היי, אשמח לשמוע עצות מהקהל פה. קיבלתי הצעה שנראית לי ממש מתאימה לי מכל הבחינות, בדיוק מה שאני מחפש ורוצה, ממש פלא עצום.
הניסיון הוא שעד שהספקתי לקדם את ההצעה היא נתפסה, ועכשיו אני מרגיש די תקוע, ואני לא אוהב את ההשפעה של המצב הזה עליי.
בהתחלה היו לי הרבה כיווני חשיבה להבין מה גורם לי להרגיש כך וזה חיבור של הרבה גורמים בעלי השפעה מידותית ונפשית. כעת כשיש על הפרק הצעות טובות אחרות (שברושם ראשוני פחות התחברתי כמו אל הראשונה, אך אם לא הייתי במצב הנוכחי כנראה הייתי פוגש אותן בשמחה) קיבלתי את ההבנה שהתפתחה אצלי אובססיביות מסוימת כלפי אותה בחורה.
באופן כללי אני לא אובססיבי בכלל, להפך אני נוטה לצד האדישות... גם בקשרים ארוכים שהיו לי והסתיימו לא הייתי אובססיבי, אלא להפך, להרבה בחורות דווקא שידרתי חוסר עניין... במקרה הזה נוצר מצב של ספק שעוד לא הוכרע, וכוחות הדמיון פועלים שעות נוספות.
לאור האמור לעיל אני מרגיש שלא בטוח שנכון שאצא כרגע עם בחורות אחרות (אני גם במצב שאני מקווה שהיא תתפנה בכל רגע...)
מתוך כך שנראה לי שנוצר פה מצב שאינו בגדר הטבע וה' פעל פה בצורה ברורה ונפלאה, ברור לי לגמרי שכלית שאני בתוך ניסיון. מה שמתחבר להבנה נפשית בתוכי שאולי יש משהו שאני נדרש לאזן בתוכי גם כדי לפגוש את הבחורה שאני רוצה, לו לפתע יאמרו לי שהיא מעוניינת להיפגש. (ושמא אני נדרש לתיקון אותו עניין באופן כללי כמובן).
איני יודע מה אני מבקש מכם, אבל אולי הקהל הנכבד פה יוכל להאיר את עיניי, מוזמנים להגיב ולשאול פרטים לא ברורים.