בימים הראשונים הכל היה תקין ב"ה ועם הזמן הדימום הדלדל והיה נראה שמתחיל להתיישן כיון ששינה את צבעו לחום
לפני יומיים (ביום העצמאות) התחיל לצאת קצת דם טרי, זה היה יחסית מעט מאוד אז לא ייחסתי חשיבות..
אתמול הוא החל להתגבר, ונהיה ממש כמו ווסת.
גם ברמת ההרגשה של יציאת הדם מהגוף.
התייעצתי אתמול עם 2 אחיות במוקד,
פעם אחת לפני שהוא החל להתגבר - והראשונה אמרה לגשת למיון נשים בקופ"ח היום בבוקר..
בפעם השניה התקשרתי כשהוא כבר החל להתגבר ונהיה כמו ווסת, והאחות השניה אמרה שזה הגיוני שהדימום בא והולך..ואם אין כאבים וכד', צריך לגשת לרופא אבל לא להיכנס ללחץ.
אני כמובן לא מצאתי רופאה, אולי יש במרפאה שדי רחוקה ממני וזה די מאמץ לנסוע, אבל צריכה להתקשר לפני כדי לברר האם בכלל יש רופאה או רופא..
לא מיותר לציין שביום שישי, גם קצת בשבת ובמוצ"ש - הייתי די במאמץ ובפעילות (אחרי שבוע שלם שממש התאמצתי לנוח, כי ראיתי שזה מגביר את הדימום)
אבל אחרי שבת היה בסדר, וגם ביום ראשון נחתי.
ביום שני (יום הזיכרון) כל היום כמעט הייתי במאמץ, ממש עד הערב, עוד הלכנו לפעילויות שהיו כאן וחזרנו ממש מאוחר בלילה. גם ביום העצמאות עצמו קצת התאמצתי, הרבה פחות מיום קודם..
ואתמול, למחרת יום העצמאות - הדימום החל להתגבר אחרי שהייתי בשירותים והתאמצתי קצת ביציאה.
אז בשלב הראשוני זה נורא הלחיץ אותי הכמות של הדימום שביחס למה שהיה די התגברה, אבל זה ממש לא ברמה שאני צריכה להחליף פד כל שעה. אבל זה כן מציק, גם בגלל התחושה שזה גורם לי להרגיש..
מרגישה במחזור.
ואני כמובן על הנקה מלאה..
יש סיכוי גבוה שזה קשור למאמץ שהיה מסוף השבוע וההמשך?
יכול להיות שיש שם פצע שנפתח יותר אחרי המאמץ ביציאה בשירותים?
והשאלה הגדולה ביותר - יש סיכוי שפצע יגרום לכזה דימום?
כי הוא ממש ממש אדום ונראה טרי.
אם יש למישהי ידע בנושא, או חוותה מניסיון אשמח לשמוע

תודה על התגובה!