אין עם מי להתייעץ על זה, ואני כבר לא יודעת מה לעשות
ברוך ה' בעלי ואני לא רבים הרבה
אבל כשזה קורה- זה עד הסוף..
זה אומר שאם אני נפגעת ממשהו אז הוא יהפוך את זה עליו שהוא הפגוע ובסוף לא ירצה לדבר איתי.
ולא משנה אם הוא צודק או לא- אני תמיד מתעקשת איתו לנהל שיחה כדי לסדר את העניין ולהשלים.
והוא אף פעם לא מוכן, במקסימום הוא מתיישב מולי בכוח אבל לא מראה סימן שהוא בכיון של סולחה.
פעם אחת, שהיינו רבים לעתים יותר קרובות, אמרתי לו שאם עוד פעם אחת הוא גורר מריבה ואנחנו הולכים לישון בריב- אז שלא יבוא אלי אחר כך, ושאני אחליט מתי נשלים ,אם בכלל
ובאמת עשיתי את זה. הוא כהרגלו לא רצה להשלים מיד, וגם יום למחרת לא, אז אמרתי לו שזהו, שאני לא בטוחה שארצה להשלים איתו אי פעם (הכי מוגזם שלי)
ובאמת האגו נרגע כשהוא רצה להשלים סופסוף (אחרי חודש!!!!) והפעם אני סירבתי.
אבל זו לא הדרך..
מאז אני נמנעת מלריב איתו או לשתף אותו שנפגעתי כי אני יודעת איך זה יתגלגל.
ואתמול הוא שמע שנפגעתי ממשהו, וסיפרתי לחברה ולא לו, אז שוב הוא התקרבן שאני לא הייתי צריכה לספר לחברה (אין לי עוד ברירה..) ובמקום להבין שנפגעתי ולהכיל אותי אז הוא נפגע שלא סיפרתי לו (נפגעתי ממשהו שלא קשור אליו)
מאתמול בצהריים אני מנסה להשלים איתו (איך תמיד זה קורה גם כשאני הפגועה??) מדברת איתו, הןא מנסה לסיים שיחה עם תחושה שאני מציקה לו, ובסוף השיחה אני אומרת לו "טוב, חיוך. סיימנו" אבל הוא לא בקטע.. אמרתי לו שזה היצר הרע שבא בשבת כדי שלא יהיה שלום בשבת, אמרתי לו מילים טובות כדי לרכך אותו, אבל מרגיש כאילו הוא נהנה מזה!
אני גם לא יכולה באמת לריב איתו כרגע כי אני בשמירה אז הוא עוזר לי המון, אפילו ברמה של לחמם לי אוכל כי הסיר כבד ומסוכן לי...
מה אני עושה?
אני עכשיו גם הורמונלית וממש קרובה שוב לא לדבר איתו עד שאני אחליט ולא הוא, אבל זה לא יתן לי כלום.
מרגישה שאני רבה עם ילד.