שהוא מאוד מסור לבית והמשפחה.
אני לא יודעת אם זה רק כדי לצייר את עצמו כזה באופן חיצוני אבל זה נשמע מעבר למקום של רק מה יגידו אלא שזה חשוב לו *באמת*.
אני לא יודעת אם תרצי להגיב בהמשך, אבל מה הכוונה שאכפת לו שלא תעשי בושות לידו? איך זה מתבטא? אני שואלת כי לפי ההתנהגות שלו בכאלה מקרים אפשר להבין אם זה עובר גבולות אדומים של חוסר כבוד כלפייך ובאמת יכול להעיד שאכפת לו רק מאיך שיתפסו אותו (ואתכם) באופן חיצוני.
להבנתי הבלתי מקצועית, הוא נשמע כמו גבר טיפוסי, מאוד מסור לצרכים הפיזיים שלך ושל הבית, וגם כמו גבר טיפוסי יודע לבטא את אהבתו והערכתו אליך דרך הגוף.
ההרגשה שלך מוכרת גם לי מאוד, הרצון שהוא יתן משקל מכריע לדברים שאני אומרת שאני רוצה בהם, שיבין וישתתף גם בעולם הריגשי שלי, אבל האמת שזו שפה נשית שהם פחות מתורגלים בה, רבים ממש צריכים ללמוד אותה מאפס כמעט, ואני תופסת את זה כחלק מהתפקיד שלי להסביר ממש טוב וממש בפירוט מה ועד כמה חשוב לי ואיך אני רואה את תפקידו מרגע שאמרתי לו משהו חשוב (וציינתי את זה בפירוש, וחזרתי ואמרתי את זה שוב- לצערי זה ממש לא פעם אחת וזהו...). לשתף בעולם הריגשי ולהגיד לו שהתפקיד שלו עכשיו הוא לא בהכרח, בטח לא בשלב ראשון, להראות לי למה זה לא בעיה או איך לפתור את זה, אלא להבין את המקום שלי ולהביע הזדהות עם הרגשות שזה עורר בי.
בגדול, זה נשמע לי כמו בעיית תקשורת שאפשר ללמוד איך להתגבר עליה, בודאי אם פונים ליעוץ זוגי מקצועי.
ואולי ל@נגמרו לי השמות יש מה להוסיף על גבי הפורום, בכל מקרה היא יועצת זוגית מהממת שנעזרנו בה בחיים האמיתיים.
בהצלחה🤍