צריכה את עצתכן לקראת שיחה עם בעלי.
רקע:
כבר תקופה שאנחנו מתמודדים עם המון קשיים בכל החזיתות - נפשית, כלכלית, חברתית, תעסוקתית, ילדים, וכו.. הזוגיות שלנו בנקודת שפל, בקושי יש לנו רגע לעצמנו, שלא לדבר על זמן זוגי.
אנחנו מרוטים ועייפים וחסרי אנרגיות. שנינו.
כל אחד מאיתנו מרגיש שנותן את ה500% שלו, ולא מצליחים להגיע לרגיעה ונחת.
עכשיו, ברור שאנחנו צריכים לשנות משהו וזה לא הגיוני. אבל זה נושא לשרשור אחר 
צריכה עכשיו עצה בנושא ספציפי -
בעלי היה בסופש במקום (=מנטלי) מאד קשה נפשית, וציפה להכלה ותמיכה מלאות שלי. ובצדק.
אני הייתי אחרי שבוע שהרגשתי אם יחידנית כי הוא היה חולה בו וכמעט איבדתי את שפיותי המעורערת ממילא.
באמת שכבר לא היתה לי אמפטיה לתת.
גם לילדים אני מרגישה שאני הופכת לאמא לא טובה בעקבות העומס והקשיים, כן? אני צועקת אני עצבנית ובכללי פשוט נמאס לי.
אבל מולו - זה בכלל לא ברשימת היעדים שלי להכיל אותו במצב הנוכחי. מבחינתי אני עסוקה בהישרדות, הילדים תלויים בי אז אין ברירה אלא לתת להם מענה, אבל הוא בנאדם בוגר אז שיתמודד כמו שאני מתמודדת.
אדגיש שאני לא מרגישה שזו בהכרח הגישה הנכונה, אבל זה ההסתכלות האינטואיטיבית שלי.
כן גם אני מתמודדת עם קשיים והוא תומך כמיטב יכולתו, וכשהוא מתמודד אני תומכת כמיטב יכולתי, אבל יכולתי דלה ביותר!!
ובמיוחד בנושא הספציפי שסביבו היה לו משבר אני מרגישה שאנחנו סביב הנושא הזה כבר חודשים, ובכנות נמאס לי לדבר איתו על זה ולשמוע את הקושי שאני כבר מרגישה שהשיחות פשוט חוזרות על עצמן ואני כל פעם צריכה להמציא את גלגל האמפטיה מחדש.
אין לי כח. אין לי כח.
היום נפתר באופן לא צפוי חלק מאד משמעותי ממה ששבר אותו בסופש, שמחתי איתו מאד, אבל הוא אמר לי שחשוב לו לומר שמבחינתו הוא מאד נעלב מאיך שהייתי ושלא הייתי מאה אחוז איתו והפתרון המפתיע שהגיע לא פותר את תחושת האכזבה והעלבון ממה שציפה ממני.
מבחינתו - כמו שאם הילד מתעורר באמצע הלילה את תמיד נותנת לו מענה גם שאין לך כח אני רוצה שתתני גם לי את התמיכה גם כשקשה לך.
ובקושי יש לי מה לתת לילדים, אז לו, כאדם בוגר, באמת אין. אין.
ואין דרך לא מעליבה להגיד את זה.
כן חשוב לי להבהיר שאני כן מכילה ומביעה אמפטיה. זה פשוט לא מספיק.
עכשיו מצד אחד - אני מרגישה שכלום לא מספיק והוא תציד רוצה יותר ממה שיש לי לתת.
מצד שני- בכנות, אני מרגישה שבמקומו גם אני הייתי נעלבת מאד לקבל את התגובה שנתתי לו
זהו אין שאלה ספציפית אשמח לכל תובנה שלכן ועצה לקראת השיחה שקבענו לדבר על זה