אני בנאדם קצת חסכוני, לא אוהבת להוציא כסף. במיוחד לא כזה מיותר.
אני מקווה שההודעה שלי באה לך בזמן
בינינו - ברור שיש פה פער
ברור שיש פה קושי
השאה עד כמה זה קריטי לך..
מה שאת עוברת ממש מזכיר לי אותי ואת בעלי, רק ההפך
בעלי רוצה לקנות וד ועוד ואני פשוט חונקת
לקנות בגד לניו בורן ב 50-60 שקל בעיניי זה יקר
אני קונה ב 30 שקל אוברול בסייל (יש עכשיו בקידישיק למשל אוברולים מתוקים דקים וגם יותר עבים. קניתי גם לתחילת החורף)
קונה 2 שבתיים
עוד אחד מיוחד ליציאות עם כובע סט - 37 שקל
חוץ מזה קניתי 6 פיגמות בנקסט שמגיעים 3 ב 50. אוברולים ממש ממש מתוקים נוחים 100 אחוז כותנה צבעוניים גם
כנלגם בגדי גוף בנקסט - הרבה יותר זול מהארץ
שמיכה גם קניתי לגדול שלי שהיה:
א. איכותי ופרקטי כדי שיחזיק לי מעמד. כיום שנתיים אחרי השמיכה בשימוש יומיומי והוא מאוהב בה ברמות. נכון שאולי היא לא ההכי חתיכה בשוק אבל היא מזה נוחה. איכותית ברמות. עעלתה באזור ה 100 בבזאר שטראוס. דווקא היפה יותר שקניתי בהמשך עם הזמן הוא פשוט איבד צורה ונזרק לפח.
ב. אני מכירה את אלה שקונים שמיכה סט לבגד וכאלה - עבורי זה מיותר. חבל על הכסף קניתי 2 שמיכות דקיקות ניטרליות והן עכשיו ישמשו אותי גם ללידה שנייה. פשוט לא רואה צורך למלא את הבית בשמיכה נוספת.
סלקל - לקחתי אחת חדשה חדשה חדשה בהשאלה מיד שרה, בהמשך קיבלתי מאחותי סלקל. בגיל שנה קניתי כסא בטיחות בשילב בעלות של 700 שח. הבן שלי מאוד מרוצה ממנה.
תיק לעגלה - עגלת אמבטיה קיבלתי עם העגלה (שעלתה בסך הכולל 2500 שקל - עגלה של יונאמה מאוד יקרה פשוט הזמנתי מחול כדי לחסוך עלויות)
תיק לטיולון מבזאר שטראוס עלה באזוזר ה 100 שקל. לא רואה סיבה למשהו יותר יקר במיוחד שהוא יפה מאוד
צריך להבין שלידה בלי קשר לכלום, יש בה ים הוצאות - נכון גם המון ברכה אבל צריך להפעי שיקול דעת
המון חוסר ודאות
לא ממש יודעים לקראת מה הולכים
במיוחד אם זה בן ז יש עוד ערימת הוצאות מייד אחרי הלידה (ברית, שלום זכר, ברית יצחק שלישי למילה וכו לפי מה שמקובל אצלכם)
אני באמת לא רואה סבה ליותר מידי בזבוזים
לא הייתי הולכת על יד שנייה
אבל אם אפשר לקנות בפחות, למה לשלם יותר?