לא מזמן עשיתי בדיקות והרזרבה השחלתית לא משהו..
לא לגמרי גרוע אבל כן לא טובה.
בקיצור התחלתי טיפול עם אסטרופם חודש,ראשון כימי חודש,שני לא נקלטתי והאמת יש לי השערה הגיונית למה אבל לא משנה וחודש הזה הלוואי שאני יופתע ואגלה הריון..
אם לא השלב הבא זה לעבור ללטרזול לנסות 2 סבבים שבין כל סבב חודש הפסקה..
ואם לא הרוםא הציע לרוא פיריון לטיפולי ivf
כרגע אני לא בכיוון של זה בכלל משתי סיבות הראשונה שאני מרגישה שאין לי כרגע כוחות לטיפולים ולכל מה שזה דורש. מעבר לזה בעלי ממש נלחץ מהעניין וטוען שאין צורך ואני מרגישה שזה קצת מגננה שלו וזה בסדר מבחינתי אני מניחה שהוא צריך להתבשל עם העניין..
מה שקשה לי שבעצם לדברי הרופא אני כן צריכה להחליט בזמן הקרוב אם הולכת לטיפולים במידה ואין הריון כי אין לי פריווילגיה של זמן. זה לא שיש לי עכשיו שנה שנתיים לנסות טבעי עם כדורים או בלי ואז ללכת לטיפולים מקסימום.
כרגע אני שלמה עם ההחלטה שלי לא ללכת לטיפוליםמאבל חוששת שבעוד שנה שנתיים כן הרצון לעוד יבער יותר.. כבר עכשיו יש,רצון לעוד אבל לא בוער לי שיהיה הרגע. אם לא הרזרבה השחלתית לא היה אכפת לי אם יגיע עוד שנה גם. ובעצם ככל שעובר הזמן הרזרבה יורדת.. הסיכוי גם יורד.. וכשאני חושבת עם עצמי אם מספיק לי איקס ילדים אז התשובה היא שכן הייתי רוצנ עוד ילדים ועוד לחוות הריון וללדדת למרות שיש לי הריונות גהינום. ומה שדוחף אותי כן לחשוב על כיוון של טיםולים זה המחשבה שזה לא המספר הסופי שאני רוצה שכן הייתי רוצה להרחיב את המשפחה..
אני יודעת שאולי זה מיותר כל הדאגות האלו אבל מנסה להיות ראלית גם ולא להתאכזב יותר מדי אחכ שלא ישבתי על הדברים.
סליחה על האורך תודה למי שקראה...

תודה על התגובה!