בעלי בקבע, אני גרה אצל ההורים. המצב הזה כשלעצמו גורם לי להמון המון תסכול וכעס על איך הגעתי למצב הזה (אני לא הסכמתי לזה, מסובך להסביר).
כל כך הרבה שנים רציתי שכבר יהיה לי ילד... כמה בכיתי בשקט עם כל אחיין שנולד ואני בכלל לא הייתי נשואה...
ואז התחתנתי, לפני כמה חודשים. וב"ה כשניסינו זה עבד. כמה התרגשתי אז, הרגשתי שזה כל כך ממלא אותי, שאני כל כך מכוונת לזה, כמה אני אשקיע בעצמי בשביל שההריון יצליח. וכמה ימים אחרי זה היה דימום- הריון כימי. בכיתי מלא אבל התאוששתי די מהר וקוויתי שהפעם הבאה תעבוד.
לפעם הבאה לא היה הרבה סיכוי, בכלל. הוא סגר שבת, בדיוק השבת שכל כך ייחלתי לה, אבל הצליח לצאת באמצע שבוע. באמת שהסיכויים היו קלושים. אולי באיזשהו מקום הכרחתי את עצמי לנסות, שלא תהיה עוד הזדמנות אחר כך ואני לא רוצה לחכות הרבה. וכשגיליתי שזה עבד זה תפס אותי נורא לא מוכנה, הייתי מופתעת אבל לא סיפרתי לו, חשבתי שזה יעבור לי.
קשה לי מאוד עם המצב הזה שאין לי חיי זוגיות רגילים, פשוטים. נורמליים ולא בכלל לפני שאני מקימה משפחה. זה הרי הבסיס להכול! קשה לי עם ההריון הזה. כולם מסביבי מתרגשים, בדיוק סיפרנו כשמלאו 3 חודשים כי בעלי נורא רצה כבר שהמשפחה שלו תדע ואני לא הבנתי למה כל כך קשה לי עם זה עד שנפל לי האסימון- אין לי כח לכל ההתלהבות מסביב כשאני לא מתלהבת. גיסתי כותבת לי שזה בטח ממש מרגש והיא מתרגשת איתי. לא נעים לי להגיד לה שאני בכלל בכלל לא מתרגשת. אני לא רוצה.
כל המשפטים של- "יעברו הבחילות ואת תתחילי להנות מההריון" הנה הבחילות עוברות ואני מרגישה יותר גרוע עם עצמי. קשה לי לחשוב על ההמשך. על הסבל שעברתי ועוד אעבור. כל הכאבים. כל הקושי בבדיקות דם אני באמת לא מסוגלת יותר, האחיות לא מוצאות לי ורידים והרופאים עם המשפט הקבוע של "אם עכשיו את ככה, מה יהיה בלידה?".
עוד בדיקות לבד, עוד אולטרסאונד שלפניו אני בוכה עד שמישהו מהמשפחה שלי יכול ללוות אותי כדי שלא אלך לבד.
כולן מדברות על כמה זה מרגש ואני רק בוכה כל הזמן. ובעלי לא זמין. ולא בבית. אני חסרת אנרגיה כבר כמעט שלושה חודשים, מתנשפת המון, בקושי מסוגלת לזוז, ירדתי הרבה במשקל בגלל הבחילות הקיצוניות וההקאות, העירויים הבלתי נסבלים שבאמת שברו אותי.
מרגישה לבד בכל כך הרבה בחינות, וקצת קשה לי לכתוב את זה- אבל אני לא מרגישה שייכות לעובר הזה. לא מרגישה שהוא חלק ממני.
אם מישהי מזדהה, הלוואי

ממש לא מחליף קשר קרוב, עם מבט בעיניים ותחושה פיזית של קרבה...