חודש תשיעי.
אתמול בילנו יום שלם עם הילדים, בסוף היום כמובן התחילו לי צירים... אני כבר הרבה עם צירים, אבל הפעם הם היו יחסית סדירים וצפופים.
לא ממש כאב לי, אבל אני יולדת יחסית מהר והיינו קרובים לבי"ח שחשבתי ללדת בו (הבית במרחק של כמעט שעה ויותר, לכל בית חולים שבו אני רוצה ללדת..) אז חשבנו שהכי חכם ללכת להיבדק.
מצאנו לילדים סידור אצל הבני דודים ונסענו.
בקבלה בדקו לי חום ומסתבר שהיה לי קצת. (אני אחרי יום בחוץ עם הילדים, מזיעה, והיה רותח בקבלה!!!)
המיילדת אמרה לי לשתות הרבה מים והכריחה אותי לשים מסכה מחשש לקורונה😖😖😖😖 לא משתעלת!! לא מצוננת!! לא כואב לי כלום!! יש טעם וריח!! אין שום תסמין לקורונה ובכ"ז היא הכריחה אותי לשים מסכה.
ואז לקחה את בעלי מחוץ לחדר לעשות לו את כל התשאול שעושים בקבלה, במקום לשאול אותי, כי היא לא רצתה להישאר לידי.
אח"כ בדקה לי שוב חום והיה לי 37.6 (!!!!!!) זה לא חום!! ובכ"ז לא הרשתה לי להוריד את המסכה. היה לי רותח, הרגשתי זוועה וגם נעלבתי קצת מהיחס.
ומסתבר שלפני היה 37.9 שזה גם לא חום שאמור להטריד ביחס לקורונה, והוא גם מאוד הגיוני אם אני אחרי הרבה הליכה וחם לי ואני מזיעה.
בסוף ב"ה הצירים במוניטור לא היו מספיק סדירים וגם הפתיחה לא הייתה גדולה. הם הציעו להישאר בקרבת מקום לראות איך מתקדם, אני העדפתי לחזור הביתה, אבל נשארתי עם חוויה מבאסת.
וחוץ מזה שזו פעם ראשונה בחיים (ועברתי הרבה לידות) שאני מגיעה למיון יולדות "סתם". מרגישה סוג של כישלון...
במיוחד שזה דרש התארגנות "ונפילה" של הילדים על מישהו אחר.