וואו שמעו משו הזוי ממש ממשאני:))))

איכס קיצר

כשהייתי באוטובוס עלה בן אדם מבוגר עם כיפה והתיישב במושב שלידי בצד השני.

אוקי הכל טוב ויפה

אני מדברת בינתיים עם חברה בטלפון

יפה

אחרי כמה דקות אני מסתכלת לצד ואני רואה שהוא מחזיק את הטלפון שלו עם כיוון שהמצלמה למולי בצורה שהיא לא טבעית

אני כזה בסדר זה לא אומר כלום הבן אדם מבוגר נראה שפוי ואני כולי צנועה מה הקשר שיצלם אותי?

אבל היה משהו בזווית צילום הכ"כ מדוייקת והאחיזה הלא טבעית וללא תזוזה שהחזיק את הטלפון שהטריד אותי וליתר ביטחון שמתי את התיק ככה שיסתיר אותי מהמצלמה.

אחרי זה אני רואה אותו מסתכל לרגע על הטלפון בלי להדליק אותו קודם או משהו ז"א שהטלפון היה דלוק!(זאת אומרת שאחת האפליקציות(מצלמה) פועלת) ואחרי זה החזיר אותו בדיוק לאותו אחיזה לא טבעית וכיוון בדיוק מולי!!!!

בשלב הזה כבר גם נמאס לי להסתמך על התיק והעצבים שלי על הבן אדם פשוט קמתי משם ועברתי לשבת שתי כיסאות מאחוריו והוא הסתובב וקלט שזזתי ופשוט עזב את הטלפון לגמרי!

ואחרי זה גם שירדתי הוא הסתובב אלי.

מה המסקנה?

א.אל תתנו לחיצוניות של אנשים להטעות אותכם.

ב.אני צריכה לעשות חשבון נפש.(שהזדמן לידי דבר כזה)

ג. יאו יש אנשים חולים בראש קשות!!!

על הראשון והשלישי אני מסכימה ממשתמימלה..?
לי היה מקרה שהאוטובוס היה לא ריק אבל גם לא מלא, ברמה שהיו מקומות שאף אחד לא ישב בהם וחרדי עלה והתיישב לידי, חיכיתי טיפה כדי שלא יחשוב שזה בגללו והלכתי לחלק השני של האוטובוס...
כל הכבוד לךאני:))))

לי קרה שחסיד אחד עמד לידי באוטובוס שהיה מלא(אני ישבתי) והייתי צריכה ממש להיצמד ולהתאחד עם הקיר כי כל הבטן שלו הייתה מול הפנים שלי 

להתאחד עם הקיר😅 חחחהרמוניה
אכןאני:))))
מראה מופלא
וואי מזכיר ליהרמוניה

פעם אחת שמישהו התחיל לדבר איתי וזה, ואז היה תקלה באוטובוס וכולנו היינו צריכים לרדת ולעלות לאוטובוס אחר.

ואז בכוונה חיכיתי שהוא יעלה קודם ויתיישב ורק אז עליתי והלכתי לשבת כמה מושבים מאחוריו.. ואז הוא הסתכל וראה איפה ישבתי והוא פשוט לקח את כל הדברים שלו ועבר אחורההה

זה נקרא שבנים לא מבינים רמזים (או לא רוצים להבין אותם🙄😂)

וואי ממש לא מבינים רמזיםאני:))))
לא היית צריכה לחכותרקאני

שיבין שזה בגללו

ואלי יתבייש

ואולי לא כי לאנשים כאלה אין בושה

אני לא הייתי ממהרת להגיד את זהאני:))))
כנראה שמחר תקבלי הצעה לשידוך😉פתית שלג
מהבן אדם המבוגר? אוותראני:))))
זה לא הזויצדיק יסוד עלום
את מקטינה את זה לדעתי. זה חמור ברמות ודחוף להתקשר למשטרה
כןאני:))))
איך אני אמצא אותו? וגם לא נעים לי..
את יכולה לתאר למשטרה על פי מראה במידה ואת זוכרתצדיק יסוד עלום

אין לא נעים, זה לא היה רק אירוע מביך או וואטאבר, זה מצב סופר לא תקין. ומאוד לא כיף לשמוע שכל הבנות כאן סיפרו על מקרים דומים... עגום. כלומר זה לא מפתיע אותי שזה ככה אבל כשזה מתאסף מהסיפורים שלכן ועוד בתחושה של ויתור מראש ואוזלת יד זה מחליש...

