טוב מצטערת מראש על הכותרת הבוטה, אבל מקרה שהיה כך היה:
אנו נשואים כ-5 שנים תכף. ללא ילדים. עוברים בדיקות ומנסים מה שצריך.
כבר מהשנה הראשונה של הנישואים כל הזמן ברכות מהמשפחה של בעלי "בן זכר", "תאומים", "12 שבטים" (מי אמר שאני רוצה כל כך הרבה? מה שלא עשיתם בעצמכם אתם מפילים עליי?)
ניסיונות מכוערים לכפות עליי סגולות כמו להחליף שם ("למה לא אם זה יכול לעזור?")
גם ככה אני לייט חצי מאמינה בקושי עכשו גם משפחה שמאמינה בסגולות ועין הרע. כאילו זה מה שחסר לי בחיים.
כל מפגש עם הילדים טורחים לומר לידי "כולנו עם ילדים בלי עין הרע", "איך הבת שלי הצליחה בלי עין הרע"
נגיד שאני מקנאה או שיש לי עין רעה, מה כבר יצא לי מזה שיקרה משהו רע לילדים שלכם? ילד לא יצא מזה זה בטוח.
נוסיף על זה רמיזות מגיסתי מהיום הראשון בסגנון "מתי אתם עושים לילדים שלנו בייביסיטר?"
(אירחתי פעם אחת את הילדים שלה. ואז הילדה שלה זרקה לי: "הבאתם כלב במקום ילד". ילדה בת 7. וזהו, הספיק לי. עם כל הכבוד אני צריכה לפתח קריירה ולבנות את המשפחה שלנו. לא את שלה. ובכללי מה זה התופעה הזאת שאנשים מביאים ילדים לעולם ומצפים שהאחים הרווקים/חשוכי הילדים יטפלו בהם? פשוט תשתמשו באמצעי מניעה אם אתם מותשים מהילדים, יש הרבה רבנים שמתירים את זה, אפילו חרדים הרדקור).
וחמותי - לפני כשנה נותק הקשר בצורה מאוד רועמת. פשוט התחילה באמצע שולחן שבת להיכנס בי שאני לא מספיק מגהצת ומכבסת לבן שלה. כשהסברתי לה את סדר היום העמוס שלי והמאמצים שלי לעשות מה שניתן באופן הגיוני, היא פשוט נכנסה בי במילים: "אני רוצה לדעת למה אין לך ילדים ואם את לא רוצה אל תהיי עם הבן שלי" -מה???
אולי טעיתי כשהחזרתי לה שגם אני רוצה לדעת למה היא גרושה, אבל דיי היא חצתה כל גבול וזה הדבר היחיד שעלה לי בראש לומר לה כדי שתבין שיש לכל אחד עניינים אישיים שלא נכנסים אליהם. כמה להיכנס לי לרחם, ועוד באיצטלה של דת וטוב לב. הסברנו כבר שאנחנו עובדים על זה. זה הרגיש לי פשוט רוע טהור מצידה להטיח בי ככה באמצע שולחן- מה נסגר? אני צריכה להביא לכל המשפחה דו"ח על התקדמות הטיפולים שלנו ומצבנו הרפואי?
יצאתי בטריקת דלת ופשוט בכיתי כל הדרך במדרגות והביתה. בעלי יצא אחריי אחרי כמה דקות. וזהו מאז אנחנו בנתק כשנה. והאמת, אפילו לא מתחשק לי לחזור להיות איתה ועם המשפחה הזאת בקשר.
כבר לא הולכים לאירועים משפחתיים והגעתי למצב שאני פשוט מרגישה שנאה עזה ואנטי לכל המשפחה שלו.
יש עוד זוגות בטיפולים / רווקים שנתקלים בסיטואציות בסגנון הזה?