אחרי תקופה ארוכה שלא עשינו שבת אצל משפחתי כי בעלי לא אוהב ללכת לשם בגלל שאחותי מתלבשת לא צנוע(שורטים,חזיות ספורט,חולצות שלא ככ מכסות את הבטן), אמא שלי התקשרה ורצתה שנעשה אצליהם שבת , הבהרתי לה שנגיע רק אם האחות תתלבש צנוע .
בעלי אמר שאם נגיע ונתבדה שזו תהיה הפעם האחרונה שהולכים לשם . הסכמתי. הגענו, היא לבשה מכנס ארוך חולצה שקצת מראה את הבטן עם שרוול קצר. בשבת בצהריים בעלי ישן והאחות החליפה ךבגדים הרגילים שלה ויצאה עם חברות עד אחרי צאת שבת. ובדיוק כשבעלי יצא הבניין של הוריי עם התאומות שלנו, היא הגיעה ועצרה לשאול אותם לאן הם הולכים. היום יצא לנו לדבר על זה ונוצר קצת פיצוץ ,הוא אמר שזה לא בסדר מה שהיה בסוף,וכעס שאני מנסה לגשר ולא להיות בעמדה שלו כי אמרתי לו שבשבילה להיות ככה כל השבת בשבילנו זה ממש השתדלות בשבילה , והוספתי שאם זה מפריע לו לא נלך לשם יותר .
והוא עדיין כעס על זה שאני לא מצדיקה אותו במקום לגשר. ואנחנו כבר לא "אני והוא מול כל העולם" כמו שכתבתי לו פעם.
האמת, אני לא מבינה את זה הייתי שמחה לשמוע מהגברים פה, מה עשיתי לא נכון?
אני כן רוצה להיות גשר במצב כזה- כי אם יש עוד סיכוי להגיע לפעמים כשהיא רב הזמן מכבדת אז זה חשוב לי. אמא שלי עזרה והיא נפגעת לפעמים כשאנחנו לא מגיעים. ולהזמין אותם אלינו לא עובד ככ כי גם אלינו היא מגיעה בלבוש לא צנוע :/
ולמרות שאני גשר ולמרות שזה קשה- אמרתי לו שלא נלך יותר, זה לא נקרא להיות ביחד מול כל העולם ?