לא משנה, אני מדבר על העיקרון.

באסה

אולי זה לא בעיה של משטרהצדיק יסוד עלום

כאילו המועקה והמרמור הם בכלל על הבעייה התרבותית. אני לא מנסה להישמע נאור, אני לא "מופתע" שאנשים מתדרדרים לכזו אומללות וריקניות באוטובוס עד שהם לא יכולים לשלוט בעצמם במצבים בהם הם אמורים לשלוט בעצמם.

אבל זה מבאס שזה ככה. כלומר זו בעיה תרבותית-רוחנית חמורה שלא נותנת כוח במצבים כאלה למנוע חילול ה' פסיכי והתפרקות של כל מעצור. זה אנשים מרוקנים ובודדים. איזה מבאס. אכן צריך לטפל תרבותית בגברים בטיפול של הבראה.

דרמטי אך נכון

זה האובר פתיחות לדעתיאני:))))

יש אנשים שלוקחים את זה לדברים לא טובים.

תשמע באמת זה מטורף וכו' אבל זה משהו שקיים וקורה מה אנחנו יכולות לעשות?

(אני גם חושבת שזה קורה קצת יותר אצל דתיות מאשר חילוניות כי להן יש יותר תעוזה ופמיניסטיות וכו')

גם בגלל שזה כזה מזעזע אנחנו בשוק ופחות יכולות תאכלס לפעול, בעיקר לברוח.

אבל תאכלס באמת צריך לתפוס אומץ ולעשות עם זה משהו שיבין שזה לא מקובל.

רגעצדיק יסוד עלום
א' - ברור שאין פה אפס ביקורת על התגובה בזמן אמת, והאמת שאין פה ביקורת בכלל אלא רק עידוד לא לטעות ולחשוב שאיכשהו יש איזשהו צד מוסרי ב-לא לדווח למשטרה *לאחר מעשה*. בזמן מעשה הנפש מגיבה באופן אינסטינקטיבי עם "שלושת ה"F (freeze, fight, flight). במקרים האלה האדם המוטרד לרוב קופא, אבל זה משתנה פר בן אדם.

ב' - זה לא קשור לפתיחות, אלא להפך. לזה התכוונתי כשאמרתי שזו בעיה תרבותית. אם יש לך חברה כלשהי שבה יש את שני הדברים הבאים: א) פער מאוד גדול בין מה שראוי להתנהג ולחשוב - לעומת מה שבאמת מרגישים כשאף אחד לא יודע וב) בחברה שיש בה בדידות, ריקנות ותחושה של הישמטות ערכים - כששני אלו מתרחשים בחברה אז רעות חולות כמו אלו שתיארתן הן בלתי נמנעות. החבר'ה מהסיפורים האלו הם אנשים גמורים ומובסים שהמצפון, השכל, הפחד מהחוק וכל מעצור אחר לא מציל אותם מלעשות רע. זו בעיה רוחנית תרבותית שמגיעה לאינדיבידואלים...

ג' - אז אל תהיו פמיניסטיות אבל תהיו אמיצות (לא מדבר על אירועי קיצון כמו אלו ולא על זמן אמת אלא על תפיסה עצמית גורפת). יעל פיצחה לסיסרא את הרקה, דבורה הצביאה את מלחמות ברק, יש המון סיפורי עוז וביטחון עצמי של נשים, וזה לא הוגן שהתפיסה העצמית של נשים תהיה של עדינות וסלחנות... תהיו קצת פמיניסטיות אם צריך...

מסכימהאני:))))

ככל הנראה אם זה היה קורה לאשה אחרת הייתי פועלת.

ואהבת לרעך כמוךצדיק יסוד עלום

אל תהיי אלטרואיסטית, אם היית עוזרת לאישה אחרת אז תעזרי לעצמך ותתקשרי עכשיו למשטרה. ותבקשי עזרה מחברה אם זה קשה לך.

זה גם יגרום לך להרגיש טוב שאת אחראית על עצמך ואחראית על ביטחונך.

סליחה שאני נשמע מצווה או אחראיצדיק יסוד עלום

אני פשוט התקוממתי קצת בגלל שהיה כאן הדהוד רחב מדי של אוזלת יד שנבעה לא מחוסר במענה אלא חוסר בנקיטת יוזמה והעדפה להבליג.

