שלום יקרות, אולי מכאן תגיע הישועה.. 
הבת שלי בת שנתיים+, ב"ה ילדה מדהימה, תקשורתית וסופר בוגרת לגילה.
יש לנו אתגר עם ההרדמה שלה מאז שהיא נולדה. בערך סביב גיל שנתיים זה ממש התעצם כי היא כבר מדברת ומסבירה את עצמה, וכיום היא פשוט מבקשת כללללללל היום שנשחק איתה.
לפני שאני לוקחת אותה לגן בבוקר, אני משתדלת לשמור לה זמן לשחק איתי בבית, זה מאוד עוזר לגייס אותה לצאת לגן. אחרי שהיא חוזרת מהגן, היא כלללללל הזמן רוצה לשחק (היא גם לא אכלנית גדולה, אז כמובן שהיא מתעדפת את המשחק על פני ארוחה, אבל זה נושא להודעה אחרת..), וכמובן העניין המרכזי הוא שהיא לא רוצה ללכת לישון אלא לשחק.
לאחרונה היא כבר התחילה לשחק משחקי תפקידים עם הבובות שלה, כמו מוכר וקונה בדוכן גלידה וכו', יש לה פליימובילים מכל מיני סוגים וכו', זה ממש הכיף שלה בחיים.
אנחנו כמובן משתדלים לאפשר לה כמה שאפשר, אבל היינו ממש שמחים אם היא הייתה הולכת לישון בשעה סבירה.
היא גם מאוד אוהבת ספרים אז ניסינו לחזק את המקום הזה לפני השינה, אבל גם אחרי שאנחנו מסיימים לקרוא היא מתעקשת לשחק ולא ללכת לישון.
אפשר לומר שבאף גיל היא לא הייתה חובבת שינה, אבל בגיל הזה זה כבר וואו 
לפעמים אני מתעקשת איתה, כלומר נשארת איתה בהרדמה, גם אם זה אורך הרבה זמן, כדי שתבין את הגבול ותדע שעכשיו זה הזמן לישון. לפעמים אני רואה שההתעקשות שלי לא תעזור ואני כן נותנת לה לשחק, אבל עם גבול מבחינת שעת הסיום.
אשמח לדעתכן..