יקרות, אני כבר ממש מותשת.. תמיד הייתי אמא שמחה כזאת עם מלא סבלנות ורק רצון להיות עם הילדים.. תמיד הם היו אלה שנותנים לי כוחות ופרופורציה ב"ה! ממלאים לי את החיים בשמחה עם המתיקות והתמימות הזאת ב"ה! מגלים בי חלקים חדשים ואפילו עוזרים לי להכיר את עצמי ולהתפתח ב"ה אשיותית!
אבל חל שינוי בתקופה האחרונה.. זה התחיל כבר בתחילת ההריון הזה (הריון שישי ב"ה), שבו מההתחלה הייתי פשוט עצבנית.. אח"כ מצאתי את עצמי בשמירה חודש וחצי ורק נעשיתי מתוסכלת יותר.. מאז ב"ה ב"ה יצאתי משמירה ואני מרגישה ב"ה מצוין!! אבל.. מרגישים את ההשלכות של כל התקופה הזאת.. הילדים כ"כ כ"כ מעורערים.. הם כל היום רבים!! ופתאום, איכשהו, אחרי שתמיד הרגשתי שזה בא לי טבעי- אין לי סבלנות וכוח להיות איתם.. הבן שלי (שלישי במספרו, בן 6 ב"ה) לקראת ניתוח כפתורים כנראה.. השמיעה שלו ירדה לרמה בינונית ועליתי על זה בעצמי בגלל השינוי בהתנהגות שלו.. הוא פשוט התחיל להרביץ.. ילד שמעולם לא היה כזה!! עכשיו הוא עולה לכיתה א', שמע את הא.א.ג אומר שהוא צריך ניתוח ובמילא כל התקופה ההזויה שבה הייתי במיטה כל היום וחמותי ובעלי ניהלו לי את הבית- הוא מחורפןןןן!! מה זה מחורפן? מחורפן זה אומר שבישלתי היום ספגטי בולונז, מזגתי לילדים והוא פשוט שפך להם מלח על האוכל.. שהוא לקח את האוכל של אחותו וזרק לה על הראש- בחדר שינה שלנו.. ככה שגם החדר מלוכלך עכשיו, גם הילדה- ואין לי מושג כבר איך להגיב!! עברנו הדרכות הורים בעבר הלא רחוק, סיימתי עם "דלת פתוחה" פחות מחודש לפני שנכנסתי לשמירה ב"ה.. אפילו הייתי אצל פססיכולוגית עבורי- כדדי להיות אמא טובה יותר עבורם.. אני יודעת כביכול מה אני אמורה לעשות.. להבין, להכיל ולהחזיר לגבול- אבל כבר איבדתי את זה. אין לי סבלנות! דייי!! אני מרגישה שאני חייבת חופש- ואין לנו את האפשרות הזאת בכלללל, כי השבועות הקרובים עמוסים בתורים ובאירועים שקבענו מראש.. לרופאת שיניים, לרופאת עיניים, טיפת חלב לקטנה, יש לי הופעה (אני זמרת לנשים), הזמנו מראש כרטיסים לכל מיני דברים לילדים.. ועזבו את זה שבכלל לא קנינו כלום לבית הספר עדיין.. אני מרגישה שאין לי חשק לכלוםםם! בא לי לשיר ולנגן כל היום וזהו!! עד שהזזזתי את עצמי בכוח לבשל צהריים- כי צריך, אז זה מה שקרה.. ושתבינו שהיום אני עוד בטוב ב"ה! אתמול עוד יותר השתגעתי!! רק פורקת.. אני יודעת שאני הכי מבורכת בעולם ב"ה! תודה לה'! רק רוצה כוחות, סבלנות ושמחה ומתחננת לה'יתברך שייתן לי אותם מהר בע"ה.. כי קשה לי כשדברים הזויים כאלה קורים עם הילדים ואני פשוט כבר חסרת מילים.. (יאמר לזכות הילד שהוא הלך לנקות הכל מיוזמתו והתנצל בפני אחותו.. אני עדיין לא ממש הגבתי.. בעלי אמר לו בטלפון שהאופניים שלו עוברים לבת שלי שהוא זרק עליה את הצלחת.. ב"ה שהתעצלתי ומזגתי להם את האוכל היום בחד"פ!!! תגובה מצידי לא הייתה)
אני כבר ממש חסרת מילים.. אתמול כל חצי שניה מששהו אחר קרה ובאיזשהו שלב פשוט ישבתי ובכיתי.. ככה.. מול הילדים.. אני מרגישה אבודה כברררר!
אולי זה המעבר בין לא לעשות כלום ללעשות הכל בבת אחת? אני באמת לא יודעת.. אולי אחרי שהתרגלתי לתת לעצמי כ"כ הרבה זמן- פתאום קשה לי בלי הזמן הזה.. פשוט בא לי לטייל כל היום ולהתפנק.. לא ריאלי בעליל, כן? בינתיים אני מנסה לנשום עמוק ולנגן ולשיר עם הילדים, ב"ה זה בדר"כ עובד 😊
עד ההתפרצות הבאה שלהם או/ו שלי..
שלח לי כוח ושמחה אבאאא!!!