אבל זהו, אשתוק

אולי משטרה זה קיצוני מדי?אני:))))
זה יכול לפגוע בחיים הפרטיים שלו אבל אם אני אראה אותו עוד פעם וזה יקרה אז אני אולי ארים עליו את הקול. תאכלס לפי החוק מה אמורים לעשות?
על זה דיברתיצדיק יסוד עלום

תהיי סובייקטיבית, תאהבי את עצמך ותהיי ערבה לכבודך ולשלומך. ניכר שזה לא היה רק "מוזר" ולא עבר לצידך, אלא שזה באמת הטריד הפחיד ערער והיה לך חוויה מעיקה.

יש שפע של חוקים ותשומת לב משפטית לנושאים האלו בעקבות העלאת המודעות (הפמיניסטית) לנושא.

משטרה זה לא קיצוני בכלל, משתי סיבות:

1. הגיוני שזה אפילו לא יועיל, כי אין לך תמונה שלו או עדות להטרדה, את לא יודעת איך קוראים לו ובמידה ובאמת זה ייתפתח יותר מאשר דיווח עקר בשיחת טלפון היא אם יביאו צייר קלסתרון שינסה לצייר על פי התיאור שלך פרופיל שלו. וגם אז - הוא לא נגע בך ככה שלכאורה חסר לך הרבה חומר בשביל לפגוע בו ולהשיב את כבודך.

2. אבל הרבה יותר עקרוני מהותי ויסודי - הוא עשה מעשה רע ופגע בכבודך בצורה שהיא מטרידה. הטרדה זה דבר מסוכן, ובהרבה מצבים זה באמת פוגע בנפש, אפילו שהמילה עצמה "הטרדה" נשמעת מינורית. ואני לא קובע לך איך את מרגישה אלא רק מציע על פי הנימה שנשמעת כאן ברוח הדברים שזה לא היה רק הזוי ממש ולא מקובל אלא גם פגע בך והחליש והפחיד אותך וגרם לך לחוש חוסר ביטחון באוטובוס... וזה צודק לקחת אותו לדין, שיילמד לקח ויתבייש ולא יעשה את זה בחיים. במצב הנוכחי הוא עלול להגיע למסקנה ההפוכה שאם מתעלמים ממנו אפילו כשהוא מבזה את עצמו ככה אז כנראה שהוא יכול לנסות גם לגעת או אנערף מה. לדעתי בבירור לפנות למשטרה זה מעשה טוב והוגן...

אם זה לא יועיל אז זה רק בשבילי?אני:))))

לא יודעת..אם זה לא יועיל אז אין טעם להתקשר.

אבל בעיקרון אתה צודק, אני חושבת שיותר יועיל אם אני אבייש אותו ליד האנשים ואולי גם אגיד לנהג ואעשה מהומה קטנה באוטובוס עליו.

אבל אולי כדאי להתקשר למשטרה כדי שאולי ימחקו את זה מהטלפון שלו ואולי עוד צילומים נוספים של בנות.

בכל מקרה כדאי להתקשרצדיק יסוד עלום

על הצ'אנס. אין לך מה להפסיד והתיקוף הוא קריטי.

אגב, אני לא ממש מבין בזה אבל אני די בטוח שיש להם הנחיות ברורות ומוכתבות במשטרה איך לקבל פנייה בנוגע להטרדה. כלומר אני אולי ממציא אבל ממש זכור לי שזה ככה - הם מוכשרים לשאול את השאלות הנכונות בשביל לקבל את כל הפרטים.

את מנית את כל הסיבות, ואולי יש עוד. לדעתי זה ממש ראוי. וזה בעיקר ישר והוגן, זה הוגן הרבה יותר מאשר להבליג ולהרגיש בבטן עד כמה אתה חלש וחסר אונים ועד כמה העולם מפחיד.

אגב - לגבי "להבא" - זו רק דעתי אבל המון פעמים אין ממש "להבא". זה מתמסמס, כלומר זו הבטחה של הנפש לדחות את חוסר הנוחות הנוכחית, כשבפועל בפעם הבאה יבוא אותו קושי ומבוכה.

זהו, נניח לזה.

