האמת... אין לי כח לחשוב על אחרי
על החוסר אונים והכאבי גוף שבטח יבואו.. על ההנקה שכל כך כואבת לי בהתחלה. ואז אני אומרת טוב אני לא מניקה ואין לי לב להפסיק בגלל קטע בריאותי ואז אחרי כמה שבועות זה מסתדר אבל עד אז אני סובלת.
ובכלל לטפל בתינוקת זה משעמם לי מעייף לא מדבר אלי. לא מרגש אותי.. (יש בלי עין הרע ילדים בבית היא לא הראשונה) כולן מחכות מתרגשות, ואני?
בוכה לבעלי על הסבל עכשיו על הסבל שיגיע...
והוא אומר לי "די לצרה בשעתה"
אני גם לא חוזרת לעבוד. כי כבר לפני שנכנסתי להיריון הסתיים הפרוייקט שעבדתי עליו ופיטרו את כל העובדים. ככה שאין לי עבודה לחזור אליה וגם אני לא בטוחה שאני רוצה לחזור לעבוד ולשים פיצית אצל מטפלת (לצערי יותר מדי ניסיון לא טוב ששמתי אצל מטפלות נוראיות ומזניחות)
קיצר. תקשיבו.... בכלל לא שמחה.. בכלל לא מצפה. הפוך. אני מבואסת ומתביישת בכלל לכתוב את זה.
להיריון נכנסתי גם לא ממקום הכי שלם. אבל נכנסתי כל כך מהר מהרגע שהפסקתי מניעה שעשתה לי רע שאפילו לא הספקתי לעכל...
מה אני רוצה מכן..?
איך אני מכינה את עצמי להסתכל קצת אחרת על כל התקופה הלא מזמינה הזאת..? אני רק רואה שחור ושלילי.. רואה תמיד כמה הכל כל כך דפוק.. מאמינה שזה מרוב ציפיות ואכזבות שחוויתי ..
קיצר שה' יעזור לי.. איך אני מגיעה יותר שמחה ועם כוחות נפש ומודה לה' יתברך במקום רק לראות כמה אני עומדת לסבול...
אשמח לטיפים. תבורכו.
חשוב לי לציין שבעלי מטפל בי ודואג לי ולוקח חופש אחרי הלידה. יש לי ממנו סופר תמיכה... (מאמא שלי לא, היא לא טיפוס כזה)
ועדיין אני עצבנית בוכה הרבה כואבת...
לפחות חודש ככה.. וגם אחכ המצב לא מזהיר. רק שהם נהיים בני 10 חודשים מתחילה לנשום...
תודה על התגובות שלכן..

)
(אבל אני משלימה הכול היום🙈) זו עבודה עצמית גדולה...