"כך מגייסים סוכנים למחלקה היהודית"אהוד
ההקלטה עצמה פה:

בהקלטה נדירה שהגיעה ל"חדשות 10" נשמע רכז של השב"כ משוחח עם תלמיד ישיבה מהשומרון, בניסיון לקבל מידע על פעילות של גורמי ימין קיצוני. ח"כ מיכאל בן ארי: "השב"כ מתנפל על הנוער האיכותי והנאמן ביותר". האזינו לשיחה שהקליט התלמיד.

לידי "חדשות 10" הגיע תיעוד נדיר של הדרך שבה מגייסת החטיבה היהודית בשירות הביטחון הכללי סוכנים בימין. את הכול ניתן לשמוע בשיחה בין איש שב"כ לבין תלמיד ישיבה בשומרון, שהקליט את הדברים. הוא זומן לשיחה תחת כיסוי של חקירת משטרה, בניסיון להשיג מידע מודיעיני מבפנים על החוגים הסגורים בהתנחלויות.

התלמיד גילה בשיחה את מ', רכז בחטיבה היהודית של השב"כ, שהציג את עצמו והבהיר: "קודם כל חשוב לי שתדע, אתה לא נמצא בחקירה. חס וחלילה אתה לא חשוד בכלום ואתה לא רצחת את ארלוזורוב. הכל בסדר אתה יכול להיות רגוע, יכול להיות שלו".

מאז "פרשת שמפניה" שהתפוצצה עם רצח ראש הממשלה לשעבר, יצחק רבין, הפכה החטיבה היהודית לאויב בקרב חוגים בימין, אך היא ממשיכה לפעול ללא הרף בהשגת מודיעין ומפעילה סוכנים ומקורות בקרב חוגים בימין.

בשב"כ חוששים מאיבוד שליטה, ח"כ בן ארי: "הם טועים בכתובת"

בשב"כ חוששים לאבד שליטה על הקיצוניים שלא מכירים בריבונות המדינה מאז ההתנתקות ופועלים כדי לגלות על התנהלותם. "תבין, אנחנו היום נמצאים בעם ישראל ואתה כאדם חובש כיפה צריך להכיר ולהבין את זה. אנחנו נמצאים במצב מאוד בעייתי. מי שגר פעם בגוש קטיף וגירשו אותו מהבית שלו, אני מבין למה הוא כועס. אם יקחו ויזרקו אותי מהבית שלי - אני אכעס מאוד", אמר מ' לתלמיד בשיחה.

"יש מקומות אחרים ויש אזורים אחרים, ויש לך חברים אחרים שחושבים אחרת, ואתה אולי מכיר את התופעה הזאת, שבשבילם הדבר הטוב ביותר הוא להתנתק מהמדינה".

מ' הסביר לתלמיד כי לחטיבה היהודית בשב"כ יש כמה מטרות, בהן סיכול פגיעה באישיות ישראלית בכירה וסיכול פיגוע אפשרי בהר הבית. "הר הבית, ברמה העולמית ולא ברמה הרציונלית, הוא אחד האזורים הכי רגישים בעולם", הובהר לתלמיד בשיחה.

חבר הכנסת מיכאל בן ארי מהאיחוד הלאומי הגיב בזעם לכתבה ואמר: "יש סיבה לדאגה כי השב"כ שוב טעה בכתובת. הם מתנפלים על הנוער האיכותי ביותר והנאמן ביותר כדי לתחקר את החבר של הבן דודה שלו אם הוא השתתף בחסימת כבישים".
קצת מוזר לי שזה מצולם....אוגנדה

אוגנדה-מה אתה מצחיק?אנונימי (פותח)
כתוב שם אילסטורציה דהיינו שזו הדגמה למה שקורה...לא שצילמו שם......הוא הקליט בmp כמו שאומרים בכתבה.
אהה חחחחחאוגנדה
תראו מה זה..שמוליק פיין
נגמרו להם הסוכנים..הם במצב כ"כ גרוע שהם מנסים להפעיל חבר'ה משלנו כדי להיות סוכנים שלהם..=] אח איזה כיף לפתוח את הבוקר בידיעה שהשב"כ במצב כ"כ רע..!
אין שום קשרgolani
לגיוס מקומי יש כמה מעלות
א. הוא מכיר את מנהגי המקום.
ב. לא צריך לבזבז זמן על תקופת הכשרה.
ג. הוא זול יותר.
להכניס מרגלים של ממש כמו אלי כהן? את זה, נראה לי, אפילו המוסד כבר לא עושה.
האמת שהשב"כ לא מנצל את החומר האיכותי ביותר שיש לומשה
הדתל"שים.

וכנראה שאם זה ככה, אין להם הרבה מדי מוח.
אתה באמת חושב שהם כ"כ טיפשים?golani
ברור שיש תועלת בגיוס אדם שכבר נמצא בעיניינים מאשר מישהו שלא. זה כנראה השיקול שלהם.
לא צרריך לכתוב את זה איפה שהם מסתובבים.צחקן
בעז"ה.

וגם :
א. קשה יחסית לאתר דתל"שים.
ב. ככל שהמשפחה יותר עם שכל - היא ממדרת גם את הדתל"שים מהפעילויות שהיא עושה, "הוא לא משלנו".

דתלש"ים סמוויים זה הכי טוב, אבל בלתי אפשרי להגיע אליהם, ברוך ד'. מאוד קשה להקפיד על כל המצוות רק תמורת תשלום... היהדות היא לא נצרות או אסלאום.

והשיטה? כוללת גם פרובקציות. ברור.
ושי ניצן מה הוא?מיה שאחרונה
הוא מנצל בטח מנצל.
ומי זה שי ניצן בדיוק?
מה לדעתכם שיטת העבודה שלהם?golani
להסיט? למתן? לא זה ולא זה?
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך