(נא לא לשים בראשי)
מסיבת סיום של היסודי של הילד. הפקה ענקית. היה אמור להיות מרגש ברמות. ברגע האחרון החלטנו להשאיר גם את התינוק עם שאר הילדים לבייביסיטר, בתקווה שהוא ישן עד שנחזור ונהיה לגמרי פנויים במסיבה. בעלי יצא קדימה והגיע מוקדם כדי לשמור לנו מקומות ואני התעכבתי עוד קצת כדי להשכיב את התינוק. ואז נזכרתי ששכחתי לקנות את המתנות שתכננתי לקנות בשם כל הכיתה לשתי אימהות מהוועד שלנו. אז טיפלתי בזה מהר (היה כרוך בעצירה בשלוש חנויות). ביקשתי מבעלי שהוא יעדכן אותי מה קורה שם. מפה לשם, מסתבר שהבן שלנו עלה ראשון לבמה, ושהחלק החשוב שלו (היה לו איזשהו תפקיד בולט ומרגש ממש) היה ממש על השניות הראשונות של הערב. ואני פספספתי אותן........... הגעתי ממש שניות אחרי שהוא סיים. אחר-כך היה לו עוד חלק קטן אבל כבר היה לי ממש קשה להינות ולהתמסר לערב, מרוב אכזבה וכאב לב. בעלי לא הבין שאני יכולה לוותר על חלק מהקניות למתנות אז הוא אמנם עדכן שהערב מתחיל אבל לא חשב לברר מתי הבן שלנו עולה כדי שאוכל להיערך. תכלס היה ערב מקסים, מושקע, מרגש. אבל רק חצי מהלב שלי היה שם. היה בי כעס על בעלי, כעס על עצמי שאני מתעסקת בטפל (מתנות לוועד) במקום בעיקר (להגיע בזמן בוודאות) והמון המון המון אכזבה. וכמובן שכולם אמרו לי דברים יפים על איך הילד שלנו עשה מקסים, אז זה דקר כל פעם מחדש. איכשהו המשכנו עם הערב וכן הצלחתי קצת להינות והכל אבל נשאר לי טעם מר והבוקר אני ממשיכה להרגיש ממש עצבנית ועצובה מזה. ולא רק זה אלא שהתינוק התעורר עוד לפני הסוף אז הייתי צריכה לברוח הביתה איך שזה הסתיים ולא זכיתי להיפרד כמו שדמיינתי מכל ההורים שעשינו איתם מסע כל-כך ארוך ביחד. שזה משהו שממש רציתי שזה יקרה. אוף. גם ככה תמיד קשה לי עם סופים של דברים... וסוף יסודי, זה וואחד סוף...