דבר ראשון, זה שמישהו גר במקום מסוים עכשיו - לא אומר שום דבר על איפה הוא יגור אח"כ!! לכן נראה לי אם מצאת מישהו מתאים,נראה לי לא נכון לפסול על מגורים... (וגם בחור שגר באיזור המרכז - לקראת נישואין וזוגיות)
דבר שני, אין משטרת השקפות. את צריכה לברר למה כל אחד מתכוון במה שהוא אומר.
גדלתי בחברה הדת"ל - בלי טלוויזיה בבית, אינטרנט רק עם סינון, חברה נפרדת, רדיו רק דתי..
וככה גם כל הגיסים והגיסות שלי, כך שזה לא נראה לי משהו כזה מיוחד. רוב הגברים במשפחה בלי סמארטפון רגיל, אלא טלפון שיש בו רק דברים מסוימים. באופן כללי דת"ל לא אומרים לא, אלא איך אפשר כן עם גבולות, לעומת חרדי שאומרים לא ומתרחקים.
נראה לי שכדאי לך לפנות לשדכנים (יותר מאחד!), לדבר איתם, כי את לא היחידה שגדלה בסביבה חרדית אבל רוצה מישהו עובד ועם יותר שייכות לחברה.
תחשבי גם אם מישהו נניח למד בישיבה תיכונית - כשאת בת 34, זה אומר שסיימת תיכון לפני 16 שנה, הרבה דברים יכולים להשתנות מאז אצל אנשים.. וגם אם למד בכרם ביבנה הסדר - עברו מאז 11 שנה... אין מקום אחד לחפש, לא כולם הולכים לאותו המקום.. בשלב כזה נראה לי פחות חשוב לחפש כותרות (למד בישיבה X) אלא מה ההשקפה האישית שלו. אולי אז הוא לא עשה צבא אבל היום במבט לאחור כן היה עושה?
את כותבת שהכי חשוב המידות, ונתפסת כאן לדברים שבעיני קטנים וקשורים בעבר במקום לעתיד (נניח שהוא גדל בבני עקיבא נפרד - האם זה סיבה לפסול אותו היום? ואם זה היה בני עקיבא מעורב?)
איך וממי עד עכשיו קיבלת הצעות? האם את יכולה לדייק אותם? האם "יודעים עלייך"?