טובאני:))))

ספרתי את זה לאמא שלי כבדרך אגב והיא הייתה בשוק ואז כששמעה איך הגבתי אבל בכלל לקחה קשה

היא מצידה אמרה שאם זה היה קורה לה היא היתה חונקת אותו

אז אני מניחה שבאמת התגובה שלי היתה גרועה.

הרמוניה

נראה לי שהבעיה זה שלוקח זמן להבין את הסיטואציה כי זה משהו שלא מצפים לו אז בהתחלה את עוד קולטת כאילו מה קורה פה... למה שבנאדם יעשה כזה דבר?

קרה לי גם מקרים שבסיטואציה עצמה לא פירשנתי אותה באופן חמור ורק אח"כ כשחזרתי הבייתה וחשבתי על זה הרגשתי רע. 

את צודקתאני:))))
ואני חושב שזו תהיה לך הרגשה ראויה טובה ונכונהצדיק יסוד עלום

לדעת שעשית מעשה טוב ופגעת בעושה נבלה. השבת את כבודך ותיקפת את ההרגשה הלא נעימה שחווית, ובכך האמנת עוד יותר בהרגשות הנכונות שלך.

ואין בזה שמץ של פמיניזם, רק ישרות.

אוי ואבוי...הרמוניה

חולה בנפש

עצוב... פעם הייתי באוטובוסרקאני

ואיזה בחור ישב מאחורי בחורה

אחרי כמה דק היא עברה מקום

מיד הוא קם ועבר מקום- מאחוריי

לא הבנתי מה נסגר.

פתאום אני מרגישה דגדוג במותן

אני מסתכלת אני קולטת שהבנאדם אשכרה דוחף את היד בין החלון מושב שלי ונוגע בי.

מיד קמתי ועברתי מקום.

והוא כמובן גם קם מיד ועבר מאחורי בחורה אחרת.

אז הסתובבתי וסימנתי לה שתזוז...

עד שלא נשארו מקומות מאחורי בחורות...

אחר כך הצטערתי שלא צעקתי עליו או משו מבייש אחר...

זה חולני ופסיכיהרמוניה

מבקשת מראש פליז אל תהפכו את השרשור לסיפורי הטרדות זה עושה לי רע לקרוא

צודקת. מחילה... זה ישר הזכיר לי את זהרקאני

ובהחלט חולני

הזייהאני:))))

סיפורי אוטובוסים זה נורא

זה למה אני חייבת לעבור טסט 

הזכרתן לי סיפור אוטובוס דפוק שהיה לי (בלי הטרדה)צדיק יסוד עלום

כמובן שאני גבר אז אין לי מקרים כמו שלכן, אבל זה סיפור דפוק לגמרי ומתכתב עם התדר של ההכחשה וחוסר האונים...

בגדול אני מרגיש סבבה לגמרי באוטובוסים וגם נוסע הרבה, ונרדם חופשי באוטובוס והכל טוב.

אבל ב2020 כשהתחילו החיסונים בקורונה יצאתי עם מישהי שגרה בקריות. וואלה היה נחמד ויצאנו, והיא היתה בחורה מאוד בריאה ושמחה ואני הייתי במשבר והקשר איתה עשה לי טוב. לא חשוב לסיפור. 

בכל מקרה איזה יום אחד קבענו להיפגש ולפני שנפגשנו הצלחתי סוף סוף להספיק להתחסן חיסון ראשון. ואז, כזכור, זה היה סיוט להיות לא מחוסן בחברת מחוסנים ואני הרגשתי מאחורה בהכל וסוף סוף הצלחתי להתחסן והייתי מבסוט. בפגישה עם הבחורה היה יחסית בסדר, אבל הרגשתי עייף וכבד והנחתי שזה קשור לחיסון. בלילה סיימנו וחזרנו כל אחד לביתו (אני נסעתי אליה לקריות אז לי היתה נסיעה ארוכה).

בקיצור (וואו איזו הקדמה ארוכה ומיותרת) עליתי על האוטובוס וכמה ספסלים מאחוריי ישב אדם משוגע. משוגע באמת, כלומר אדם באמת שבור נפשית. והוא ישב שם ודיבר כל הנסיעה וקילל בלי סוף, ואמר מילים גסות, וזה היה מטרד. נראה לי שהנהג הכיר  אותו ואם אני זוכר נכון אז הנהג אפילו הסתחבק איתו או משהו... 

