היי, חדשה פה בתור פעילה (אבל קוראת ותיקה), אשמח לעצות ותובנות למי שמתנסה/התנסתה.
אני בת 28, נשואה באושר פחות משנה, בהריון ראשון ברוך השם. הכל תקין ונפלא, אלף פעמים תודה לה' אבל אני מרגישה ממש ממש לבד. בעלי תומך ושותף מלא אבל בכל הרדיוס שסביבי אין לי אפילו חברה אחת שבהריון ראשון. אני מגיעה ממגזר שמתחתנים ממש מוקדם, החברות שלי בהריונות רביעי וחמישי ואפילו יותר. בכל השנים של הרווקות המאוחרת לא חשבתי שזו תהיה גם התמודדות אחרי החתונה אבל אני פשוט מרגישה לבד. מאוד חסר לי שיח נשי ופשוט על ההריון, אני נמצאת במלא קבוצות, נחשפת להמון מידע אבל חסר לי השיח היומיומי עם החברות על הדברים הנורמלים והפשוטים שהם כל כך מרגשים בשבילי. אני כבר בשליש השלישי וזה הולך ונהיה קשה יותר לשאת את זה לבד. אני מרגישה ממש מדוכאת מזה. החלום שלי זה למצוא קבוצה של נשים שנפגשות בזום לשעה/שעתיים בשבוע ופשוט מדברות ומשתפות (על מפגש בעולם האמיתי אני אפילו לא חולמת...) אני גם חובבת כתיבה מובהקת והשתתפתי בעבר בסדנאות כתיבה ואפילו הנחיתי כמה, אם מישהי מכירה סדנה כזו שמיועדת לנשים בהריון אשמח מאוד מאוד להמלצה או כל עצה אחרת. תודה!