזו מחשבה מטומטמת, אבל היא נמצאת בראש שלי....

תודה על התגובה!