שלום לכל חברי הפורום היקרים
אני נמצא באיזשהי דילמה ואני מאוד מבולבל וממש אשמח לשמוע דעות של אנשים מבוגרים שכבר הקימו משפחות ויש להם ניסיון חיים.
הרבה שנים שאני בעולם השידוכים ואני בקשר מאוד ארוך ומשמעותי עם מישהי שממש טוב לנו ביחד ואני מאוד מעריך אותה ומהרבה בחינות זה מאוד מתאים. כבר כמה שנים שלא היה לי קשר כזה.
הבעיה שיש לה חרדה ממש יוצאת דופן מלעשות בדיקות דם או מכל דבר שקשור למחטים.
היא פשוט לא מסוגלת זו חרדה מאוד חריפה.
גם כיום עוד לפני סיטואציה של הריון יש בדיקות דם מסוימות שממש חשוב שהיא תעשה אותן כדי לברר משהו רפואי והיא לא עושה אותן כי לא מסוגלת להתמודד עם החרדה .
שוחחנו מה יקרה בסיטואציה של הריון בעתיד ואמרה שהיא לא מסוגלת לעשות ואין לה פיתרון.
דיברנו על הנושא עשרות פעמים , ניסינו לעבוד על זה ביחד ללא הצלחה , וכשהצעתי יותר מפעם אחת שתלך לעבודה על זה אצל איש מקצוע ענתה שלא מצליחה לראות את עצמה יושבת מול איש מקצוע ומסבירה לו ממה היא מפחדת ושאולי בעתיד תסכים כי זה חשוב לי.
אני נורא מבין אותה וברור לי שבאמת יש לה קושי ואני לא שופט לרגע וממש כואב לי שהיא לא מסוגלת להתמודד עם הקושי הזה.
אבל אני נורא מפחד מההשלכות אני מפחד שזה עלול להיות סיכון מאוד גדול לה ולעובר כשהיא תהיה במהלך הריון כשלא תעשה בדיקות דם חוץ מזה שגם עכשיו יש איזשהם בדיקות שממש חשוב שהיא תעשה אותן והיא לא עושה אותם בגלל הפחד שלה מבדיקות דם.
בהשערה שזה לא ישתנה , עד כמה זה מסוכן לעשות הריון ללא שום בדיקות דם? אני נורא מפחד מזה זה מרגיש לי על גבול הסכנת נפשות , זה להיות כל הזמן בחוסר וודאות ודאגה וחרדה שיקרה לה או לעובר משהו וגם לא בהריון אם יהיה משהו רפואי שתצטרף לעשות בדיקות דם בשביל לברר על עצמה היא לא תהיה מסוגלת.
אני מאוד מבולבל ואשמח אם אנשים שחוו דברים כאלה יוכלו לסייע להבין עד כמה זה באמת מסוכן או לא כזה משמעותי
תודה רבה

מוסיף פרט חשוב