ברגעים כאלה לרוב אני עובר לעמדה של מאזין, כאילו אני חייזר, ואני פשוט יושב שם שמוט ומקשיב להכל במין אדישות כזו אבל עם חיוך.

תיקפתי את הנסיעה עם הרב-קו כשעליתי לאוטובוס, וכשהתיישבתי במקומי הנחתי את הכרטיס על המושב שלידי. אני לא ממש זוכר, אבל נראה לי שהוא עבר לידי במסדרון של האוטובוס ואמר "איזה כיף זה לגנוב, איזה כיף זה לגנוב", ואני הייתי מופתע אבל נהניתי מההזייה, ולא זזתי אלא רק המשכתי להקשיב באותה אדישות חצי-סקרנית.

ואז הוא חזר למושב שלו ולא הפסיק להגיד "איזה כיף זה לגנוב, איזה כיף זה לגנוב" או משהו כזה. ואז הסתכלתי לידי על הספסל ולא ראיתי את הכרטיס. אז חיפשתי אותו בכל מקום וזחלתי מתחת לספסל שלי ולא מצאתי אותו. עכשיו הייתי צריך לרדת מהקו הזה בטבריה ולקחת עוד אוטובוס מטבריה לביתי, ולא היה לי כרטיס... אז התחלתי להיבהל, אבל איכשהו לא עלה בדעתי שאני צריך לכעוס על המשוגע הזה או לפנצ'ר לו את האף (אני אדם גדול וחזק פיזית). ואיזו מישהי נחמדה מבוגרת קצת ראתה אותי מהצד ושאלה מה קרה והביאה לי כרטיס רב-קו אנונימי כי היא אמרה שהיא כבר לא משתמשת (והכרטיס אצלי עד היום).

קיצר זה אותו מנגנון הכחשה. ידעתי יפה מאוד שהוא גנב, והרגשתי מאויים ומושפל אבל התעלמתי (הכל באופן תת-מודע, לא עשיתי שום דבר בכוונה), וכשהוא גנב הרגשתי מצוקה ועדיין לא הצלחתי להפנות אותה אליו, ואחרי שירדתי הרגשתי מושפל וחלש.

זהו, קיצור צריך להיות חזקים ומהירים ולעשות בלאגן כשקורית בעיה.

וואייהרמוניה

מול משוגע כזה צריך הרבה אומץ...

הצחקת אותי עם לפנצ'ר לו את האף חחח

ההקדמה לא מיותרת, היית חלש ועייפות וזה, בוא נגיד זה תפס אותך לא מוכן

לא מיותר אבל הארכתיצדיק יסוד עלום

בקיצור זה ברדק. צריך להיות חדים, להיות נחרצים, להיות עם מערכת נפשית מיידית של self-care-system שדואגת באופן הישרדותי קריטי לנפש. וזה לא חייב להיות רק במקרי קיצון אלא כל הזמן.

לא נכון אני לא מסכימהאני:))))
צריך גם תמימות 
זה לא סותרצדיק יסוד עלום

לא דיברתי על להיות על קוצים, להיות לחוצים ולחשוד בכל אחד, אלא להתחיל לתרגל אהבה עצמית שעיקרה הוא דאגה שגרתית לצרכים של עצמי. ובין היתר - ברגע שבו אני חש מאויים אני פועל נגד מקור האיום בשביל להרגיש טוב. זו הרגשה נכונה לדעת שהשבת את כבודך והשפלת את מי שבא להרע לך. וזה מנגנון שנחלש מאוד אצל אנשים חסרי ביטחון / אצל אנשים שחינכו אותם על ערכים לא טבעיים של מוסר. המוסר הטבעי (שעליו ראוי לשבת המוסר האלוהי) אומר שאני אדם חשוב ויקר ואסור לי להיות פגיע.

דעתי לשניכםהרמוניה

בטח שעדיף תמימות

ולא הייתי אומרת כל הזמן להיות בהיכון אבל כן stand for yourself

פשוט התנסחתי לא טוב בהודעה הקודמתצדיק יסוד עלום

התכוונתי לזה. אבל אל תעצבנו אותי, תמימות זה לא ההפך של תשומת לב... אני לא יודע איך אתן מציירות לכן את המושג תמימות אבל זה בוודאות לא קשור להעלמת עין. עין טובה היא עין שרואה יותר טוב מעין רעה, כי היא רואה גם את החוץ אבל מצליחה לראות מעבר לחוץ גם את הפנימיות.

