יש כאן אמהות לשלישיה? או דווקא נשים שעשו דילול וילדו תאומים? אני כרגע בהריון שלישיה, אנחנו די בהלם ועדיין לא מעכלים למרות שתכף שבוע 12. ממש נחת עלינו משום מקום בהריון שכבר הייתי בטוחה שהוא לא תקין, אחרי כמה אובדני הריון מורכבים. בהתחלה היה ברור לי שזה הולך לדילול כי עם ההיסטוריה שלי לא חשבתי שיהיה רופא אחד שיגידו אחרת. ב"ה הגענו לרופא פרטי מדהים שאמנם סירב להמליץ חד משמעית אבל ממש נתן קריאת כיוון שאין הכרח פה לדלל. מצד שני אני לא יכולה להיות במעקב אצלו כי זה רחוק מאיתנו מאוד, וכאן באיזור אני יודעת שיאכלו לי את הראש וילחיצו אותי כל הזמן
ובכלל אני מפחדת כל הזמן מכל התרחישים, גם הרעים אבל גם הטובים - איך מסתדרים טכנית? איך מסתדרים כלכלית? אני בכלל התחלתי עבודה חדשה לא מזמן אחרי תקופה ארוכה שלא עבדתי, אז אפילו לא בטוח שאהיה זכאית לתשלום של חופשת לידה מלאה. לגדל שלושה תינוקות... לשלם כל פעם כפול שלוש על מסגרות... לא מצליחה להתחיל לחשוב איך עושים את כל זה🙈 וכל זה כמובן בתרחיש הטוב שבו ההריון נמשך עד שבוע מתקדם מספיק ואנחנו לא סוחבים עיכובים התפתחותיים וכו' (שלא להזכיר בכלל את התרחישים הגדולים יותר)
בקיצור אשמח אם יש פה במקרה מישהי שהתנסתה ויכולה לשתף ולעודד. או להפחיד, גם לגיטימי
)