הוא הכיר אותה לפני שהכיר אותי
הוא התאהב בה לפני שהתאהב בי
הוא דלוק עליה
היא מדליקה אותו
הוא נמצא איתה רוב שעות היום
יותר משנמצא איתי
הוא כואב את חסרונה
ומתפלל לקרבתה
כשהוא רחוק ממנה הוא עצוב, מרגיש אבוד וחסר
הוא רוצה להגות בה יומם ולילה
היא יקרה לו מאלפי זהב וכסף
אני גם אוהבת אותה מאד ויקרה לי לאין ארוך
אני גם הכרתי אותה לפניו והתאהבתי בה עד כלות הנשמה
תמיד חלמתי שתיהיה חלק מהבית שלי, שתיהיה בת זוגתו של בן זוגי, תמיד רציתי שזה יהיה העסק שלו, כמה שאפשר, במקום שליבו חפץ, וניהיה כולנו ביחד עד 120 ויעבור גם לדורות הבאים.
אבל לא שיערתי לעצמי את גודל הקונפליקט
כשכל היום אני לבד עם הילדה, משחקת מקלחת משכיבה
כשאני צריכה לשאול שאלה קטנה וחשובה אבל כשהוא איתה הוא לגמרי איתה ולא זמין
כשאני מחכה כל היום שיבוא לעזור לי עם הבית ולהרגיש אותו קצת אבל כשמגיע שואל אם מתאים שיצא לחברותא
כשאני מחכה כל השבוע לדייט השבועי אבל בגגע האחרון מסתבר שהזיזו את השיעור הקבוע לשעה של הדייט או שיש איזה סיום
כשסתם באלי שיאכל איתי ארוחת ערב אבל הם באמצע הסוגיה ושואל אם יתאים שישאר עוד קצת
כשאני חייבת לישון מוקדם כי גמורה ויש מחר עבודה אבל יש את השיעור השבועי עד 23:00 בלילה, ומבאס לשון לבד
אז בכל הקונפליקטים האלה אני נמצאת, כי מצד אחד, ברור שילך, ברור שילמד, הרי רציתי להתמסר לזה, זה החלום שלי
אבל פתאום זה קשה, כי אני צריכה ורוצה אותו גם בבית,
והוא רוצה ממש, וקשה לו לוותר על השיעור או הלימוד עם החבר
והוא אומר שיעשה מה שאני מבקשת, שלא שווה שילמד אם אני חא שמחה, אבל זה קשה, כי הוא באמת רוצה ליהיות איתה ורוצה שאתן לו את הגב והפרגון להשאר..
וזה לא שהוא לא בבית, הוא אוכל איתי צהרים כל יום אבל זה מרגיש תחנה באמצע היום, לשפוך, לנוח, לקבל כוחות ולחזור אליה, זה מהמם שיש לו את הבית בשביל זה אבל זה מרגיש שהבית זה אמצעי ולא העיקר.. שאני צריכה להרגיש שהוא עושה לי טוב שעושה איתי דייט ולקוות ששמח ליהיות איתי ולא חושב על השיעור שמפסיד
אז ה' יתברך, תעזור לי- לנו לכוון את הלב למקומות הנכונים, לעשות החלטות טובות ולשמוח בהם. להצליח לאהוב ולתת מקום להכל.
כיף שיש מקום לשתף, תודה לכם3>