אבל איכשהו אצלכן אתן מדברות בשבח התמימות כמקבילה סותרת לאחריות. וזה מרגיש לי קישור לא נכון. התמימות היא לא מסתכמת רק בלא להיות ציני או מפוחד ולהגיד "עזוב זה עולם של זאבים" או משהו כזה. אבל זה לא סותר את הידיעה הפשוטה המציאותית והברורה שיש אנשים רעים בעולם שיישמחו להזיק דווקא לאנשים נאיביים ותמימים, ובטח שלא סותר את הנקודה המהותית - שאדם תמים הוא אדם יותר צלול ויותר רואה מאשר אדם ציני...

כל משלי עוסק בזה:

מִavid;font-size:20px;">שְׁלֵי, שְׁלֹמֹה בֶן-דָּוִד--    מֶלֶךְ, יִשְׂרָאֵל.
avid;">בavid;font-size:20px;">  לָדַעַת חָכְמָה וּמוּסָר;    לְהָבִין, אִמְרֵי בִינָה.
avid;">גavid;font-size:20px;">  לָקַחַת, מוּסַר הַשְׂכֵּל;    צֶדֶק וּמִשְׁפָּט, וּמֵשָׁרִים.
avid;">דavid;font-size:20px;">  לָתֵת לִפְתָאיִם עָרְמָה;    לְנַעַר, דַּעַת וּמְזִמָּה.
avid;">הavid;font-size:20px;">  יִשְׁמַע חָכָם, וְיוֹסֶף לֶקַח;    וְנָבוֹן, תַּחְבֻּלוֹת יִקְנֶה.

נכוןהרמוניה

שלחתי בלי שראיתי את ההודעה של "לא סותר"

וגם כדי להבהיר שלא צריך להיות דרוכים וחשדניים ואני מסכימה שזה לא סותר יושר וצדק 

רוקדת על שתי חתונותאני:))))
למה לא
את מוזמנת להבהיר אחרתהרמוניהאחרונה

אני תמיד בעד להחזיק בשתי הקצוות

מה הלוז של הגשם הזההההימח שם עראפת
ניני, רפורמיתימח שם עראפת
אני חושבת שאם אנחנו גם ככה פהאני:)))))

אז שזה יהיה לתועלת ונביא לפה חומר רוחני עם תועלת רוחנית..

ה' הוא אומן נשגב. ולא יצייר דבריםקעלעברימבאר

מגעילים. גם הסטרא אחרא זה חלק מיצירת האומנות

אני מחפש שידוך בחורה צעירה מחסידות סאטמרצדיק יסוד עלום
הציונים מכוונים את הירוטים לב"ב כדי לפגוע בחרדיםאנימה
כי ההבטחות של הגדויילים, שלא יפלו טילים בבני ברק,פ.א.
פשוט מאז שכל הגדולים נפטרו כיפת ברזל הרוחנית נעלמהכְּקֶדֶם
זה הכל
נכוןאני:)))))
זה הציונים הרסו את הכיפת ברזל הרוחניתאנימה
מישהי אמרה לי שהבעיה שהכיפת ברזל לא עובדת טובאני:)))))

זה בגלל שזה לא כיפה שחורה

כן אתמול מישהי אמרה לי את זה אני:)))))

ושזה ארה"ב ששולחת את הטילים.

כשאין נפילה בבני ברק אומרים ה' מכוון , זה השגחה פרטית, בזכות לומדי התורה, כשנופל בבני ברק- זה הציונים שרוצים להרוג אותנו.

משעשע בעיניי.

משמע שהם מאמינים יותר שהציוינים קיימים מאשר אלוהיםכְּקֶדֶם
חחחחח הם לא מאמינים שה' מעניש אותםאני:)))))

הם האליטה הרי

למה בשני צדדי המטבע האשכנתוזים הם האליטהכְּקֶדֶם

מתי לנו הבבונים תהיה אליטה משלנו

סעמק

באמת אנחנו האליטה אנחנו זורמים איתםאני:)))))

כי הם מדברים מרגשי נחיתות ממה שחוו מהנאצים.

תדע לך

..אני:)))))

גם המשיח ספרדי

בגלל שלא יקבלו אותו הוא עוד לא הגיע. הבנת?

