מכל מיני סיבות אנחנו חושבים שזה הילד האחרון, בעיקר בריאותיות (קיסריים)
לצערי אני לא יכולה יותר למנוע עם גלולות (לצערי כי ממש אהבתי תקטע שאין דימום ואין אסורים, אני סובלת מזה ממששש) כי גילו שהם מזיקות לי לגוף בכל מיני דברים
התקן אף פעםם לא ניסיתי, מפחדת מזה בטרוף (מזה שיש לי משהו זר בגוף, מזה שצריך להחליף אותו כל כמה שנים ולבדוק שהוא במקום, מכל התופעות לוואי שנשים מתארות פה, אני לא ישרוד דימום כבד וזמני טהרה קצרים, אין סיכוי)
האמת שבניתי על קשירת חצוצרות או על משהו בלתי הפיך אחר, אבל אחרי שרשור פה בפורום אני מבינה שזה ממש לא פשוט הלכתית
(למרות שפעם דיברתי עם רוםאת נשים דתיה שאמרה לי שאחרי כמה קיסריים כמו שאני עברתי די ברור שיתירו לי את זה, אבל עכשיו פתאום לא בטוחה שהיא צודקת)
מוצאת תצמי מתחילה להתפלל שיהיה איזה משהו בהריון/לידה שיכריח כריתת רחם וזהו..😪😶 (למרות שאני יודעת שזה מביא תסמינים של גיל מעבר מוקדם ותכלס אני עוד לא בת 40)
לא יודעת מה אני רוצה ממכם תאמת.. אבל הייתי צריכה לפרוק אתזה איפושהו לפני שאני מפילה את החששות שלי על בעלי..
טוב, תאמת שרציתי לשאול מתי בכלל הגיוני להתחיל להתייעץ על כל זה, גם עם רב וגם עם רופא נשים (רוצה לקחת רופא פרטי ללידה, שהיא בקיסרי), זותומרת באיזה שבוע להתחיל לברר על זה
מה אתם אומרות?