מתחתנת בקרוב בע"ה.. ב"ה זכיתי בארוס מקסים. עם מידות טובות.. בסגנון שחיפשתי ויש בינינו כימיה טובה
ברור שיש על מה לעבוד עוד ואנחנו עובדים
יש עניין שמאוד נכח לי אחרי האירוסין וקצת חוששת ממנו-
הרבה פעמים מרגישה שהוא לא מבין את משמעות השינויים שאני עוברת ואעבור בתור אישה בכניסה לחיי הנישואין.. ( מקווה וכל מה שכרוך בזה, חיי אישות, שינוי מגורים, כניראה שינוי עבודה, אפילו שינוי משפחה, כיסוי ראש. הריון ועוד ועוד..) כל פעם שאני מעלה את זה שאני צריכה לעכל, מחששות מהאי וודאות של איך זה יהיה.. אני נתקלת בתגובות מאוד יבשות.. ופשוט מרגיש לי שאין לו מושג מה אני חווה ומרגישה, קצת ילד כזה... תגובות כמו גם אני עושה שינויים.. שזה נכון, אבל זה לא סותר.. וואלה, תהיה גבר...ברור לי שזה שונה השינויים שלי ושלך.. אני מדברת על אולי להוריד יום בעבודה כדי שלא יהיה לי לחוץ עם הלימודים וכל העיכול והאנרגיה שצריך בתחילת חיי נישואין ויש לו תגובות שפשוט מעצבנות אותי וזה מפליא אותי. כי בסך הכל הוא קשוב ורגיש אבל תמיד שם מרגיש לי שהוא חושב שאני סתם חוששת וזה לא כזה ביגדיל.. מתחתנת עוד חודשיים בע"ה והנקודה הזאת מאוד מטרידה אותי.. אני לא מהטיפוסים שחופרים, לא שמים או מהנשים ש"מעמידות במקום" או מתעקשות.. כשאני מקבלת תגובות ותחושה כזאת אני מתכנסת ופשוט פחות משתפת.. אשמח לחכמת ההמונים- תופעה מוכרת? אולי הוא באמת לא מבין? איך לגרום חו להבין,לתמוך ולהיות חלק?
אולי אני באמת סתם חוששת? מרגיש לי שזה הגיוני..