אהאה!!כְּקֶדֶם
ידעתי שאת משלנו 😏

שלומו פנק פנק אותה בעוד עמבה על הטחינה

אתה ידעת מלפני כבראני:)))))

חחחחח

ידעתי שהרמוניה משלנו אבל לגביך לא הייתי סגורכְּקֶדֶם
ועוד עם כל הגינוני מלכות שלך
אני אמרתי לך במפורשאני:)))))

הגינוני מלכות שלי? זה שאני מלכה ומהממת ומדהימה זה לא קשור

אולי סיפרת למיפ לא ליכְּקֶדֶם
וגם ככה היא לא משתפת אותי בכלום כמעט
אני אמרתי לך! ואמרת שידעתאני:)))))
you met me at a very strange time of my lifeצדיק יסוד עלום

שאלה חשובה:אני:)))))

למה לבנים קוראים זכרים אם הם לא זוכרים כלום?

בדיוק כמו שלחולה אנוש/ה מוספים שםפ.א.
חיים / חיה

כדי שהסגולה תעבוד - ככה עם זכר לבנים 😉

בינתיים זה לא עובדאני:)))))

אלא אם תאמר שלולא קראו לכם זכרים המצב היה יותר גרוע..

מתחבר לסייפא… יכול היה להיות יותר גרועפ.א.
ויש לתכונה הזו של בנים צד מאוד חיובי - מוחלים וסולחים מהר אחרי מריבות קשות.

בנות, לעומת זאת, זוכרות ונוקמות ונוטרות.

נכון מאוד!!!!אני:)))))
מה זה הsub-culture המוזר שהולך פהצדיק יסוד עלום
משיח פלאפליהו ענבים
כן הם עוד מעט יתגברו על הכוזרים כאןאנימה
כוזרים לכזריה, ארמנואידים לבניו של יוצא ארם נהרייםצדיק יסוד עלום
מה אם אנדוריאידים קוראנים? עדיף על ios אנגלוסאכסי?קעלעברימבאר
הכוזרים במילא קרובים שלקעלעברימבאר

האיראנים. כולם צאצאים של שבטים איראנים שרומיים או צפוניים

זה בכלל לא ירוטים. זה טילים שהציוניםקעלעברימבאראחרונה

יורים על המדינה שלהם כדי לגייס את החרדים. הכל מזימה של הבונים החפשיים שיצאו לחופש בחג החירות

כל השרשור בלקראת נישואים וזוגיותל המשוגע היחידי

ביאס אותי

אני 166 בחנוק

מרגיש אדם לא מנוצל

משה
אני נוהג על קורקינט
אוף געוואלדימח שם עראפת
בוא אלינו אווירון
אני בכוונה לא מתעדכן החדשות כי חול המועד.קעלעברימבאר

טראמפ כבר קרע את מיצרי הורמוז לשניים ברוח קדים עזה?

אז למה אתה שואל כדי להתעדכן דרכנו? חכה עד לצאת החגפ.א.
לא שואל כדי להתעדכן . סתם פרקתי מחשבה שהייתה לי כיקעלעברימבאר

בא לי לפרוק

סליחה שלא קראתי את מחשבותיך וכוונתךפ.א.
פשוט אני מכיר שיש פורומים אחרים לפרוק מחשבות, ושם באמת ידוע שלא מגיבים 
חחחח. אני בטוח שבאקטואליה וחדשות הם יתנו ליקעלעברימבאר

לפרוק כל שטות שעוברת לי בראש

התכוונתי לפורומים הרבה יותר נידחיםפ.א.

כמו פורום ריק ומוסתר | ערוץ 7

או פורומים לא פעילים שניקים משתלטים עליהם…

ריק ומוסתר זה לפריקת רגשות עמוקים. לאקעלעברימבאר

לשטויות שלי. בשבי לזה יש שריטות לייות

👍פ.א.
קעלי אנא תכתוב בריק ומוסתר שאתה רוצה עדכוני חדשותצדיק יסוד עלום

ותכתוב בגוף ההודעה "לא להגיב!"

זה לא שייך. זה כמו פיל בחנות חרסינה. זהקעלעברימבאראחרונה

כמו מופע סטנדפ בהלוויה

אשכרהאני:)))))

נשארתי  לבד

תודה!!!

עכשיו אני אגרום לעצמי להאמין שאני שמחה מזה.

לא רוצה בסדראני:)))))

אולי יעניין אותך